2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy Allah razi olsun canim. benim epey zorlu geçti okul hayatim elektrik elektronik muh. Okuyordum bıraktım 2 de icmimarligi kazandigim eylulde düğünüm oldu ilk sene muafiyetler falan vardı haftada 6 saat dersim vardi sonra yogun geçti 3.sinifta ogluma hamile kaldim 4 e gectigim agustosta dogum yaptim Eylül sonu mecbur okula basladim derken okulda yarim donem uzadi velhasil zorda olsa cabaladim bitirdim :) simdi kpss zor gelmiyor bu yuzden ama vakit ayiramadim ona cok üzüldüm ama iste elimden gelen daha fazlasi da olmadi bakalim artik kismette varsa olacak

Selam canlar biz de bir opluşumuzı alıp geldik eve demir artık kurtardı kendini hastaneden
Berkinim orada o da inşallah en kısa sürede gelecek
Gözünüz aydın canım inşallah berkinde tez zamanda eve gelir. Güler yüzlü melekler senin oğluşlar maşallah

Ay kızlar ben mi gereksiz alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama kayınvalidem ve görümcem sabah erkenden sürpriz yapıp burada olacaklarmış, eşime söylemişler söyleme diye, neyse ki eşim omları dinlemek gibi bir akıllılık etmeyip bana söyledi akşamüstü. İşten gelip temizliğe koyuldum çünkü aşırı titiz insanlar, yatak odası çekmecesine kadar düzenlemeye çalışacaklar biliyorum ve evimi temizlemeyi geçtim kendimi bile zor yıkıyorum. Günlerdir cımartesi sabah uyumayı hayal ediyorum ona mı yanayım yoksa işin üzerine bir sürü yorulduğuma mı , ben yorulmayayım diye yapmış olsalar bile hiç sevmiyorum böyle sürprizleri belki de abartıyorumdur

Benim kızkardesimde zayıftı canım ama doğurdu normal çevremde çok var öyle zayıf olup normal doğuran bence zayıflıkla bir alakası yoktur.

Is yapmak icin geliyorlarsa eger birak yapsinlar biz biraz utangaciz herhalde sen sonucta calisiyorsun birak yapsinlar titizlermisde ohh mis dogum oncesi duzenini halletsinler sende oturup talimat ver bebegim

Is yapmak icin geliyorlarsa eger birak yapsinlar biz biraz utangaciz herhalde sen sonucta calisiyorsun birak yapsinlar titizlermisde ohh mis dogum oncesi duzenini halletsinler sende oturup talimat ver bebegim
Haftasonu gezmeye geliyorlar canım , tabi durmazlar elbet sağolsunlar yaparlar ama ben rahat edemiyorım dolaplarım çekmecelerim karıştırılınca başıma gelecekleri bildiğim için geriliyorum sanırım. Ama haklısın aslında öyle yapmak gerek

Sen uğraşma bence canım çok ağırlaştık ağrılar sızılar cabası yorma kendini, tamamen aynı durum bende de var, odamız geldi yerleştirdik ev leş gibi oldu. Annemi bekleyemicem çok berbat durumdayız halıları göndercem yıkanmaya, halıların geleceği gün de temizlikçi gelip cam kapı tüm temizliği yapacak, serip beklemeye geçicem. Yerlere camlara baktıkça bunalıma giriyorum

Bende dogum icin sana geliyorlar yardima sandim bende bugun heryeri topladim dip.bucak olmasada temizlik yaptim kvler geldi keske temizlk ve yardima gelseler ne vardi ancak dagitmaya gelirler

Aynen oyle yaptilar yaramazlar keyfi bilir nasil olsa 8 aydir bekliyoruz 1 ay daha bekleriz. Senin bebis donmedi hala dimi
Yok canim sali kontrolum vardi gittik hala basi yukaridaydi hanimefendinin. Dunden beri pek iyi hissetmiyorum kendimi karnim sert ve cok agriyor hareket edemiyorum vucudum agrili arada kasiklarim agriyor falan

Yardım ediyorlar annem çık evden gel buraya doğumdan sonrasına kadar diyor ben gitmiyorum. Hepsinin evi iş yerlerine yakın.
Ay Allah razi olsun onlardan canim iyi ki onlar yakininda yoksa daha cok stres olurdun lutfen kafana cok takma kendini strese sokma çünkü oyle insanlar zerre takmıyor yipranan sen oluyorsun o yuzden sabret baska seyler dusun pozitif seyler düşünmeye zorla kendini iyi gelecek insallah sagligina yazik

Yok canim sali kontrolum vardi gittik hala basi yukaridaydi hanimefendinin. Dunden beri pek iyi hissetmiyorum kendimi karnim sert ve cok agriyor hareket edemiyorum vucudum agrili arada kasiklarim agriyor falan
Oglumun bakiminda cok yakindim ama soz veriyorum bu kez yakinmicam yeter ki sag salim doguralim bende dayanamaz haldeyim artik bazen kasik agrilari var bence.normal karnimiz epey buyudu rahim kaslari geriliyor benim bitmeyen alt taraf agrimin tarifi yok artik soyle bi ustten evi toplayip yatiyorum bunuda uapmasam coktan dogurmustum sanirim

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de rahatsız oluyorum. En sıradan bir örnek : ben her tencerenin kapağını ters çevirip tencereleri üst üste koyarım mutfak dolabına, kv gelir tencereleri bir tarafa, kapakları bir tarafa yığar çıldırırım içimden.

Aynen bende senin gibi dusunuyorum canim bende cok zorlandim oglumda o yuzden cokta dert ettim ama bu sefer daha tecrubeliyiz insallah daha kolay gelir

Hastanenin doğum fotoğrafçısını aradım konuştum kızlar. Facebook ta sayfasına baktım çok tuhaf oldu içim ya çok güzel fotoğraflar ilk annenin kucağına koyulan an, dr un elinde ilk anı, babaların bebekle ilk anı... İnşallah olucak bizim de hatıralarımız

Hayirli olsun cnm Allah analı babalı buyutsun :))

Sekeri olan kizlar biraz once yesil biber peynir domates yedim birazda ekmek sonuc 156 yesil biberdede seker varmis haberiniz olsun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…