2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göğüs kalkanı hangisini kullanacaksınız? Lansinoh göğüs ucu da var onunla da emzirilebiliniyormuş. Ondan mı alsam karar veremedim

Ben aventin göğüs kalkanini aldım canım

Valla ben olsam ben de suphelenirim o nasıl nokta atışı tarih söylemek :)

Ay resmen soyguncu bunlar. Ben kizimi 1 ocakta pazar gunu ve yilbasi ertesi resmi tatilde doğurdum. Nisanim gelince aradim dr u hastaneye geciyorum ekibi topluyorum yola cikip gelin dedi Hem kendi dr um hemde ekibi benim icin hastaneye geldi bir kuruş ekstra para vermedim. Demekki hastane hastane farkli uygulama var.

Benim allah nasip ederse kesin sezeryan ama benim kiz benden once davranir su gelir acilma olur o minnak kafasini kanala sokar ozaman bilmiyorum agustosun 1 kadar gelmezse sezeryan

Sen normal yapmak istemiyordun sanırım bunlar normal doğumu tetikliyor son anda vazgeçip normal yapmak isterim demezsen bence yapma bunları :)

Ben burdaki her hastanede aynı şeyi duydum aynen soygun gibi sonuçta ben 9 ay aynı doktora gitmisim bunun hesabını yapmaları ayıp ama mecbur

Zaten yapmayi dúsúnmuyorum canim normal dogum benim panik atagim oldugu icin riskli ben o masaya cikarimda dogum gerceklesebilirmi bilmiyom oyuzden normal dogum istemiyom emara girerken bile sakinlestirici ilacla giriyorum
Sen normal yapmak istemiyordun sanırım bunlar normal doğumu tetikliyor son anda vazgeçip normal yapmak isterim demezsen bence yapma bunları :)

Kizlar bi bebek havlusu begendim 120 lira diyo fiyatına.bi havluyada 120 verilmezki.sizler kac tlye aldiniz havluyu?

Birde e bebekte uni baby islak mendiller mega boy 74 lira.oyle mi almak mantikli yoksa tek tek mi? Sizler hangi marka aldiniz?
Ben bebek havlusu almayacağım. Büyük müslin bezlerim var, yumuşacık oluyorlar. Onlarla kurularım yıkadıktan sonra

Zaten yapmayi dúsúnmuyorum canim normal dogum benim panik atagim oldugu icin riskli ben o masaya cikarimda dogum gerceklesebilirmi bilmiyom oyuzden normal dogum istemiyom emara girerken bile sakinlestirici ilacla giriyorum
Oo çok zor o zaman canım Allah yardimcin olsun

Kizlar bebek bezi olarak cok arastirma yapmistim.pisik yapmayan huggies ve sleppy bulmustum. Primadan bile cok sikayet vardi
Simdi sleepy ve huggies karisik kullaniyorum esim prima almis dene diye ucunun icinde en yumusak pamuk.yuzey huggies aklinizda olsun emicilikte super

Islak.mendil.kuvezde.mecnur.kullandi ama simdi temizleme pamugunkullaniyoruzz saklama kabina koydum sivakmsuyla islattim nemli kaliyor zaten kurudulca islatirsiniz tertemiznkatkisiz temizlik

Ama bu her iki görevide görüyormuş, hem kıyafetle temastan koruyucu, hemde yara olmuş göğüs de emmeye devam edebilmesi için kolaylık sağladığı yazıyor. oyüzden dikkatimi çekti benimde.

Ben ne zaman hastanelik durumum olsa, haftasonu oluyor. Rutin yani. 4-5kere aynı şey oldu. Artık haftaiçi endişe etmiyorum, bu haftasonu doğurmazsam öbür haftasonu diyorum
Ben onu konuşmadım dr la ya, eğer mesai dışında olursa ek paramı ödememiz lazım? Bilmiyordum ben onu. Bir de 1000 lira, uçakla geliyor sanki

Ama bu her iki görevide görüyormuş, hem kıyafetle temastan koruyucu, hemde yara olmuş göğüs de emmeye devam edebilmesi için kolaylık sağladığı yazıyor. oyüzden dikkatimi çekti benimde.
Evet simdi baktim lansinoh un urunu farkli iki amacla kullaniliyor. Kalkan almana gerek yok bu durumda ama normalde diger gogus uclari sadece emzirme amacli. bu degisikmis bende yeni gordum.

Bizim hastanede öyle canım doğum fiyatlarını konuşurken anlattılar muhasebede

Evet simdi baktim lansinoh un urunu farkli iki amacla kullaniliyor. Kalkan almana gerek yok bu durumda ama normalde diger gogus uclari sadece emzirme amacli. bu degisikmis bende yeni gordum.
Evet canım tek bundan alsam yeterli olur her ikisi içinde, fiyat da gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…