2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugyn kiyafetleri yikayinca bende farkettim onu dedigin gibi alindi artik giydirebildigim yere kadar giydirecem

Benim sipam ayni anasina cekmis cok inat canim hareket etmeyecekse etmiyo muayenede doktor okadar dùrttu banamisin demedi adamcagiz en son bi dùrttú yari yùzùnù anca acti inat bebe
Karnini bi kere durtunce hareket ediyo canim.ben uzun zaman hissetmesem durtuveriyorum popişini:))

Esime desimki kizin senden yyz gorymlúgù istiyo bak ultrasonda ygzynu acmiyo soktor nasil gylúyo benim kocisimde demezmi anasi gibi oda inat sana cekmis diye doktorda inat degil nazli biraz deside yirttim
Ay yerim onu yaa cok tatliiiiiii

Esime desimki kizin senden yyz gorymlúgù istiyo bak ultrasonda ygzynu acmiyo soktor nasil gylúyo benim kocisimde demezmi anasi gibi oda inat sana cekmis diye doktorda inat degil nazli biraz deside yirttim
Bunun aynısını benim doktorum soylemisti esime,kızın yüzünü gostermiyo senden yüz gorumlulugu istiyo diye inatliklari bile cok tatlis yaa yerim ben onlari :))

Simdi tatliste bakalim dogduklarinda nediyecez bu inatlarina inat cocukta cok cektiriyo istedigi olsun diyo bakalim bizimkiler nasil olacak
Bunun aynısını benim doktorum soylemisti esime,kızın yüzünü gostermiyo senden yüz gorumlulugu istiyo diye inatliklari bile cok tatlis yaa yerim ben onlari :))

Canim bunu nasil yapiyosun?her kakasini yaptiginda beziyle beraber kucaklayıp banyoya mi goturuyorsun?dusurmekten falan korkmadin mi hic.ben korkarim herhalde beceremem.ay cok acemiyim yaa suyun altina tutunca bütün kaka gidiyo mu?elinle de ovaliyo musun?

Cok ters bi zamana denk gelmis bu muayene isi ama soyle dusun canim her serde bi hayir var belki boylesi daha hayirlidir insallah gonlune gore bir doktor bulursun bebisin hala makat gelisi mi

Cok guzelmis guzel günlerde kullansin. Ama degil 18 ay 9-10 ay bile zor bunun icinde uyumasi. Bebekler hareketlendikce uykudada sere serpe yatiyorlar bunun icinde uykusu duzenli olmaz. Ama tabiki ilk donem cok verimli bir sekilde isini gorur dedigin gibi.

Alacak ki her üç ayda bir yenilenecek kıyafetleri.

Ayy çok güzel bisiymis bu canımm güle güle kullanın renkler falan çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…