2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sipanin ananesi bornoz takimi almis havlu almaktan yirttim anlayacagin birde bana ilk 3 ay bebiste ıslak mendil kullanma dediler bende ebebekte temizleme bezi diye birsey var ondan aldim bir sùrg var hemde fiyati uygun sende alabilirsin
Kizlar bi bebek havlusu begendim 120 lira diyo fiyatına.bi havluyada 120 verilmezki.sizler kac tlye aldiniz havluyu?

Birde e bebekte uni baby islak mendiller mega boy 74 lira.oyle mi almak mantikli yoksa tek tek mi? Sizler hangi marka aldiniz?

Benim sipanin ananesi bornoz takimi almis havlu almaktan yirttim anlayacagin birde bana ilk 3 ay bebiste ıslak mendil kullanma dediler bende ebebekte temizleme bezi diye birsey var ondan aldim bir sùrg var hemde fiyati uygun sende alabilirsin
Bu temizleme pamuklari islak mi peki?

Markette satiliyor mu canim bunlar? Internet uzerinden mi aldin yoksa.kokusu guzelmi
Kizimda dalan roxy kullandim hala kullanıyorum. Yumusatici kullanmiyorum kokusu agir geliyor bebek dedigin bebek gibi koksun deterjan kokusu degil :) ben memnunum marketlerde satiliyor illa nete gerek yok.

Son düzenleme:
Ek gida gida dönemindeki lekelerde etkisi yok. Ben o donem icinde zeytinyagli yesil kalip sabun ile elde citileyip makinaya atmayi cozum olarak bulmustum.

Ben ozel bir deterjan almadim persilin sıvı deterjanini aldim onunla yikayacam olmazmi acaba
Yogun kimyasal iceriyor bizim kullandiklarimiz bize bile zararli yenidogan bebeklerin cildi hassas oluyor bebeklere uygun bir deterjan alman daha iyi olur. Kızım 18 aylik oldu. Camasirlarini bir aydir bizimkilerle yikiyorum lekeleri ciksin diye sonrasinda kendi deterjanıyla kisa programda tekrar yıkıyorum.

Son düzenleme:
Kızlar göğüs kalkanı hangisini kullanacaksınız? Lansinoh göğüs ucu da var onunla da emzirilebiliniyormuş. Ondan mı alsam karar veremedim

Kizlar bi bebek havlusu begendim 120 lira diyo fiyatına.bi havluyada 120 verilmezki.sizler kac tlye aldiniz havluyu?

Birde e bebekte uni baby islak mendiller mega boy 74 lira.oyle mi almak mantikli yoksa tek tek mi? Sizler hangi marka aldiniz?
Havlu icin cok yuksek bir fiyat. Nihayetinde yumusak bir su havlusuyla bile kurulansa beni bununla neden kuruladiniz demez :)
Ben kızıma hala ipek pamuk mendil kullaniyorum islatip. Hic enfeksiyon yaşamadık. Kiz cocuklarinda bilhassabislak mendiller pek tavsiye edilmiyor en temizinde bile kimyasal var ve kizlar enfeksiyona cok aciklar. Ama illa alacagim dersende e bebek pahali oluyor hepsiburadadan falan toplu alabilirsin daha uyguna gelir.

Tesekkur ederim canim.e bebekte temizleme pamugu var.ondan alicam.sen hangi markanin pamugunu kullaniyorsun?

Kızlar göğüs kalkanı hangisini kullanacaksınız? Lansinoh göğüs ucu da var onunla da emzirilebiliniyormuş. Ondan mı alsam karar veremedim
Canim gogus ucu ve kalkan farkli seyler. Kalkan meme yaralarini onluyor mevcut yara varsada camasirla göğüs arasinda set olup temasini engelliyor havada aldigi icin cabuk iyilesiyor. Gogus ucu ise memeyle bebek arasinda kopru gorevi goruyor emzirirken annenin gogus ucu olmadigi icin bazi bebekler memeyi tutamiyor. Kalkan aventi tavsiye ederim.

Çınar ve uyku cok alakasiz bir cumle oldu :) :) gece hayati var benim oglumun :) ne uykusu teyzesi lutfen :)
Ya adana cok nemli o yuzden ne gecesi ne gunduzu hic çekilmiyor

Hadi ya geceleri de mi nemli
O zaman evde otur bacım sen odadan odaya yürü dediğin gibi :)
Ek gida gida dönemindeki lekelerde etkisi yok. Ben o donem icinde zeytinyagli yesil kalip sabun ile elde citileyip makinaya atmayi cozum olarak bulmustum.

Hadi ya bir de onunla mı uğraşacağız ek gıdaya geçince günde zaten 10 kere kıyafet değiştiririz

22 pazara denk geliyor. Gel şunu 21 yapalım veya 28 cumartesi olsun
Valla ben isterim ki pazartesi olsun salı olsun doktorun mesai saatinde olsun da 1000 lira daha doktor parası vermeyeyim:) ama benim huysuz kızım ne zaman der bilemiyorum benim içime 29 temmuz doğmuştu sonra baktım pazarmış

Siz simdi bu kolay dogum calismalarina nezaman baslayacaksiniz baslayinca nekadar sùrede dogum oluyo gerci benim sezeryan olacagi icin bunlari yapmama gerek kalmaz sanirim

Kesin sezeryan olacaksa hiç yapma bence canım. Ben bu pazartesi başlayacağım 34+4 oluyorum. Hurma 4-5 haftada etki ediyormuş diğerleri hareket falan zaten her zaman yapmamız gereken şeyler. Hareket ederken önemli olan kendini zorlamamak yoksa çocuğun eşinden erken ayrılmasına sebep olabilirmisiz

Nasil yani mesai disinda dogum yapinca ekstra parami aliyor doktorun?

Birde ben hamak almistim baya gûzel bisey oturma odasina koyun hem sallaniyo hemde ana dizine falan gerek kalmaz kenarlari cok yùksek degil etrafida gòrùr yattigi yerden

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan

Nasil yani mesai disinda dogum yapinca ekstra parami aliyor doktorun?

Evet canım eğer mesai dışındaki zamanda başka doktor nöbetçiyse ve illa benim doktorum gelsin dersen 1000 tl ekstra ücret ödemek gerekiyor. Hastanede benim doktorum dışında normal doğumu destekleyen pek doktor yok o yüzden sancim mesai saati dışında gelirse beni sezeryana yönlendirmesinler diye doktorumu cagiracagim

Oyle yapcam ben baska carem yok :) dun babamla konustuk doktora ne zaman gideceksin dedi dedim 23 nde kontrolum dedi ki dogum ne zaman dedim agustosta deri 23. Nde dogum yok mu valla yok dedim ama sen boyle soyleyince bi suphelendim :) :) adamin icine mi dogdu noldu ben su anda psikolojimi 23 ne hazirladim :) :) o gun dogurmazsam gününü bekler galiba :)

Benim allah nasip ederse kesin sezeryan ama benim kiz benden once davranir su gelir acilma olur o minnak kafasini kanala sokar ozaman bilmiyorum agustosun 1 kadar gelmezse sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…