2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dalan roxy aldim yikadim bile yumusacik yapiyo birde narin 30 derecede yikadim sanki biraz kùcùldúler gibi yikayanlardada òyle oldumu g9rùmcem her kiyafet biraz kùcùlùr ùtuleyince dùzelir dedi

Merhaba güzel anneler günlerdir giremiyorum Talha Çarşamba gününden belli hastanede yatırıyor sarılıktan dolayı bende 2 saatse bir emziriyorum yatacak yer vermiyorlar oyuzden Çarşamba’dan belli toplam 5 6 saat uyudum uykusuzluktan sütüm kesilmek üzere dikişlerim çok kötü durumda iltihap oldu şiş çok ağrım var Yani ben perişan durumdayım kızlar Yorgunluk uykusuzluk ağrılar böyle bağıra bağıra ağlayasın var ama tabi güçlü durmaya çalışıyorum Yarın Talha çıkarabilirler inşllah çıkarırlar teyzeleri yoksa annesi hiç sağlıklı olamayacak Sizler hepiniz iyisinizdir inşllah Rabbim sizlere kolay doğumlar nasip etsin

Dogru soyluyorsun canim her serde bir hayir vardir derler gerçekten oyle insallah bebisinin eve gelisiyle kizinda sevinir. Ismini ne koydunuz yavrunun

Baska aslanlari bilmem ama benim erkek kardesim aslan ve biz ondan cok cekiyoruz adama bi saka bile yapamiyoruz cok ciddi ketum saka kaldiirmiyo dedigim dedik bir ben bilirim daha aklima gelmiyo canim oglak v3 aslan olmasini istemiyordum aslan oluyo
Nesi varmış aslanların hııı:)) ikinciyle beraber üç Aslan olacaz biz evde. Şaka maka napıcaz bilmiyorum :s

Oy yt canimsiiin gececek bugunlerde agrinda sizinda talhada sariligi atlatacak kolayca annesi lutfen dusurme kendini lohusalik ayri bir olay o kadar cok duyguyu bir arada yasiyorsun ki su anda o yuzden seni boyle güçsüzlestiriyor bol bol dua et kendine bebisine talhayla eve gecince daha kolay olacak hersey dikislerinde tez vakitte iyilessin insallah dikislerini bi doktora gosterdin mi gostermediysen mutlaka göster canim. Kendini uzme nolur ki talhanin sariligi icin bolca sut lazim annesi. Bolca dua edicem sizin icin seviyoruz seni guzel anne

Canim rabbim talha pasanin ve senin yar ve yardimcisi olsun sen moralini yuksek tut diyecem ama nekadar etkili olur bilmiyoeum ama talha bebek icin gúclú olmalisin dualarimiz sizinle canim

Kizlar bugun uyandim tuhaf agrilarim var onu gectim nefesim cok daraliyor agzimda aci tat var sizdede varmi boyle seylr

Yenidoğanlara özel olanlara bir şey diyemem canım. Normal ıslak mendili laboratuvarda incelemiştik , bir sürü bakteri, bir kaçında kene çıkmıştı. Ama o zaman yenidoğanınkini de incelemek aklımıza gelmedi. Ben silmeyi denemiştim kızımda da rahat olmuyordum, bir kere annem aldı elimden bebeği koluna yatırıp ılık suyun altında tertemiz yıkadı verdi elime çocuk öyle yıkanmaz böyle yıkanır dedi. Kızım bir haftalık falandı öyle kuzu kuzu uyudu ki ondan sonra adet edindim ters çevirip koluma yatırıp suda yıkamaya.

Bende dalan roxy aldim yikadim bile yumusacik yapiyo birde narin 30 derecede yikadim sanki biraz kùcùldúler gibi yikayanlardada òyle oldumu g9rùmcem her kiyafet biraz kùcùlùr ùtuleyince dùzelir dedi
Bana da öyle geldi canım. Sanki küçülüp ütülenince düzeliyorlar

Çok sağol canım benim Doktora gittim tekrar antibiyotik verdi çok korkutuyor beni bu şişlik inşllah geçer biran evvel bende sizler çok seviyorum iyili varsınız

gazelim_24 Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah. Talha bebek toparlanır çok güçlü onlar annesi sen kendini üzme.
Dikişlerin için iyi bir doktora görün bence. Uzun yol geldin yolda doğum yaptın hiç kolay şeyler değil bunlar.
Stres sıkıntı yapmamaya çalış inşallah düzelecek herşey. Sütün gidecek diye de endişe etme birgün gidiyor sonra ki gün şakır şakır süt geliyor. Allah’ın bir mucizesi bu.
Rabbime emanet olun güzel haberlerle gel inşallah

kokusu nasil guzel mi canim?
30 derecede de cekiyorsa kıyafetler ayvayi yedik demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…