2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yatış canım. Bir de sallanan koltığum var ağırlığı bele karın kısmına vermiyor arkası kavisli, arada ona da oturuyorum kalan zamanlar yatış

Anladım canım ben de öyle yapayım o zaman ben uzun oturuyordum ayaklarım sismesin diye

Yok agri dizlerimde olmuyo ben cok yúrúrsem yada ayakta cok kalirsam ayaklarim cok aciyo ve yaniyo dizlerime sadece gece arada kramp giriyo
canım peki diz kapaklarının orda ağrı hissediyo musun ben oturup kalkarken aniden dizime sancı giriyo o gün çok ayakta kaldıysam

o his son hafta 39 dolduktan sonra artık aceleye dönüyo hadi niye doğmuyo bu diye insan çıldırıyo beklemekten bakalım 40 a kadar bekleyenler kimler olcak sanki kimse gününü doldurmucak gibi topiğimizde
Sansima ben 40i gecerim.ilkinde de 4 gun gecti.o sabirsizligi iyi bilirim.

ay ne güzel olmuş canım bütün izinlerini bebişle birlikte geçirebiliceksin çalışamaz raporunu aldın dimi hazırlıkları kendini yormadan halledersin artık bol molalar vererek
Kuzum ilk çalışabilir raporu aldığımda sonuna kadar çalışabileceğim tarih vardı zaten, o tarihi de gördüm çok şükür o yüzden ilave bir rapor almadım. Bebeğimı bakıcıya emanet edeceğim için, sonuna kadar dayandım.
Tebrik ederim canim benim ayaklarim vucudum cok sisyordu 32+6 da izne ayrildim dayanamadim.insallah sonrasi iyi gecer
Anlayabiliyorum canım. Ayaklarım alerji oldu o dönem gerçekten bende pes edecektim. Şismeye çok erken başlamıştı zaten bir şekilde geçti gitti. Umarım iyi geçer seninde cnm.
İnşallah öyle birşey olmaz olursa da panik yapma ambulansı ararsın o şekil de gidersin hastaneye
yani öyle bir gösterge yok zaten muayenelerim de filan ama. Doğru diyorsun sakın kalabilirsem tabi :)

Yok canım aslında çok yakın, ama tepelerde taksi filan sıkıntı. Eşim iş dolayısı ile civar şehirlerde. İzmit içinde değil. O biraz tedirgin ediyor. Benim zaten kimsem yok burda. Neyse ki kayınpeder İzmit'te. Umarım ona da gerek kalmaz.

Kızlar yediğime okadar dikkat ediyorum ne yaparsam yapim 1 haftadır şekerim hep yüksek çıkıyor diyetisyen insülün başlattı ama oda fayda etmiyor benle aynı durumda olan varmı? Sinirlerim bozuldu iyice

Bende evde tekim KV. Yakın oturuyor ama onların umrunda değilim eşim de sabit yerde calısmíyor İstanbul'un neresinde şantiye olursa oraya gidiyolar öyle bir durumum olursa bende öyle düşünüyorum direk ambulansı ararım gelir alırlar

Canim bak sinirlenince moral bozukluguylada seker cikar sekerin ilk 9lcumlerinde yuksek cikiyo ikincide dúsmùyomu birde aclik kac tokluk kac cikiyo
Kızlar yediğime okadar dikkat ediyorum ne yaparsam yapim 1 haftadır şekerim hep yüksek çıkıyor diyetisyen insülün başlattı ama oda fayda etmiyor benle aynı durumda olan varmı? Sinirlerim bozuldu iyice

Ailen uzaktami canım birileri gelip yanlız olduğunda senle kalsa iyi olurdu.

Sol çene kemiği kulağımın önü falan çok ağrıyo yemek yiyemiyorum ağzımı açamıyorum, çiğneyemiyorum. Açlıktan ölecem nerdeyse Ne oldu böyle anlamadım, sanki geçenlerde biri daha buna benzer birşey yazmıştı ama kimdi hatırlayamadım. Parol içtim sıfır fayda. Ne yapabilirim yaşayan varmı daha önce?

bi anda arabayla taksiyle gidemicek kadar ağırlaşmassınız inşallah canım ya evde duş almaya hazırlık yapmaya falan bile vakit oluyo diyolar hep ben de o şekilde hayal ediyorum kim doğum hikayesini anlatsa çantama son eklemeler yaptım bulaşık attım çamaşır attım duş aldım vs uzun uzun anlatıyo

Kuzummm öncelikle sakin ol stres çok büyük etken. Balık yediğim günler salata ile şekerim hep düşük çıkıyor bnm bir dene istersen. Genelde somon yiyorum. Bir de ara ogunlerine dikkat ediyor musun? Çok önemli

Ayy ne güzel ben 35 girince bırakacağım 2 haftam var darısı bize

Canim bak sinirlenince moral bozukluguylada seker cikar sekerin ilk 9lcumlerinde yuksek cikiyo ikincide dúsmùyomu birde aclik kac tokluk kac cikiyo
Açlık burda 5.3 altında olması gerekirken benimki bu sabah 5.3 üstü çıktı. Tokluk şekeri 1 saat sonraki ölçüm 8.0 altı çıkması gerekirken yüksek çıktı. Stresim çok gerginimde

Tamam iste kuzum sitres sekerin dùsmani sen eainle bi konus goster seker òlcumlerini hatta onu biraz korkut fazla sekerin bebege sıkıntısı olurmus ben baban burdayken rahat olamiyorum de oda biraz tavir koysun babasini bòyle giderse sekeein dúsmez canim senin rahat olman lazim
Açlık burda 5.3 altında olması gerekirken benimki bu sabah 5.3 üstü çıktı. Tokluk şekeri 1 saat sonraki ölçüm 8.0 altı çıkması gerekirken yüksek çıktı. Stresim çok gerginimde

Benim gece uyurken dişlerimi skmaktan çene kemiğim birbirinden ayrılmıştı kulağıma vuruyordu ağrısı hiçbirşey fayda etmiyordu parmak uçlarıyla yuvarlayarak masaj terapisi yapıldı çok çektim ama geçti çok şükür. İnşallah seninki geçici birşeydir kimsenin o agrıyı çekmesini istemem çok kötüydü

canım kendi evindeki ortam seni çok geriyo ve değiştirme imkanın da yok şartları anladığım kadarıyla ama annemler bize 5 dkka demiştin biraz kafa dağıtıcak şekilde bi gece yatısına ya da bi sabah erkenden çıkıp kahvaltıya diye gitsen taa yatmaya gelsen eve atıyorum havan değişse olmaz mı

Ben ara öğün badem ceviz fındık atıştırıyorum canım ama bu akşam herzaman yediğim ve düşük çıkan tavuk salata ve yarım dilim esmer ekmek yedim düşük çıkması gerekirken gene yüksek çıktı insülin bir işe yaramıyo gibi. Delircem artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…