2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün

Bi benmi uyuyamiyorum ve elimden telefon dúsmúyo diye soruyorum kendime buraya yazarkende utaniyom artik baska isi yok devamli yaziyo diye dùsúneceksiniz diye

Tecrübeli anneler karistirilmayacak bir durum olduğunu söylüyorlar haklısın Benim beboşun içinde yuzdugu su çok az olunca sabah sabah fazla heyecan yaptım suyumuz azalıyor diye galiba

Emyldrm , Allah analı babalı büyütsün. Evinizde musmutlu yıllarınız günleriniz olsun. Allah kızına güzel baht versin canım. İlk kızımız bu arada, adı ne çiçeğimizin?

Ben avent 62 tl aldim hepsiburada dan 52 tl di hatta kaçırdım kampanyayi

70 lira düşmüş hali değil, normal fiyatı. ben bugun hepsiburadadan 49 liraya aldım. alacak olan varsa baya indirimli güzel fiyat...

Selam canlar biz de bir opluşumuzı alıp geldik eve demir artık kurtardı kendini hastaneden
Berkinim orada o da inşallah en kısa sürede gelecek

canım gözün aydın, darısı diğer oğluşun başına. onun da gelmesi yakındır artık :)

Öyle yapıyorum canım bakalım ne olacak ya delirecem yada delirtecem :)

Kizlar bu e bebekte satilan emzirme atletleri oluyor ya,numaralari falan oluyor.o numaralari normalde giydigimiz sutyen numaralariyla ayni mi oluyor.yani normalde 85 giyiyorsak sutyenimizi,emzirme atletini de 85 numara mi almamiz gerekiyor?
Her zaman bi numara büyük alın demişlerdi bana ben öyle yaptım canım emzirme bedenleri için

gözün aydın canım, kızçeler de gelmeye başladı desene :)

Evet canım jel jöle kıvamı nişan oluyor ebe tarif etti bana

Ay ben nişan kanlı geliyor diye hiç suphelenmedim dün gelenden .Baya yoğun ama beyazla renksiz arasında bisi geldi.
O zaman ben çantamı hazirlayayim nolur nolmaz şimdilik su falan gelmedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…