2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yenidoğan için olur canım ortalama 52 cm olarak doğuyorlar zaten.

Hayir buyuk olmaz en azindan bir sürede giyebilir. 50-52cm dogsa cok guzel oturur uzerine. Sonucta gerinip durmuyor bebekler eli ayagi kollari toparlayip kendine cekip duruyor yani goze batmaz endise etme.

Canim yikayinca biraz cekme oluyo benimkilerde bazilari kúculdú

Cok kucuk beden de alsan bacaklarini topluyorlar ve o bile buyuk gorunuyor.sonra cabuk kilo aliyorlar ve daha uzun sure giydirmis oluyorsun.

Canim esin neyapsin etsin gondersin babasini sende biran ònce basla hazirliklara inan hepsini 2 gúndur yapmaya calisiyorum cok zorlaniyorum gece ayaklarimin agrisindan uyuyamiyorum son haftaya falan birakma derimki dinlen dogumdan 9nce
olmuyo canım gitmiyo

Kızlar,bu haftalarda afedersiniz iliski durumunuz nedir?doktorunuz yasakladi mi? Bi zarari var midir erken dogum gibi
Benim baştan beri yasaklı olduğuna doğru düzgün yok canım. Ayda 1-2 kere yaptık ama 6. aydan beri o da yok. Öpüşme koklaşma o kadar bir an önce doğurayım benden çekeceği var

canım sen evde yat kalkma ağrım var de kalkamıyorum çıkamıyorum de onlar gitsin gelince de evdeki işleri yapsınlar ne iş yap nede onları gezdir, ne saçma insanlar var yaa hamile kadın nasıl gezsin bu kadar

Kızım 52 sm doğmuştu. Daha uzunboylu doğan bebekler de var, senin boyun da uzundu yanlış hatırlamıyorsam, seninki daha uzun doğar, büyük olmaz canım.

Kizlar sipam şiddetli hareket etti biraz önce sag kasigima bi sanci girdi ilk defa oldu kasılma bòyle oluyo sanki ama sertlesme falan yok kareketliyken oldu yasayanlar varmi bu durumu

Ben lcw yenidoğan takımı aldım birkaç tane. 2.5 kg için hazırlanmış. İnternette satılıyor. Kızım 49 cm 2.5 kg doğmuştu. Aldığım 50-56 cm kıyafetler olmamıştı

Abartmadigin surece birsey olacagini sanmam.tabii ki riskin yoksa.son 1-2 hafta zaten dogumu tetikledigi icin bol boo oneriliyor.
suan esim yok canim ama 20 gun sonra izne gelecek,dogal olarak cinsellik isteyecek.olmadi 1 kere yaparim sonrasini yuzeysel falan gecistirirz mecbur baska care yok

Benim baştan beri yasaklı olduğuna doğru düzgün yok canım. Ayda 1-2 kere yaptık ama 6. aydan beri o da yok. Öpüşme koklaşma o kadar bir an önce doğurayım benden çekeceği var
bende üçüncü ayimda baslayip 5 inci aya kadar suren bi istek vardi,hatta doktoruma danismistim bunu.öyle böyle bi istek degil.doktorum hormonlardan ve artan kan akışından dolayı normal olduğunu soylemisti.sonra duzelir demisti.gercekten de duzeldi suan hic ama hic istemiyorum.iyiki o donem esim burda degildi.yoksa gercekten benden cekecegi vardi

Kizlar benim evde bos vaktim cok olduğu icin,surekli kendime mesgale ariyorum tabii.derken şu doğum videolarina bakayım dedim.hep bebegin boynundan kafasindan defalarca cekip duruyorlar.Allah korusun ya bisey olursa,onlarin el kadar kafasindan nolcak o kadar cekistirilir mi sinir sistemim bozuldu.hep boyle mi dogurtuyorlar acaba

Onların kemiği yumuşaktır canım doktorlar ne yaptığını biliyor korkma

Onların kemiği yumuşaktır canım doktorlar ne yaptığını biliyor korkma
Burda hic dogurasim yok ama mecburum Allah sonumuzu hayir etsin canim :/ burda sezeryan olmak sıkıntılı.mecbur normal dogum yapmam gerek.iyisimi son aylarda bol bol merdiven cikayim egzersiz yapayim falan,acilmam cok olsun ki dogumum rahat olsun.ebelerde boyle cekistirip durmasın bebemi

Kullanışlı mı nasıl bilmiyorum ama bebek Alezi şokta görmüştüm canım

Laedrii bebeginjn durumu nasil? Kac gun daha kalacak kuvezde birşey diyor mu dr lar?
Trombosit düşüklüğü var sadece ama değerleri yükseliyor, esim (A Rh +) ben (0 Rh +) uyumsuzluktan kaynaklanmış ama evlenirken ne sağlık ocağından ne de bebek dusundukten sonra yaptirdigim tahlillerde ne kızımda ne ayrıntılı ultrason için gittigim perinotolog profosor, yani kimse bizi uyarmadi. Allah a şükür desteksiz solunum yapıyor doğduğundan beri başka da bir problemimiz yok. Normalde bir hafta on gün içinde çıkarılıyormus bizim gibi olan prematureler, üniversite hastanesi bashekimi tanıdığımız ,ne kadar uzun misafir edersek o kadar iyi olur dedi, evde bebeği korumak kollamak daha zor gercekten benim de dikişlerim iyileşir inşallah emzirirken baya zorlanicam sanki

Bağdaş kurarak ben de rahat ediyorum. Özellikle hafta içi kendi başıma kahvaltı yapıyorum, tv karşısında, koltuğa bağdaş kurarak. Ama göbeğim tepsiyi zorluyor artık :))
Ben de yalnızsam hep tv karşısında kucağımda yerdim eskiden şimdi kucağıma tepsi koyamıyorum göbekten yer kalmadı , ama yakında göbeğimin üzerine çay koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…