2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben karpuzu kavunu cok severim ama bu seker belasi cikti cikali 1 kere yedim canim 3 4 dilim yemekten sonra ramazanda ozaman ölcuyordum 180 gorùnce cihazda bidahada agzima sùrmedim ama tamamende dikkat etmiyorum son zamanlarda
Bende şu 2 ay yemiyim dişimi sıkıp canım sıkılacağına. Sağol cnm

Bilmem psikolojik olarak etkilemeye çalışıyorlar herhalde ama öyle masa da kalmaktan falan korkma ıkınmayı başarabildikten sonra bebek geliyor zaten ebeler yardımcı oluyor sana doğum sancısı tabiki kolay değil ama bir kaç saate bitiyor bazılarının çok kolay oluyor inşallah senin de öyle olur

Canim meme basini uyarmak oksitosin hormonu salgilatiyor vucuda o sebepten dolayi normal dogum icin bir avantaj sagliyor ama ayni zamanda erken donemde yapılması onerilmiyor malum erken dogum riski yaratabilecegi icin
Aaa ilk çocuğumda 6. AYDA meme kremine başlamıştım. 38+4te doğmuştu.

Aaa ilk çocuğumda 6. AYDA meme kremine başlamıştım. 38+4te doğmuştu.
Erken baslamissin ama erken dogmamis demek oluyor ki herkeste ayni etkiyi yaratmiyor :) ama tek memeylede olacak is degil bi suru egzersiz var icilmesi gereken cay var yenilmesi gerekenler vsr hepsiyle desteklendi mi bence kolay dogum sansi arttirilabilir :) kizim bi donseydi hayirlisiyla baslicam artikta donmuyorda :)

Kizlar bu e bebekte satilan emzirme atletleri oluyor ya,numaralari falan oluyor.o numaralari normalde giydigimiz sutyen numaralariyla ayni mi oluyor.yani normalde 85 giyiyorsak sutyenimizi,emzirme atletini de 85 numara mi almamiz gerekiyor?

Kizlar bu e bebekte satilan emzirme atletleri oluyor ya,numaralari falan oluyor.o numaralari normalde giydigimiz sutyen numaralariyla ayni mi oluyor.yani normalde 85 giyiyorsak sutyenimizi,emzirme atletini de 85 numara mi almamiz gerekiyor?
Ben normalde 75 takiyorum sùtyeni emzirme atletini ebebekten 85 aldim canim ama yikamadigim icin daha denemedim

Benim kuzenim dünyanın en üşengeç ve tembel insanıdır. Kendini de hiç üzmez. Bu akşam gelicem yanına der, niye gelmedin diye ararsın ojelerim kurumadığı için otobüsü kaçırdım der. 40lı kg.larda hamile kaldı. Hayatında da spor yapmamıştır. Bu insan normal doğurdu kendime sürekli bunu hatırlatıyorum. Yapılması imkansız bir şey olsa binlerce yıldır yapılmazdı doğum ya da herkes tek doğum yapardı. Arada bunları kafamdan geçirip motive ediyorum kendimi. Muhakkak ki zorluğu vardır, ama güzel olup da zor olmayan ne var

Ben normalde 75 takiyorum sùtyeni emzirme atletini ebebekten 85 aldim canim ama yikamadigim icin daha denemedim
Baktığında cok mu büyük duruyor canim?bende alicam simdi.36 lira diyo fiyatına.2 tane alsam yeterli olur herhalde.kendi göğüs numaramiza gore alsak kucuk mu olur acaba malum kilo da aldik ama

Baktığında cok mu büyük duruyor canim?bende alicam simdi.36 lira diyo fiyatına.2 tane alsam yeterli olur herhalde.kendi göğüs numaramiza gore alsak kucuk mu olur acaba malum kilo da aldik ama
Canim sutyen almadim ben atlet aldim iyi gibiydi zaten benim gogyslerim cok búyumediler oyuzden fazla búyúk almadim

Ben 1 sùtyen 1 atlat olarak almistim sùtyenin bedenini ararken onuda atlet almisim sonra degistirmedim atlet daha kullanisli oluyo dediler daha sonra birtanede sútyen alirim.olmazsa

Canim sutyen almadim ben atlet aldim iyi gibiydi zaten benim gogyslerim cok búyumediler oyuzden fazla búyúk almadim
Bende atlet alicam kuzu ondan soruyorum.normalde 85 falan giyiyorum sutyenimi.o zaman 90 alayim.benimde goguslerim fazla buyuk sayilmaz

Evet zaten yapamıyorum ayaklarda sis çok ayakta durunca sızlamaya başlıyorlar. Esimde olmasa yanmıstım sağolsun süpürge falan açıp supuruyor balkonu falan yıkıyor ben anca toz alabiliyorum etrafı topluyorum lavaboları temizliyorum yemek yapıyorum.

Oda baya iyimis yani
Evet oda var doğru söylüyorsun bende kendimi motive ediyorum sonra gelip böyle diyolar korkuyorum moral vereceklerine beni strese sokuyolar

Oda baya iyimis yani
Evet oda var doğru söylüyorsun bende kendimi motive ediyorum sonra gelip böyle diyolar korkuyorum moral vereceklerine beni strese sokuyolar
İnsan ister istemez etrafından etkileniyor. Herkesin doğumu kendine özel ama yine de insanız etkileniyoruz, özellikle de annelerimizin doğum hikayeleri bilinç altımızda duruyor. Annemizin kardeşimle beni nasıl doğurduğunu kendimi bildim bileli dinlemişimdir. Ama şansıma öyle bir anlatır ki annem hobi olarak doğurasın gelir her doğum zor olacak diye kural yok, annem gibi güzel örnekler de var. İnşallah bizlere de kolay, sağlıklı doğumlar nasip olur

Benim annemde 4 cocuk dogurmus ne sanci anlamis ne agri hatta en kùcúk kardesimie hamileyken 3vde misafir varsi auyu gelmis bi apartopar gittiler hastaneye normal dogumla.15 dakkada dogurmus kardesimi bizim akraba arabayi parkedip gelene kadar dogurmus adam bile sasirmis banada cok baski yaptilar normal dogur diye ben sezeryan isyedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…