2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birde ben hamak almistim baya gûzel bisey oturma odasina koyun hem sallaniyo hemde ana dizine falan gerek kalmaz kenarlari cok yùksek degil etrafida gòrùr yattigi yerden

HER kesın doğumu bır değil kı cnm o doğumun gidişatına göre doktor yıne karar verebılır nice zayıflar normal doğuruyor hatta cok kolay oldu diyen var sen böyle laflarla canını sıkma bebeğine odaklan

Adamcagiz seni çözmüş :) sana olumsuz bi sey dese sen kendini korkutacaksin biliyor o yuzden surekli olumlu konusuyor seni de rahatlatiyor :) guzel birsey doktorun hastanin dilinden anlamasi benim eski doktorumda oyleydi :)

Ben zaten 38+4te doğurmuştum. Bunları yaparsam haftaya doğururum herhalde :) 36. Haftada başlamak istiyorum ben de. Hiç doğru dürüst yürüyüş bile yapmış değilim hep Yorgun’um yaa

Kizlar benim bebek arabasi geldi fakat icinde hic yumusak bebegin yatmasi icin bisey yok sanki karton gibi ben icine ne yapmaliyim kuzumu òyle sert yere yatiramamki
Canim istersen onun olcusune uygun elyaftan minder gibi bi sey yapabilirsin istersende su alt acmalar var ya onlardan kullan ben zaten o alt acmalari hic alt acma olarak kullanmadım hep anakucaginin içine serdim hala bile kullaniyorum cinar bebek arbassinda uyudgunda icine seriyorum hem yumusak oluyor hem terletmiyor

Bunu telefonuma kopyalarım bari çok sağol canım

Allah razı olsun canım. Ben su ve ya sancı gelene kadar beklicem zaten sıkıntı değil artık insallah bu saatten sonra gelse de çok sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Evet canım zaten haftası iyi bir de nişan geldikten sonra bi hafta on gün duran bile var diyorlar

Ben zaten 38+4te doğurmuştum. Bunları yaparsam haftaya doğururum herhalde :) 36. Haftada başlamak istiyorum ben de. Hiç doğru dürüst yürüyüş bile yapmış değilim hep Yorgun’um yaa
Ben iyiydim de sicaklar bastırınca yurume isi yatti yani hava da gercekten yurunecek gibi degil

Kizlar bi bebek havlusu begendim 120 lira diyo fiyatına.bi havluyada 120 verilmezki.sizler kac tlye aldiniz havluyu?

Birde e bebekte uni baby islak mendiller mega boy 74 lira.oyle mi almak mantikli yoksa tek tek mi? Sizler hangi marka aldiniz?

Geçen gün canım çekti aldım ananas bir kaç dilim yedim o gece biraz sancı girdi korktum açıkçası. Yürüyüşü akşam yapmaya çalışıyoruz ama senin Çınar'ın uyku saati varsa biraz zor kuzum . ama olsun onun sayesinde evde benden çok çok daha hareketlisindir zaten

Çınar ve uyku cok alakasiz bir cumle oldu :) :) gece hayati var benim oglumun :) ne uykusu teyzesi lutfen :)
Ya adana cok nemli o yuzden ne gecesi ne gunduzu hic çekilmiyor

Evet canim gercekten olumlu bi doktor hic negatif dúsúnmuyo hep pozitif
Adamcagiz seni çözmüş :) sana olumsuz bi sey dese sen kendini korkutacaksin biliyor o yuzden surekli olumlu konusuyor seni de rahatlatiyor :) guzel birsey doktorun hastanin dilinden anlamasi benim eski doktorumda oyleydi :)

ANNELER günaydın kontrole gidiyoruz 33+1 iz çok heyecanlıyım bugün kızımı görücem

Bu arada hiç nst ye girmedim bugün herhalde ister doktorum değilmi?
Genelde 35 haftadan sonra istiyorlar diye biliyorum canim neseteyi hadi hayirlisiyla git gor kizcetin gùzel haberlerinizi bekliyoruz canim

Benim kayınvalidem de kötü niyetli değil bunu anlayabiliyorum ama kültür ve davranış farkı var, ben kim olursa olsun bu kadar rahatlığa alışık değilim ve biraz mesafe olmalı bence bana sormadan böyle şeyler yapması bana doğru gelmiyor. İlk zamanlar daha pozitif davranıyordum ama yaşadığımız bazı şeylerden ötürü araya mesafe koyduğumu anlıyor sabırlı. artık o da o kadar rahat davranamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…