- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.261
Eşim kavga etti canım yokkkkkk gitmiyo yapıştı kaldı stresteyim çok o gidecek kv gelecek sade zararrr yaa.Tamam iste kuzum sitres sekerin dùsmani sen eainle bi konus goster seker òlcumlerini hatta onu biraz korkut fazla sekerin bebege sıkıntısı olurmus ben baban burdayken rahat olamiyorum de oda biraz tavir koysun babasini bòyle giderse sekeein dúsmez canim senin rahat olman lazim
Sancı başlar başlamaz hastaneye koşmayın gençler. Özellikle ilk doğumlar 24 saati bulabilir. Sancı sıklığınızı ölçerek evde yürüyün, sıcak su doldurup içine oturun, duş alın, hurma yetin, karnınız açsa doyurmaya çalışın. Sancı sıklığı 5-7 dk olduğunda hastaneye gidin. Ben böyle biliyorum, böyle yapacağımbi anda arabayla taksiyle gidemicek kadar ağırlaşmassınız inşallah canım ya evde duş almaya hazırlık yapmaya falan bile vakit oluyo diyolar hep ben de o şekilde hayal ediyorum kim doğum hikayesini anlatsa çantama son eklemeler yaptım bulaşık attım çamaşır attım duş aldım vs uzun uzun anlatıyo
Offf valla artık delircem ne edeceğimi bilmiyorum ya hersey tamamen batacak ben gebercem rahat edecek herkes yada bilmiyorum bunaldım son zamanımda yapılacak şey değilll.canım kendi evindeki ortam seni çok geriyo ve değiştirme imkanın da yok şartları anladığım kadarıyla ama annemler bize 5 dkka demiştin biraz kafa dağıtıcak şekilde bi gece yatısına ya da bi sabah erkenden çıkıp kahvaltıya diye gitsen taa yatmaya gelsen eve atıyorum havan değişse olmaz mı
Yazik bu erkeklere ne cektiler beeee arada kalmak ne kotu buyukler biraz anlayışlı olsa ne var ben yeniden anne olcam ama 23 yaşında oglum var bir nevi kv adayıyım ama gelinlere hak veriyorum ben istemem oglum arada kalsın ben istenmeyen olayimTamam iste kuzum sitres sekerin dùsmani sen eainle bi konus goster seker òlcumlerini hatta onu biraz korkut fazla sekerin bebege sıkıntısı olurmus ben baban burdayken rahat olamiyorum de oda biraz tavir koysun babasini bòyle giderse sekeein dúsmez canim senin rahat olman lazim
dimi canım benim de böyle olsun istiyorum erkenden gidince on kere nst on kere açıklık kontrolu olucak bide aha doğmuyo sezaryene alalım muhabbetlerine giriyolar tam delirmelikSancı başlar başlamaz hastaneye koşmayın gençler. Özellikle ilk doğumlar 24 saati bulabilir. Sancı sıklığınızı ölçerek evde yürüyün, sıcak su doldurup içine oturun, duş alın, hurma yetin, karnınız açsa doyurmaya çalışın. Sancı sıklığı 5-7 dk olduğunda hastaneye gidin. Ben böyle biliyorum, böyle yapacağım
canım kendini yıpratmaktan başka bi çözümü yok mu bunun sakince bi düşünelim mesela adam sana kırıcı mı davranıyo saldırganca laf mı sokuyo tahammül edemediğin şeyleri bi düşün nelere kırılıyosun bakalım neler var ona göre eşinle konuşup çare ararsın belkiOfff valla artık delircem ne edeceğimi bilmiyorum ya hersey tamamen batacak ben gebercem rahat edecek herkes yada bilmiyorum bunaldım son zamanımda yapılacak şey değilll.
Nst için yatmaktansa sancıları yürüyerek karşılamak daha rahatlatıcıdimi canım benim de böyle olsun istiyorum erkenden gidince on kere nst on kere açıklık kontrolu olucak bide aha doğmuyo sezaryene alalım muhabbetlerine giriyolar tam delirmelik
Ben de arada kaburgama, arada sağ kasığıma alıyorum o darbeyi ama çok can yakıcı oluyorKizlar sipam şiddetli hareket etti biraz önce sag kasigima bi sanci girdi ilk defa oldu kasılma bòyle oluyo sanki ama sertlesme falan yok kareketliyken oldu yasayanlar varmi bu durumu
Eşim kavga etti canım yokkkkkk gitmiyo yapıştı kaldı stresteyim çok o gidecek kv gelecek sade zararrr yaa.
Adamın evi var evinde durmuyor 3 aydır 3. gelişi ve her geldiğinde 2 hafta kalıyor. Şimdi zaten stresimiz var oğlumun hiçbir hazırlığı yok evdeki tüm eski eşyaları attık ev boyandı eşim gelme ev darmadağın dedi, kıvrılacak yer bulurum dedi dinlemedi geldi. Ben bu aralar agırlaştım bel agrım var sabahın köründe kalkıyo tepemizde duruyo ee bu ev neden dağınık neden toplamıyorsunuz diyor. Anlatıyoruz esyalar geliyo yavas yavas yerlestiriyoruz diye anlamıyo. Oğlumun odası geldi odaya giremiyoruz orda kalıyor diye kahvaltı bekliyo yemek bekliyo yapamadıgımda laf sokuyo sinirlerim bozuldu eşim kavga ediyo beni üzgün görünce. Benim yuzumden baba oğul birbirine girsin istemiyorum. Biletini sadece geliş kesmiş dönüş biletini kestiremiyoruz. Aman boşver canım ya herkesin sorunları var kafa ütülemek istemiyorum kimsede beni dinlemek zorunda değil doldum öylecanım kendini yıpratmaktan başka bi çözümü yok mu bunun sakince bi düşünelim mesela adam sana kırıcı mı davranıyo saldırganca laf mı sokuyo tahammül edemediğin şeyleri bi düşün nelere kırılıyosun bakalım neler var ona göre eşinle konuşup çare ararsın belki
Ay gercekten senin bu kp yúzsùzmùs gebe bir kadini bukadar úzmek gynah ya
Benim karnimda inmis biraz assagi sanki benim sipada sanki basiyla alt rahim agzinimi bulmaya calisiyo ne cuma kontrolúm var bakalim ondan once buyuk konusmayim gitmeyecem artik git gel biktim vallaBen de arada kaburgama, arada sağ kasığıma alıyorum o darbeyi ama çok can yakıcı oluyor
Oyy canım. Hadi hayırlısı. Benimle 1 gün aramız var çok şükür haftamız iyi, dr wintersuna da turnusolun başka bir enfeksiyondan mavileştiğini söyledi ama 4-5 saat sonra patlak verdi, sen yine de hazırlıklı ol. Hadi bakalım haberlerini bekliyoruzTatlış anneler selam. Bu pazar heyecan yasatma sırası bizde
Saat 5 e doğru camasirimda islaklik fark ettim. Turnusol kagidi koydum biraz maviye döndü gibi oldu. Beboşun hareketlerini takip ettim biraz yavaş sanki dedim risk almadım acile gittik. Dogumhanedeki ebe turnusol kagidi ile kontrol etti sıvı gelişi var mı diye, kağıt renk değiştirmedi. NST bağladı sancı yok kalp atışı normal. Doktorum 1 saat dinlenip yeniden NST istedi. O esnada turnusol kagitli ped koyuldu, ben de 1 saat boyunca istirahat ettim. Yeniden NST bağlandı. Sanci yok kalp atışı normal. Ebe açıklık , bir de sıvı gelişi var mı diye bir alet ile kontrol edelim bir de pede bakalim dedi. Pedi aldık kağıtlar masmavi ama ben 1 saat boyunca sivi akisi gibi hiçbir şey hissetmedim. Garip bir durum. Doktorum da turnusol kağıdının her zaman doğru sonuç vermeyebileceginden bahsetti. Eğer turnusol ile kontrol ederseniz akintilarinizi panik olmayın ama tedbiri de elden bırakmayın; )
Gelelim diger kontrollere. Kullandığı alet ne bilmiyorum amasıvı gelişi olmadığını söyledi. Açıklık kontrol edildi ve 1cm açıklık olduğunu söyledi.
Ağrım yok sancım yok beboş hareketli. Evdeyim. Takipteyim. Yalnız bu zilli beboş içeride durmaya çok niyetli değil
Bizler boyle zamanlar icin variz canim herkes bi sorununu anlatiyo bence sıkıntı yok sinlerim benAdamın evi var evinde durmuyor 3 aydır 3. gelişi ve her geldiğinde 2 hafta kalıyor. Şimdi zaten stresimiz var oğlumun hiçbir hazırlığı yok evdeki tüm eski eşyaları attık ev boyandı eşim gelme ev darmadağın dedi, kıvrılacak yer bulurum dedi dinlemedi geldi. Ben bu aralar agırlaştım bel agrım var sabahın köründe kalkıyo tepemizde duruyo ee bu ev neden dağınık neden toplamıyorsunuz diyor. Anlatıyoruz esyalar geliyo yavas yavas yerlestiriyoruz diye anlamıyo. Oğlumun odası geldi odaya giremiyoruz orda kalıyor diye kahvaltı bekliyo yemek bekliyo yapamadıgımda laf sokuyo sinirlerim bozuldu eşim kavga ediyo beni üzgün görünce. Benim yuzumden baba oğul birbirine girsin istemiyorum. Biletini sadece geliş kesmiş dönüş biletini kestiremiyoruz. Aman boşver canım ya herkesin sorunları var kafa ütülemek istemiyorum kimsede beni dinlemek zorunda değil doldum öyle
Ben az önce bir delilik yaptım markete gittik. Ama çok canım acıdı, zorla yürüdüm. Gitmesem de olmuyor, eşim gidince 70 kere arıyor, yoğurt hangisinden alayım, şunu ne alayım diye çileden çıkarıyor, ihtiyaç da birikmişti hem hava alayım diye çıktım. Dönüşte farkettik karnım inmiş, eşim de evet inmiş dedi.Benim karnimda inmis biraz assagi sanki benim sipada sanki basiyla alt rahim agzinimi bulmaya calisiyo ne cuma kontrolúm var bakalim ondan once buyuk konusmayim gitmeyecem artik git gel biktim valla
hayırlısı ile kısmet olur umarım cnm 2 hafta uzun gibi geliyor ama geçip gidiyor.Ayy ne güzel ben 35 girince bırakacağım 2 haftam var darısı bize
Canım ben insülin kullanmıyorum ama benim diyetimde 3 ara öğün var. 1.meyve ve yoğurt (meyve tek çeşit olacak uzum kavun karpuz yasak) 2.üç adet galeta ve peynir 3. 10 adet fındık yada badem yada 3 adet ceviz ve 3 adet kuru kayısı (bunları da yine karıştıramıyorsun tek çeşit) ilk ölçmeye başladığım da akşam tokluk şekerim ile sabah açlık şekerim çok yakın çıkıyordu. Çünkü ben akşam yemeğinden sonra sekerimi ölçüp ara öğünü yemiyor az yiyor yada geç yiyordum. Onu düzenleyince düzeldi. Ara öğünler çok önemli sıkma canını bir dene. Gerekirse saat kur. Eminim ise yarayacaktır. Ama önce stres olmaaaBen ara öğün badem ceviz fındık atıştırıyorum canım ama bu akşam herzaman yediğim ve düşük çıkan tavuk salata ve yarım dilim esmer ekmek yedim düşük çıkması gerekirken gene yüksek çıktı insülin bir işe yaramıyo gibi. Delircem artık ya
şu zamanlarda küçücük şeyler bile göze batarken yaşadıkların hiç kolay değil bence, eşin de ister istemez arada kalıyor babası yüzünden. Ne diyim Allah kolaylık versin , karşıdakilere de anlayış versin. Tabi siz olurunu daha iyi bilirsiniz ama siz ufaklığın odasını kurun bence gitmese bile rahatı bozulsunAdamın evi var evinde durmuyor 3 aydır 3. gelişi ve her geldiğinde 2 hafta kalıyor. Şimdi zaten stresimiz var oğlumun hiçbir hazırlığı yok evdeki tüm eski eşyaları attık ev boyandı eşim gelme ev darmadağın dedi, kıvrılacak yer bulurum dedi dinlemedi geldi. Ben bu aralar agırlaştım bel agrım var sabahın köründe kalkıyo tepemizde duruyo ee bu ev neden dağınık neden toplamıyorsunuz diyor. Anlatıyoruz esyalar geliyo yavas yavas yerlestiriyoruz diye anlamıyo. Oğlumun odası geldi odaya giremiyoruz orda kalıyor diye kahvaltı bekliyo yemek bekliyo yapamadıgımda laf sokuyo sinirlerim bozuldu eşim kavga ediyo beni üzgün görünce. Benim yuzumden baba oğul birbirine girsin istemiyorum. Biletini sadece geliş kesmiş dönüş biletini kestiremiyoruz. Aman boşver canım ya herkesin sorunları var kafa ütülemek istemiyorum kimsede beni dinlemek zorunda değil doldum öyle
Ben az önce bir delilik yaptım markete gittik. Ama çok canım acıdı, zorla yürüdüm. Gitmesem de olmuyor, eşim gidince 70 kere arıyor, yoğurt hangisinden alayım, şunu ne alayım diye çileden çıkarıyor, ihtiyaç da birikmişti hem hava alayım diye çıktım. Dönüşte farkettik karnım inmiş, eşim de evet inmiş dedi.
Allah kolaylık versin zor valla ama kv yokmu onunla konuşsan bayan sonuçta yada eşin konuşsa birlikte gelseler en azında yardım eder tek erkek zor. Yada ne bileyim kötüyüm deyip odanda yatsan pek çıkmasan vs anlamazmıAdamın evi var evinde durmuyor 3 aydır 3. gelişi ve her geldiğinde 2 hafta kalıyor. Şimdi zaten stresimiz var oğlumun hiçbir hazırlığı yok evdeki tüm eski eşyaları attık ev boyandı eşim gelme ev darmadağın dedi, kıvrılacak yer bulurum dedi dinlemedi geldi. Ben bu aralar agırlaştım bel agrım var sabahın köründe kalkıyo tepemizde duruyo ee bu ev neden dağınık neden toplamıyorsunuz diyor. Anlatıyoruz esyalar geliyo yavas yavas yerlestiriyoruz diye anlamıyo. Oğlumun odası geldi odaya giremiyoruz orda kalıyor diye kahvaltı bekliyo yemek bekliyo yapamadıgımda laf sokuyo sinirlerim bozuldu eşim kavga ediyo beni üzgün görünce. Benim yuzumden baba oğul birbirine girsin istemiyorum. Biletini sadece geliş kesmiş dönüş biletini kestiremiyoruz. Aman boşver canım ya herkesin sorunları var kafa ütülemek istemiyorum kimsede beni dinlemek zorunda değil doldum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?