2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlış anneler selam. Bu pazar heyecan yasatma sırası bizde
Saat 5 e doğru camasirimda islaklik fark ettim. Turnusol kagidi koydum biraz maviye döndü gibi oldu. Beboşun hareketlerini takip ettim biraz yavaş sanki dedim risk almadım acile gittik. Dogumhanedeki ebe turnusol kagidi ile kontrol etti sıvı gelişi var mı diye, kağıt renk değiştirmedi. NST bağladı sancı yok kalp atışı normal. Doktorum 1 saat dinlenip yeniden NST istedi. O esnada turnusol kagitli ped koyuldu, ben de 1 saat boyunca istirahat ettim. Yeniden NST bağlandı. Sanci yok kalp atışı normal. Ebe açıklık , bir de sıvı gelişi var mı diye bir alet ile kontrol edelim bir de pede bakalim dedi. Pedi aldık kağıtlar masmavi ama ben 1 saat boyunca sivi akisi gibi hiçbir şey hissetmedim. Garip bir durum. Doktorum da turnusol kağıdının her zaman doğru sonuç vermeyebileceginden bahsetti. Eğer turnusol ile kontrol ederseniz akintilarinizi panik olmayın ama tedbiri de elden bırakmayın; )
Gelelim diger kontrollere. Kullandığı alet ne bilmiyorum ama sıvı gelişi olmadığını söyledi. Açıklık kontrol edildi ve 1cm açıklık olduğunu söyledi.
Ağrım yok sancım yok beboş hareketli. Evdeyim. Takipteyim. Yalnız bu zilli beboş içeride durmaya çok niyetli değil

Kizlar sipam şiddetli hareket etti biraz önce sag kasigima bi sanci girdi ilk defa oldu kasılma bòyle oluyo sanki ama sertlesme falan yok kareketliyken oldu yasayanlar varmi bu durumu

Bana arada ayaktayken oluyor. Şiddetli saniyelik sancılar ama sormadım doktoruma nasıl olsa normal derler

Allah yardimciniz olsun bebisine de tez zamanda sifa versin canim benim,kac haftalik doğdu bebisin?

Cok ilginc uyarmamalari. Ama baska sorun olmasinda bunada sukur. Sende bu surecte toparlarsin kendini. Ama emzirirken falan zorlanacagini dusunme. Dikis iyilesmese bile annelik biliyorsun cok degisik bir duygu kaplan gibi atılıyorsun saga sola bebegin icin ne agri oluyor ne sizi. Saglikla en kisa zamanda katilir insallah size. Benimde iki gundur biraz agrilarim artti dikislerde baski var sanki yada ben öyle hissediyorum. Yarin 34+0 oluyoruz ve kontrolumuz var insallah biraz daha bekler demekten başka yapabileceğim birşey yok.

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlıkla evine gelir inşallah. A veya B ile O uyuşmazlığı daha sık görülüyor ve Rh uyuşmazlığına göre daha hafif seyirli olduğu için ve her uyuşmazlık olanda ciddi tablo oluşturmadığı Rh uyuşmazlığı kadar bahsedilmiyor, Allah’ın izniyle sağlıkla çabucak evine çıkacaktır dualarım sizinle

canım 50 cm lik yenidoğanlar da oluyo ben almışım hatta farkında olmadan ama bence en küçük 56 alınmalı özellikle erkek bebekler 52-53 cm civarı oluyolar diğerini hiç giyemez belki iyi yapmışsın

Ah bu yaramazlar ne var ki acele ediyorlar sanki , rahat rahat yüzsünler içerde
Canim benim sipam bi acayip bòyle acayip sert hareketler yapiyo ama mesela yarim saat devamli yapiyo tabi bende ne kasık nede gòbek nede alt taraf kaliyo sonra bi bakiyorum gòbegim tas gibi olmus kendi kendine kasiyo diye dòsùnhyorum tek dilegim su 36 haftayi bitirmek

canım sen evde yat kalkma ağrım var de kalkamıyorum çıkamıyorum de onlar gitsin gelince de evdeki işleri yapsınlar ne iş yap nede onları gezdir, ne saçma insanlar var yaa hamile kadın nasıl gezsin bu kadar
Az önce uğurladık canım , otogara giderken sen çok yoruldun eve git güzelce yat dediler sağolsınlar eve geldim diktim ayakları yatıyorum

Azıcık kalmış canım 36 da biter 37 de sonra da popoya yer şaplağı ben de 36 yı sağlıkla görsem çok ama çok rahatlayacağım

Kizlar sizinde kasik tarafinizda acı oluyor mu? Ağrı gibi değil, bir acı şeklinde.nasıl tarif etsem, bıçak saplanması gibi ya da sanki kasigimda bir şeyleri acıtarak çekip bırakıyorlar gibi.

İyi akşamlar kızlar, pazartesi sendromsuz bir pazar nihayet. Bir şekilde sağlık ile çalışabilecek son noktaya kadar çalıştım. Ama tabi pek çok işim kaldı. Yarın ütüyü yapacağım. Yikamadigim nevresimler filan var onlar ile uğraşacağım. Bu arada hafta içi evde tek olacağım ya aldı beni bir korku ya erken gelirse, tek başıma evde ben ne yapacağım diye...

Azıcık kalmış canım 36 da biter 37 de sonra da popoya yer şaplağı ben de 36 yı sağlıkla görsem çok ama çok rahatlayacağım
Allahin izniyle görúrsùnyz canim insallah bende siyorsum o haftalarda 37 kadar gelebilsek diye insallah hepimiz zamaninda dogururuz minnoslarda sabeeder biraz

ay ne güzel olmuş canım bütün izinlerini bebişle birlikte geçirebiliceksin çalışamaz raporunu aldın dimi hazırlıkları kendini yormadan halledersin artık bol molalar vererek

Tebrik ederim canim benim ayaklarim vucudum cok sisyordu 32+6 da izne ayrildim dayanamadim.insallah sonrasi iyi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…