2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kardeşinin doğduğunu biliyor mu?
Tepkisi ne oldu?
Gördü mü ?
İlk tepkileri çok merak ediyorum
Kızım doğum yaptığımda 3.5 yaşında olacak o yüzden tedirginim ben de .

Bebiş nasıl annesi? Süt emebiliyor mu?

Anneler kalamar yemenin bi zararı varmi? Nette civa oranı dusuk olduğundan yenilebilir yazıyo? Sizin fikriniz nedir ?

bulasiksuyu hastane çıkışına bayıldım bayıldım minik prenses güzel günlerde giysin
Annesinde üzmeden bekliyor haketti bunu

rofleli_kedi canım sen hala aynı hastaneye bizim doktora gidiyorsun değil mi? Senin doğum şeklin belli oldu mu? Ne diyor Emre bey bu konuda?

31+5 de gittim en son
Emre beyi değiştirmem kolay kolay hatta eşim geçen dedi 2. Olsa direk ona gidelim cok iyi doktor diye
Her önüne gelene övüyor

Normal digum icin bir sıkıntı gözükmüyor dedi son gittiğimde ama benim kız hala dönmedi öyle boylu boyunca yatıyor
Bi sonraki muayenem 34-5 de falan olacak o zaman netleşir sanırım Doğum sekli de dönmezse

21inde doğur da yengeç erkeği iyidir eşim yengeç ordan biliyorum :) bizimki %99 aslan kızı olacak yandıkkk başına buyruk :)

Benimki de aslan kizi olacak
Babam eşim aslan 28 senedir cekiyorum 3. Yi nasıl kaldıracak bünyem bilmem dertliyim kederliyim

Su olaya uyuz oluyirum herşey çıkar her şey para olmuş sonucta ona gidiyordun hele de son ayin senden ekstra ücret almaması lazim ama anlayamıyorsun iste insanlara
Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için Kızılcık suyu tedavisi görüyordum iki numaralı tahlili bugün yaptırdım sizce iyileşme olmuşmu? 1. resimdeki idrar tahlilimi iyi yoksa ikinci resimdeki mi?

Eklentiler

• 20180707_180521.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 20180707_181523.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Aah aah sorma bmde cok fenaydim dedim geliyor herhalde..simdi nasilsin?

Genelde bu sivi deterjanlarin leke cikarmadigindan yakinmislar hep.bakalim canim deneyip gorecegiz.bende dalin alayim bari.yada dalan roxy hangisi denk gelirse.uni baby de oneriyorlar
uvvv yine büyük seçim başladı desene canım ben de baby me sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum onu da belirtiyim

hemen ben de içicem sizin doğum tarihlerinin arasına beni de sıkıştırın

Hastaneden elimiz boş dönünce "Bizim bebeğimiz nerde? Hani gelecrkti fln dedi, bebeğimiz dogmadi mı dedi? Biz de biraz kucuk dogdu, doktorlar ona hastanede bakacak büyüyünce gidip alacagizz dedik, ablasi şuan için mutlu ve heyecanlı

uvvv yine büyük seçim başladı desene canım ben de baby me sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum onu da belirtiyim
yok canim,bunda cok dusunmedim direkt dalan roxy siparis ettim civilden.kusura bakmayin nolur herseyi alirken size bi danismak istiyorum,çünkü cevremde bu kadar ayrintili bilen birileri yok.annem desen bizim zamanimizda şu bu yoktu diyip onu almasan da olur bunu almasan da olur kafasinda.ama ben yanliz olacagim icin bebegimin ve kendimin hayatini nasil kolaylastirabilirim diye düşünüyorum.idare edin beni olmami :)) bu arada aldim sut sagma makinesini tekli mamajoo 160 lira

rofleli_kedi evet bende çok mennunum. Benimki dönmüş aşşagıda kafası 1 aydır. Normal doğumu öneriyor bana şimdilik. Normal doğumda fiyat farkediyor mu ben hiç konuşmadım muhasebe ile. Sezeryan ve normal doğum 2,5 milyar dedi dr bana ama normal doğumda gece ya da sabaha karsı olursa fiyat değişiyor mu bilgin var mı senin canım?

Sadece en yakın arkadaşımın yukseleni aslan ama onu da bazen olduresim geliyor

Sorma her şey para olmuş mecbur

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için Kızılcık suyu tedavisi görüyordum iki numaralı tahlili bugün yaptırdım sizce iyileşme olmuşmu? 1. resimdeki idrar tahlilimi iyi yoksa ikinci resimdeki mi?

İkincisi daha iyi canım geçmiş olsun. Lokosit ve epitel azalması iyi

oo hayırlı olsun canım güle güle kullan tabi sorucaksın canım burası niye var ama bugün gündem başlıkları yoğunmuş ama hepsine karar verdin mi ben de ilk dalan roxy almıştım kızımda güzeldi ıslak mendil felan naptın

Tesekkur ederim canim.islak mendili uni baby den şu 12 li mega paket kampanyasindan alicam civilden.birde temizleme pamugu aldim ebebekten.arkadaslar tavsiye etti fiyatida uygun geldi aldım bi paket.indirimlerde vardi.bi tane avent emzik depend kulot havlu prima premium care bez falan aldim canim.reflu yatagi aldim birde

kızlar bu ıslak mendil mevzusu konuşulmuş yenidoğanlara özel saf su ve pamuk içerenlere niye inanmıyosunuz da kendiniz temizleme pamuğu alıp ıslatmaya çalışıyosunuz ben yürekten inanıp kullanıyorum yani

hepsini gayet güzel seçmişsin canım güle güle kullanın inşallah

Selam kızlar. Çok cahilim bana yardım edin Biz beşik olarak chicco’nun next2me anne yanını aldık. Kendi yatağı baya sert gibi geldi. Şimdi bunun içine bi penye battaniye gibi bişeyle yatırsam yine sert mi olur? Ne kullanmalıyım? Bir de yastık yorgan yeni doğan bebek için bunlara ihtiyacım olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…