2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gece 1de yattım 6 defa tuvalete 3 kere yanarak su içmeye 2 kere elim ayağım yandığı için elime ayağıma su tutmaya kalktım sonuç olarak 9da da tamamen kalktım .Ne kadar verimli uyku . zaten karnımdaki sipa ne tarafa donsem o tarafa vuruyor vurduğunda rahatsız olduğunu düşünüp sürekli pozisyon değiştiriyorum:) güzel kızım doğup da hiç uyumasan bile annecigin zaten simdiden zombiye döndü :)) yine de Allah'ıma şükür varlığı yeter

Markette satiliyor mu canim bunlar? Internet uzerinden mi aldin yoksa.kokusu guzelmi

Ben Rossman'dan aldım ama dün normal markette de gördüm. Kokusu çok yok bebek için olduğundan ama hafif bir bebis kokusu var :) henüz kirli olmayan kıyafetleri yikadigim için leke çıkarma gücünü bilmiyorum ama tabi

Genelde bu sivi deterjanlarin leke cikarmadigindan yakinmislar hep.bakalim canim deneyip gorecegiz.bende dalin alayim bari.yada dalan roxy hangisi denk gelirse.uni baby de oneriyorlar

Genelde bu sivi deterjanlarin leke cikarmadigindan yakinmislar hep.bakalim canim deneyip gorecegiz.bende dalin alayim bari.yada dalan roxy hangisi denk gelirse.uni baby de oneriyorlar

Benimki sıvı değil canım granul şeklinde. Rendelenmis gibi

Kız dikkat et zehirleme kendini bu nasıl bir mix :)
Ahududu cayiyla adaçayı ne ise yariyormus diğerlerine ben de bu hafta baslicam pazartesiden itibaren hazirliklarimi yapmıştım :)
Yok yok hic bisicik olmaz canim:) ayri ayri iccem karıştırmadan rahmi uyariyor bu caylar ve vucudu gevşetiyo :)

Ben ozel bir deterjan almadim persilin sıvı deterjanini aldim onunla yikayacam olmazmi acaba
Kizlar deterjan ne kullanacaginiza karar verdiniz mi? Dalan roxy oneriyorlar.veya dalinin sıvı deterjani.sizler neler kullanacaksiniz? Ve bez markasi ne düşünüyorsunuz?

Günaydın canım. Oo Melikenin beşiği de geliyor. 35 haftan da doldu, Rabbim hayırlı vaktinde dogmayı nasip etsin canım.
Cok tesekkurederim canimcim bide kiyaferleri halledip cantami hazirlarsam venden iyisi yok ama birazdaha beklesin kuzum 3 haftacik kadar darisi senin hazirliklara gerci sen halletmistin sanirim

Ben ozel bir deterjan almadim persilin sıvı deterjanini aldim onunla yikayacam olmazmi acaba
Canim bebekte alerji yapabilirmis.kimyasal maddeler var sonucta.o yuzden bebek deterjani oneriyorlar.bana kalsa bende normal alo ile yikardim ama zararli oldugunu duyunca hemen arastirmalara falan basladim yani :))

Yok yok hic bisicik olmaz canim:) ayri ayri iccem karıştırmadan rahmi uyariyor bu caylar ve vucudu gevşetiyo :)

O zaman ahududu çayını da alayım 2 hafta sonra başlarım :) artık bunları yiyince çocuk kayarak düşer herhalde acısız
Insallah oyledir ya bi dursunlar yerlerinde yahuuu :) cok fittirik cikti agustos bebeleri :)

Sormaaaa daha doğmadan hem de ::) zaten ağustos bebesi değil maşallah nerdeyse hepsi temmuz olacak

Siz simdi bu kolay dogum calismalarina nezaman baslayacaksiniz baslayinca nekadar sùrede dogum oluyo gerci benim sezeryan olacagi icin bunlari yapmama gerek kalmaz sanirim

:) :) balik gibi yuze yuze cikar diye tahmin ediyorum :) bi de ananas ye bende yicem :) bol bol da yuruyuste iste bu sicakta nasil olcak bilmiyorum :) evin icinde klimali odadan diger klimali odaya günde 250 defa yururum artik :) :)
Agustos gorunumlu temmuz bebeleri mevcuttur :)

Dun ben soktora sordum yyrúyus yapmamda bir sakinca varmi yurûyús erken doguma neden oluyormus dedim doktorcugum gene sırıttı bana zamani gelmemis bebegi istersen sabahtan aksama kadar yúrú doguramazsin zamani gelen bebegide evde yatarak gecir tutamazsin dedi bu doktoru buyyzden begeniyorum adam herseyin olumlu tarafindan bakiyo

Kizlar benim bebek arabasi geldi fakat icinde hic yumusak bebegin yatmasi icin bisey yok sanki karton gibi ben icine ne yapmaliyim kuzumu òyle sert yere yatiramamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…