2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yüreğine sağlık canım Allahım kabul etsin inşallah

Günaydın canımlarr biz bu gece bir uyumuşuz anlatamam ne wc ne ilaca uyanmışım şimdi eşim süt
İçmeye kaldırdı acabaaa benim yaramaz Melina’m yukarımı çıktı ki birazcıkınn

Bugün kontrolü olan güzel hamişlerimizden güzel haberler bekliyorum moral olsunn

Bunun benzerini ben de yasamistim. Isten eve bir geldim, esimin annesi bizim yatak odasindaki dolabi dokmus, duzenliyor. Sok oldum, o anda birsey demedim ama suratim dustu tabi. Neyseki esim soylemis, bir daha yatak odasina girmedi, artik taniyorum kotu bir niyeti olmadigini biliyorum ama anlayis farki var tabi :) O ben sizi cocugum gibi goruyorum cekinmeyin diye yapmis ama, ben zaten cocuk gibi gorulmek istemiyorum.

Iki taraf birbirini yetiskin gibi gorunce iletisim daha saglikli oluyor bence. Sizde rahatsiz oldugunuzu belirtseniz, sorun olur mu?

Ay ben nişan kanlı geliyor diye hiç suphelenmedim dün gelenden .Baya yoğun ama beyazla renksiz arasında bisi geldi.
O zaman ben çantamı hazirlayayim nolur nolmaz şimdilik su falan gelmedi henüz
Yok canım kahve şeffaf hepsine kıvamı jöle gibi olduğu sürece nişandır demişti dikkat et bakalım da allah kolaylık versin

Neye başlıcaksın zahmet olmazsa bize de anlat. :) ayrıca 38+4 iki hafta erkene tekabül ediyor. Arkadaşların bebeleri 39-40ta doğmuştu o sene. Benim kız minicikti hey gidi :)

Ben yine uyuyamiyorum ve bebek çok hareketli canimi yakiyor sanki altim cikicak yirtiliyor gibi korkuyorum
Ben bu gece dogurcam sandım o hareketler yüzünden canım ve bi saat yürüyüş yapmıştım akşam yürüyüşte çok fena kasılmalarım başladı onunla sabahı bulduk eğer bunlar açılmayı saglıyorsa ben haftaya doktora baya açılmış vaziyette gitmiş olurum :)

Neye başlıcaksın zahmet olmazsa bize de anlat. :) ayrıca 38+4 iki hafta erkene tekabül ediyor. Arkadaşların bebeleri 39-40ta doğmuştu o sene. Benim kız minicikti hey gidi :)
Tabi ki de anlatim canim hurmaya baslicam oncelikle canim hurma hem rahim agzini yumusatiyo hemde sut olmasi icin iyi.
Onun disinda comelme hareketleri yapilabilir
Merdiven inip cikma
Sekiz cizme
Plates topunun ustunde ziplama
Iliski :) orgazm olmak ve esin bosalmasi tetikleyici olabiliyor acik acik yaziyorum ama baska turlude olmuyor :)
Ahududu cayina 36 dan sonra baslicam
Ada cayi da gunde 1 fincan seklinde tuketcem insallah :) bu sekilde su an aklima gelenler :)

Kizlar deterjan ne kullanacaginiza karar verdiniz mi? Dalan roxy oneriyorlar.veya dalinin sıvı deterjani.sizler neler kullanacaksiniz? Ve bez markasi ne düşünüyorsunuz?

Gûnaydin tatlı annisler ve kuzucuklarigúzel bir haftasonu ve guzel bir gùn olmasi dilegiyle teyzeleei kuzumun besigi geliyo aradilar ay ne heyecanlandim insallah rabbim dogumdan hemen sonra yatirabilmeyi nasip etsin
Günaydın canım. Oo Melikenin beşiği de geliyor. 35 haftan da doldu, Rabbim hayırlı vaktinde dogmayı nasip etsin canım.

Kizlar deterjan ne kullanacaginiza karar verdiniz mi? Dalan roxy oneriyorlar.veya dalinin sıvı deterjani.sizler neler kullanacaksiniz? Ve bez markasi ne düşünüyorsunuz?
Canım dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım kullandım mis gibi kokuyor ve yumuşacık çamaşırlar. Bez de prima yeni doğan aldım hastane çantasına koydum.

Canım dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım kullandım mis gibi kokuyor ve yumuşacık çamaşırlar. Bez de prima yeni doğan aldım hastane çantasına koydum.
Dalinin deterjani marketlerde satiliyor mu canim?yoksa internetten mi siparis ettin

Ònce bi git doktoruna belki nisan degildir akinti falandir sitrese sokma kendini hemen

Kontrolum 13unde. Ama zaten nişan gelse de doğum olacak diye bisi yok stres yapmıyorum. Bu saatten sonra doğum olursa da olur çocuğu geri itemeyiz napim

@etka31112 canim nisan beyaz olmuyor beim bildigim kadarıyla pembe kirmizi kahve gibi renklerde oluyr

Ben de öyle biliyordum ama internette de beyaz olabilir demişler kuzum ya :\ çok sıkıntı değil su ya da sancı gelene kadar evdeyim :)

Yok canım kahve şeffaf hepsine kıvamı jöle gibi olduğu sürece nişandır demişti dikkat et bakalım da allah kolaylık versin
Allah razı olsun canım. Ben su ve ya sancı gelene kadar beklicem zaten sıkıntı değil artık insallah bu saatten sonra gelse de çok sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Kız dikkat et zehirleme kendini bu nasıl bir mix :)
Ahududu cayiyla adaçayı ne ise yariyormus diğerlerine ben de bu hafta baslicam pazartesiden itibaren hazirliklarimi yapmıştım :)

Ben dalan'ın doğal granul sabununu aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…