2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben nişan kanlı geliyor diye hiç suphelenmedim dün gelenden .Baya yoğun ama beyazla renksiz arasında bisi geldi.
O zaman ben çantamı hazirlayayim nolur nolmaz şimdilik su falan gelmedi henüz
Ònce bi git doktoruna belki nisan degildir akinti falandir sitrese sokma kendini hemen

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kusura bakmayın anca fırsat bulabildim. Benin erken doğum riskim serklajdan dolayı ve kalp rahatsızlığımdan dolayı hep vardı. Kızım 35 haftanın sadece 15 günü başı yukarı ayaklar aşağı şekilde durdu. Onun haricinde hep doğum pozisyonundaydi. Son bir haftadır da başını doğum kanalına sokmuştu. Aşırı bir baskı hissediyordum ve sürekli idrarim varmış gibiydi. Bir de bunlara sık ve düzenli kasılmalar eklenmeye başladı. Çarşamba günü nst de sancılarım 80 den aşağı inmedi ve bugün dogum gerçekleşti. Ikı hafta önce ciğer geliştirici yaplmıştı. Bebeğim 46 cm 2.800 olarak dünyaya geldi çok minik çok küçük ama çok şükür sağlıklı kuvöz ihtiyacı olmaması bizi çok mutlu etti. Ilk emzirme kolay ve çabuk oldu hemşire yardımıyla sonrakiler biraz zorladı ama alışıyoruz birbirimize. Silikon göğüs ucu almıştım o çok işimi gördü ilk doğum olduğu için göğüs uçları biraz küçük bebekte tam kavrayamadi silikon ucla alıştırdım tavsiye ederim. Henüz aldığım emzik ve biberonu kullanmadım. Sezaryen yerim uyanınca çok ağrıdı sonra ağrı kesici yaptılar hafifledi ama öyle dayanilmayacsk bir ağrı değilmiş sadece hareket ederken lavaboya kalkarken şuan yardimsiz kalkamıyorum ve canım yanıyor. Yavrunuzu kucağınıza alınca her acı geçiyor.

O da senin tercihin ve inşallah hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun. Önemli olan bu süreci her açıdan sağlıkla atlatmak

Bende dogum icin sana geliyorlar yardima sandim bende bugun heryeri topladim dip.bucak olmasada temizlik yaptim kvler geldi keske temizlk ve yardima gelseler ne vardi ancak dagitmaya gelirler
Canım sen de yormamaya çalış kendini dikkat et, keşke gelse de uzun kalsa yardım etse ama böyle haftasonu gezmeye gelmeleri sadece yoruyor

Hayırlı uğurlu gelsin evinize inş. Çokta minik değil kilosu güzel maşallah emzirdikçe artar.

Aynen canım, o zamanlar yeni evliyim kv kalıyor bizde ben işe gittim geldim bir baktım tüm yatak odası toplanmış, dolaplardaki çamaşırlar kendi düzenine göre katlanmış nevresim değişmiş ben şok benim annem kuruyan çamaşırı katlar illa koyacaksa yatağın üzerine koyar çıkar alışık, olmadığım için garipsiyorum ben de

Amin canım inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Bende uyuyamiyorum benim kiz yanimda uyuyo dibime dibime giriyo sicakliyorum sola yatinca cok zorlaniyorum saga yatinca bebis tekmeliyo uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…