2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlıyorum canım ama bebeğine zarar vermemek için kendini sakinleştirmek zorundasın en başta da şu hatan var kendini baba oğul arası bozan olarak görme sen kıştırtmamışsın iftira atmamışsın sadece kendini yiyip bitiriyosun bide laf sokmalarını artık duymazdan geliceksin sonuçta eşinin babası çata çat laf yarıştıramıcağın için kendini de sinir etme duymazdan gel

Ftm41 bu hafta doğucam deyip durma bebiş hisseder çağırıyor beni diye gelir bak bi hafta daha beklesin bilinç altını şartlama bence

Kızlar yediğime okadar dikkat ediyorum ne yaparsam yapim 1 haftadır şekerim hep yüksek çıkıyor diyetisyen insülün başlattı ama oda fayda etmiyor benle aynı durumda olan varmı? Sinirlerim bozuldu iyice
Yemekten değil seninkisi yeminle fesat bir gelin değilim, bundan bir sene öncesine kadar çorbasıdır, yemekten sonra tatlısıdır, demlik demlik çayıdır önünde çocuğa hizmet eder gibi hizmet ettim hepsinin. Sonuç? Düşük yaptığımda da tektim, şimdi de bazen bütün gün aç.kalıyorum mecbur kalkıp gofret, yoğurt ne bulurssm ağzıma atıyorum. Bir kaç.aydır aynı muameleyi göstermeye başladım. Eşimle birbirine girdiler girdiler en son 2-3 gündür bana çorba yapıp getiriyor diğerlerine yemek. Yemeğe acı, sarımsak katmadan duramıyor diye ben yiyemyiyemiyorum ama çorbaya da şükür.

ONTK canım stres yapma diyeceğim ama insanın elinde değil yapmamak. Ne kadar söylerseniz söyleyin belli bir yaştan sonra insanlar kafasında belirledikleri şekilde yaşıyorlar , bencilce..
Bence sen o evde yokmuş gibi kuzunun odasını yerleştirmeye başla. Çamaşırları yıka ütünü yap ve çantanı hazırla. Haftan ileride senin ,sezaryen dedi doktorun ,bu durumda en fazla 2 hafta bekletir seni. Yemek olarak da hafif şeyler koy önüne ağrım var de git yat.
Rabbim sıkıntılarının mükafatını versin canım. Çok zor aksi insanı idare etmek.

Ftm41 bu hafta doğucam deyip durma bebiş hisseder çağırıyor beni diye gelir bak bi hafta daha beklesin bilinç altını şartlama bence
Yok canim ben ona hep diyorum agustosun ilk haftasina kadar dogmak yok biraz daha bîyy òyle dog diyorum o cok hareketli kendi gelmeye kalkmasin gecen internette okudum bebis cok hareketli oldugu icin kendi kesesini patlatmis ve haftasi degilken dogum baslamis onu okudugumdan beri tedirginim

Bu aralar çok düzensiz yemek yiyorum olabilir denim bi sağol canım.

Eşim zaten yuzune vurdu senin gitmeni bekliyoruz oğlumuzun odasını hazırlamak için dedi çok arada kalıyor bana üzülüyor ama babasınıda kovamaz yapcak bişi yok Allaha havale ediyorum.

bulasiksuyu hadi bakalım sırada ki sen gibi görünüyorsun o zaman. Hayırlı zamanda sağlıcakla gelsin prenses.
Valla bir iki hafta önde olsaydım bugün gidip yalvarırdım doktora ne olur çıkaralım bunu artık içimden diye. O yüzden bu sıcaklarda çıkmak isteyeni tutmayın ışığı gören gelsin artık

Yok canim daha túnelin ucu karanlik gelmesinler falanbeklesinler zamanlarini bende diyom kizima bekle daha var zamaninda gelki kueze girmeden cikalim siue ama insallah dinler allah herkese zamaninda hayirli ve saglikli dogum nasip etsin

E
Etki etmedi canim birde her kiyafeti batırıyor kalkan kullaniyorum ama oda durmuyor tam
Simdi Nesrinay86 dedigi sogani yaptim simdi emziriyorumm hafifletti gibi

Yakmadı mı yara yerlerini soğan.
Ara ara soğanlayalım o zaman memecikleri İyi olur mu acaba?
ben ilkinde her şeyi denedim canım lansinoh ayva çekirdeği bilmem ne yine de kan akıyodu süt yerine en son soğan rendeledim 5 dkka göğüs kalkanının içinde tuttum duşlardan önce iki günde geçti

bide hastaneye götürüp hiç emzirmeden önce sürün diyorlar o zaman hiç yara olmuyomuş

Gecmis olsun.20Lik dis duruyorsa yapabiliyor boyle ya da kulak iltihabi olabilir.dra veya eczaciya danis canim en iyisi.

Kizlar foks tevede ilk bulusmayi izliyorum gúlmekten kirildim erkek anneleri izlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…