2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize iyi akşamlar kızlar bugün eşim KV. Karşıya gittik baya yolda geçti günümüz karşıya dediğimde İst. Oturuyorum Avrupa'dan Anadolu yakasına gittik yani yeni geldim eve lavaboya girdim de baktım her zaman ki akıntım gelmiş ama bu sefer hafif kahverengi de gelmiş o neden olur

Canim bi doktorunu ara sor derim akintinin rengi degisik gelirse ara diyo benim doktorum belki normal bir akintidir aklin kalmaz doktora sorunca o seni yónlendirir

Canim bi doktorunu ara sor derim akintinin rengi degisik gelirse ara diyo benim doktorum belki normal bir akintidir aklin kalmaz doktora sorunca o seni yónlendirir
Bı kaç damlaydı açık kahverengi belki yorgunluktan olmuştur diye aramak istemedim ama ağrım olursa arıycam inşallah normal birseydir

Bende bugun sabah 8 30 da uyandim kalktim besik geldi onlar gitti evleri topladim sùpùr toz al sonra gòrùmcem gelsi kizcenin kiyafetleri yika ser derken disari ciktik alisveris yaptik eve yeni attim kendimi ayaklarimin alti yaniyo ve cok agriyo haftasi benden geride olan arkadaslar son haftalara birakmayin alisverislerinizi derim ben bu aksam dogirmazsam eger bidaha dogurmam heralde

Ben de bugün fenalaştım. Kızlarım köpek severken sadece 10 dakika başlarında durdum güneş çarptı galiba . Baygınlık geçiriyordum Hastanede serum takıldı tahliller yapıldı herşey normal Anlık tansiyon düşüşü yaşamışım . Şimdi iyiyim çok şükür. Hepiniz dikkat edin kızlar güneşe sakın çıkmayın

Cok gecmis olsun canim evet havalar sıcak dikkatli olmak lazim

Bilmiyorumki canim bana daha cok sabun gibi koktu bebislerrimizi kucagimiza alinca kokularini aliriz artik
Sabun gibi mi :/ hani bebek bebek kokuyo diyorlardi bende heveslenmistim daha kizim gelmeden bebek kokusu dolacak evin ici diye :))

1 tane 10 hastane cikisi 2 tane 5 hastane cikisi altli ústlú takimlar 3 takimlar zibinlari bùyúk almistim sózde baya aldim ben 3 aya kadar giysin diye buyukte aldim eger 2 aydan sonra ben kocise tekrar kiyafet alinacak dersem durum vahim gorúnùyo
0-3 aylik kac tane takim aldin canim?

Bence normal canim ya,çünkü kaka yapicak poncikler kusacak terliycek derken lazim olacak hepsi.ben az aldim ya.bi kac tane daha almam gerekecek.0-3 ay alt ust takim 3 tane,4 tabe ic zibin ve 2 patikli alt aldim.gerisini 3-6 ay aldim.ama bi kac parca 0-3 ay daha almam gerekecek illaki

Çok geçmiş olsun sarılık genelde oluyor sıkma cnnı geçici birşey Allahın izniye. Sen kendine dikkat et ve stress olmamaya çalış ki bebişine yansımasın onlar hissediyor biliyorsun dikişin için gözük bir dr a ve dinlenmeye kendini zorlamamaya çalış mümkün olduğunca

Çok sağol canım benim Doktora gittim tekrar antibiyotik verdi çok korkutuyor beni bu şişlik inşllah geçer biran evvel bende sizler çok seviyorum iyili varsınız
Oy canim korkma insallah antibiyotik kurutur o iltihabi Allahin izniyle Allah sifa versin sana da bebisine de hayirli haberlerini bekliyoruz canim benim

Bende o yataktan aldım besık olarak evt yatagı sert ben bastan reflu yatagını koyup yatıracagım oraya o yuzden baska yatak almadım . Ne kadar dogru bılmıyorum ama bebeklerın sert yerde yatması gerekıyormus galıba

Kozlar bende internetten sevi bebenin kiraz çekirdekli boğulma önleyici reflü yatağını aldım geldi işe yarar umarım kılıflarını yıkamak için çıkarttım küçülmez umarım. Kızımda çok kusuyordu gece sıkıntı olmasın diye sırayla nöbet tutup hiç uyumuyorduk görünce böyle bişey alayım dedim sizede söylemek istedim düşünen olursa diye

Ben de düşündüm aslında içine reflü yatağı koymayı. Ama almadım henüz. Sence gerekli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…