2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabun gibi mi :/ hani bebek bebek kokuyo diyorlardi bende heveslenmistim daha kizim gelmeden bebek kokusu dolacak evin ici diye :))
:) Deterjan kokusu baskin degil cok hafif sabun kokusu var o anlamda dedim geldiginde anlayacaksin kullaninca ne demek istedigimi :)

b

Ben internetten 5li lohusa takimi aldim canim 202 tl mecit markaydi kumasi gúzel birde bugyn bir gecelik daha aldim 52 tl
Masallah canim 6 tane takim cok degil mi :))
Benim kimsem yok,oylesine hastanede giymek icin alayim dedim bir tane.bakalim daha iyi ucuz bisey bulursam iptal ederim siparisi

Keske bebis koksaydi canim neyse dalin yumuşatıcı alırız oyle bebis kokuturuz olmaz mi :))))
Bebis kokacak iste :) bebegine giydirdiginde buram buram onun kokusu olacak diger deterjanlarda bebegin kendi kokusu bile deterjan kokuyor birbirine karisiyor kokular. bunda o bebek kokusunu alabileceksin onu demeye çalıştım aslinda :)

Bence 0-3 çok alma 2-3 takım vs yeter 3-6 al hemen toparlanıyorlar. Tabi erken doğum ihtimali vs varsa biraz daha gerekebilir minik doğduklarından
Benim annem almis bir súrg takim bende bi takim vede zibinlar.aldim gyn icinde cabuk kirleniyo giyiliyo dediler bakalim nasil olacak

Bence 0-3 çok alma 2-3 takım vs yeter 3-6 al hemen toparlanıyorlar. Tabi erken doğum ihtimali vs varsa biraz daha gerekebilir minik doğduklarından
0-3 aylik 3 tane takim,2 patikli alt,4 tane de ic zibin var canim.

3-6 aylik ise 3 tane takim,2 tane ic zibin var.o zaman benimkisi yeter.batirirsa 3 6 aylik olandan giydirirm:))

Ben de düşündüm aslında içine reflü yatağı koymayı. Ama almadım henüz. Sence gerekli midir?
Benım kuzenım ve gorumcem bebeklerıne kullandı cok memnun kalmıslar mutlaka al dedıler o yuzden bende aldım . Babynest almadım mesela bana cok gereklı gelmedı . Reflu yatagı almak daha mantıklı geldı

Bebis kokacak iste :) bebegine giydirdiginde buram buram onun kokusu olacak diger deterjanlarda bebegin kendi kokusu bile deterjan kokuyor birbirine karisiyor kokular. bunda o bebek kokusunu alabileceksin onu demeye çalıştım aslinda :)
Anladim kuzum tesekkur ederim,tabi bebisime sağlıklı ürünler olsun da,gerisi onemli degil.işin şakası iste :)) yerim ben minnosumu da kokusunu da

Benım kuzenım ve gorumcem bebeklerıne kullandı cok memnun kalmıslar mutlaka al dedıler o yuzden bende aldım . Babynest almadım mesela bana cok gereklı gelmedı . Reflu yatagı almak daha mantıklı geldı
Bende aldim refluyatagi.hayat kurtarici mutlaka al dediler bana da

0-3 aylik 3 tane takim,2 patikli alt,4 tane de ic zibin var canim.

3-6 aylik ise 3 tane takim,2 tane ic zibin var.o zaman benimkisi yeter.batirirsa 3 6 aylik olandan giydirirm:))
Canım çok fazla alma Belki bebek iri olacak belki minnak olacak. Sonuçta açıkta kalmayacak kıyafeti olsun Gerisi bebeğe göre Doğumdan sonra da alınır

Benim annem almis bir súrg takim bende bi takim vede zibinlar.aldim gyn icinde cabuk kirleniyo giyiliyo dediler bakalim nasil olacak
Kozım 3200 doğmuştu bir ay bile giyemeden dar geldi 3/6 daha iyi oldu hemen hafif bolda olsa 15 güne başlanabilir diye düşünüyorum. Güle güle giysin alınmış artık ama benim düşüncem 3-6 bady vs daha kullanışlı gibi hastane çıkışı hele hemen küçülüyor

Canım çok fazla alma Belki bebek iri olacak belki minnak olacak. Sonuçta açıkta kalmayacak kıyafeti olsun Gerisi bebeğe göre Doğumdan sonra da alınır
Tamam canjm,almiycam artik.düşündüm de yeterli geldi aldiklarim.Allah bereket versin gerisini bebisim dogduktan sonra alirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…