2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun canim gozun aydin darisi basimiza

Biz kontrolden geldikkk. Beboş 2900 olmuş. Suyumuz hala az ama bizi 37 haftaya götürecek gibi. Doktorumuz normal doğumdan yana eğer beboş normal doğumu kaldirabilecek güçte olursa doğum normal olacak. Olmazsa sezaryen. Sağlıkla kucagimiza alalım da doğum şekli ne olursa olsun diyoruz.. Bugün bir de isimli hastane çıkışımız geldi. Artık beboş dünyaya gelebiliiiiiir

Masallah canım:) takım çok güzelmiş güle güle giysin beboss:)

Gozun aydin canim bu jastane cikisi cok guzelmis masallah gule gule kullanin :*

Maşallah bebişine canım. Hastane çıkışına bayıldım çok güzel olmuş güle güle giysin kuzucuk :)

Cok guzel olmus canim bayildim gule gule giysin yavrun :)

Benim sipanin ananesi bornoz takimi almis havlu almaktan yirttim anlayacagin birde bana ilk 3 ay bebiste ıslak mendil kullanma dediler bende ebebekte temizleme bezi diye birsey var ondan aldim bir sùrg var hemde fiyati uygun sende alabilirsin
Ben onu bile almadım. Musluğun altında ılık suyla durulayıp kurulayacam bitti gitti rahat edemem suyla temizlenmezse

Çok doğru demiş doktorun. Duracak bebek ne yaparsan yap duruyor gerçekten de.

Demek ki farklı oluyor her bebek . benim kız da prima prpremiumdan başkasında pişik oluyordu. Huggies iki kere markette bedava verdiler denemelik paket, giydirdim uyuttum kalktığında poposu , giysisi, yatak sırılsıklamdı. 4 kere denedim aynı şey oldu. Kızım da doğuştan beri tombiş hani kenarından yer kalsa tamam diyeceğim. Kartal Atlasa da huggies iyi gelmiş demek ki.

Genelde hastane çıkışlarını sevmem ama bu cidden çok ama çok güzel. Güle güle giysin prenses. Çok şükür bu günlere geldiniz canım benim.

Huggies Türkiye piyasasindan cekiliyor ona baslayacak annelerin bilgisi olsunda heryerde yok zaten suan stoklar tukenince devami olmayacak.

Bana söylemediler , inşallah burda yoktur. Bu arada şimdi hatırladım canım , 21 temmuz doğuracağımı söyleyen 3.kişisin . psikolojik inanmaya başladım o tarihe

21inde doğur da yengeç erkeği iyidir eşim yengeç ordan biliyorum :) bizimki %99 aslan kızı olacak yandıkkk başına buyruk :)

Çok güzel tam prenseslik bir takım olmuş. Sağlıcakla gelsin adıyla yaşasın kuşum benim

Anneler selam, çok şükür kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda fakat doktorum hastaneyi bırakıp özel muayene açacağını söyledi çok üzgünüm Doğum ücreti olarak ta ikiye katlayacak altından kalkamayız mecburen ayni hastanede farklı doktor aricam şimdi keşke 1 ay daha dursaydı şurda Ne kaldı doktor değiştirmek zorunda kaldım

Masallah canım:) takım çok güzelmiş güle güle giysin beboss:)

Gozun aydin canim bu jastane cikisi cok guzelmis masallah gule gule kullanin :*

Cok guzel olmus canim bayildim gule gule giysin yavrun :)

Genelde hastane çıkışlarını sevmem ama bu cidden çok ama çok güzel. Güle güle giysin prenses. Çok şükür bu günlere geldiniz canım benim.

Çok güzel tam prenseslik bir takım olmuş. Sağlıcakla gelsin adıyla yaşasın kuşum benim
Nil Sevi'min tatlı mı tatlı, bizi tanımadan derdimize ortak olan, mutlulugumuzu da huznumuzu de paylaşan, bize kendimizi her zaman iyi hissettiren, sorduğumuz sorulara anında cevap veren mükemmel teyzeleri güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ederiz :)

Laedrii canim nasil oldun bebegin nasil durumu
İyiyiz çok şükür, herşeyde bir hayır var olduğuna inanıyorum zaten bebeğim iyi kuvezde, ortam çok güzel steril, başında doktorlar hemsireler, tüm ihtiyaçları gideriliyor insallah biraz büyüyüp toparlanir.. Ben iki bucuk yasindaki kizimla evdeyim, doğduğundan beri bir saat ayrı kalmadığım kızımdan bir hafta ayrı kaldim, bu surecte eziyet etmeyen hatta fazla bile olgun davranan kuzumla hasret gideriyoruz hem de sezeryan sonrasi iyileşme sürecini geçiriyorum, bol bol sut sagiyorum, belki bebis bizimle gelseydi her acidan daha zor olabilirdi, bu ayrılıktan dolayı kızım yenidoğanı suclayabilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…