2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah öyle birşey olmaz olursa da panik yapma ambulansı ararsın o şekil de gidersin hastaneye

Canim benim minnos icerde surmayi istemiyo gibi sanki sipanin 9yle hareketleri varki assagidan pirt diye cikacak gibi sanki gecen agriyla gittim herseye bakildi sorun yok benim bu sipa niye b9yle yapiyo anlamadim hadi kensi acilarimi takmiyorumda kendi kendini dogurtacak bu gidisle cimcime
aman aman sık dişini canım 38 i doldur iyice büyüt kızını ondan sonra hayırlısıyla doğur inşallah

Nasilnuygulaniyor canim cok fenayim
Bende ayva çekirdeği yapmıştım çekirdekleri ılık az sıya koyuyorsun sabaha jöle gibi oluyor onu emzirme sonrası sürüyorsun hem kötüde değil ama o yeterli gelmeyince lansinoh aldırmıştık acil o beni baya rahatlatmıştı bence onu al kullan ben şimdiden koydum bile bavula

Senin ev uzak demi hastaneye canim birdahaki kontrolúnde hastaneyle anlas eger òyle bir durum olursa ki olmaz insallah hastanenin ambulansini ararsin buhafta drgil haftaya bende yanliz olacam ben bile diyorum esime aniden suyum gelirse diye bemde taksiye atlar giderim artik

Banada bu hafta olmasada bir dahaki haftaya kesin dogururmusum gibi geliyor acaba annelik hissi gerceklesirmiki

Ben sordum dr tehlikesi falan yok dedi. Sol daha sağlıklı ama bebek rahat edemiyorsa o seni yönlendirir zaten dedi. Ben çoğu zaman sırtüstü uyanıyorum. Solumda özellikle dürtüyor besbelli rahatsız oluyor
Benimde durum aynı başı sol kasıkta o yüzden sola dönünce dürtüyor sağda yatıyorum genelde

canım senin iç karnın dar olduğu için belki çok hissediyosundur hareketlerini ben o kadar uzun süre hissetmiyorum mesela bi de küçük çocuk peşinde insan kendini hiç dinleyemiyo karnımdaki var mı yok mu unutuyorum bazen

Evet canim bugún esim izledi biraz o bile siyo bu kiz nasil boyle sert hareket ediyo diye aigmiyo yavrum iceri oyuzdende sert oluyo hareketleri herhal

Evet canim bugún esim izledi biraz o bile siyo bu kiz nasil boyle sert hareket ediyo diye aigmiyo yavrum iceri oyuzdende sert oluyo hareketleri herhal
aynen canım benimki içerde kayboluyo resmen derinliklerde bide 20 kilo alınca 4+1 gibi oldu vücut çocuğu ara ki bulasın

Her çocuk durmuyor dedikleri için almadım ben de. Doğduktan sonra mağazaya götürüp deneyeceğim, hoşuna giderse öyle alırım diye karar verdim en son

Ben fiyatı çok pahalı geldiği için ikinci el aldım ilk kullanan ailenin çocuğu durmamış gerçekten sıfır gibi kutusuyla falan aldım yarı fiyatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…