2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde soluma yatiyorum ama sirt üstü uyaniyorum ilk kizimi 37+5 de dogurmustum buda oyle gelse keske yüzüstü uyumayi inanılmaz özledim
Ben de gnlde sirtustu uyanıyorum sabahlari.artik arkama yastik koyuyorum saga dönmemek icin..solum çürüdü..zaten uyku fln hak getire.basimi yastiga koyduguman uyumayi cok ozledim bnde

Var canım malesef 3 genimde pıhtılaşma var

Günaydın mutlu , sağlıklı haftasonları :) kontrole gidecekler mutlu haberler alırlar inşallah
Dün gece oğluşuma dedim ki “bak oğlum bu evde annenin sözü geçer , bu gece sağıma yatıcam sen de anneyi dürtme” diye , 3 dk sonra yine sıpanın sözü geçti ben paşa paşa soluma döndüm solum çürüdü

Aminnn Allah razı olsun canım hamileliğimiz boyunca hep okudun çok sağol doğumlarımızı sağlıkla atlatırız inşallah

Gunaydiiiiin :)
Ruyamda nisanim geliyordu :) hayrolsun insallah ama daha erkn ruyamda da oyle söylüyordum :) benim daha hastane cantamda cok eksigim var carsiya cikmam sart ama gozum hiiiiic kesmiyor suslemelerimin hic biri hazır degil hediyeliklerim kapi susu vs yk daha lutfen kızım efendi ol ve bekle:)

Oy canim ağzına kalbine sağlık Allah kabul etsin inşallah

Bende soluma yatıyorum hep. Bu sabah feci bi şekilde sol kulak ağrısı ve sol bacak ağrısıyla uyandım gercekten solumuz çürümeye başladı

Valla aynı duayı bende yapıyorum az daha sabredip beklesinler bi zahmet. Ben 36. haftama girdim ve tırsıyorum çünkü gurubumuzda 36 yı gören doğurdu 37 yi inşallah görürüm 40 a kadar

Valla aynı duayı bende yapıyorum az daha sabredip beklesinler bi zahmet. Ben 36. haftama girdim ve tırsıyorum çünkü gurubumuzda 36 yı gören doğurdu 37 yi inşallah görürüm 40 a kadar
Görürsün insallah canim hayirlisiyla bana sen erken doğuracakmissin gibi gelmiyor senin daha vaktin var oglusta beklesin pasa pasa :) buyusun guzelce daha cicileri kurulacak onlar hallolmadan gelmek yok tamam mi teyzecim :)

Hayırlısı olsun.. Allah analı babalı büyütsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…