2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla aynen öyle canım biliyorsun şimdiye kadar imkansızlıktan yapamadım hiçbişi şimdi elime fırsat geçti sevincimi kursagımda bıraktı eşimde arada kaldı. Biz sürünürken o bilet bakıyormuş gercekten. Eşim baba şimdi gelme evi boyuyoruz ev darmadağın dedi ama kp ben kıvrılacak yer bulurum dedi geldi hiç düşünmüyo bu kız hamile son ayında okadar iş var gitmim rahat edemez diye düşünmüyo. Karnım büyüdü agırlaştım evde rahat edemiyorum sıcaklarda malum. Geçecek diye bekliyorum. İnşallah oğlum zarar görmez.

wintersun canim uyandıramadigin zaman 1 ayak altini topugunu kurcala biraz 2 soy üstünü direkt uyaniyor

Uzulme annesi oda cikar yakinda iyi olsunda
Ahh canım yaa hemşirelere dedim ki topuğunu sıkıyorum yine uyanmıyor acıt dediker ilk başta kıyamadım ama emmedikçe daha çok üzülüp acıtmaya cimciklemeye başladım mıyık diyo geri uyuyor emerken tamamen çıplak yap hastanedeki gibi olsun dediker öyle yapıyorum ama 3-5 çekip uyuyor

Ev yenileniyor diye eşyaların hepsi yatak odasına yığdık canım zaten kp gidecek kv gelecek o daha beter iyice bunalıma girecem anlatamıyorum farklılar canım normal deiller

Eşim kavga etti canım yokkkkkk gitmiyo yapıştı kaldı stresteyim çok o gidecek kv gelecek sade zararrr yaa.
Bu ne yuzsuzluk ya adama bak kovulmus resmen ama gitmiyor.o zaman esinle konus odayi kurun adam da mutfakta mi banyoda mi yer bulursa orda yatsin.paso evde mi yoksa cikip geziyor mu?

Vizeli geliyor degil mi canim.bir sonu var kalisinin.sen esinle konus ve o gidene kadar annende kal o zaman.esinde yemege vs oraya gelsin.tek kalsin evde gidene kadar gerekirse.belki anlar biraz verdigi rahatsizligi.yada daha once yazdigim gibi odayi kurun.kendi de kivrilsin buldugu yere.

Ev yenileniyor diye eşyaların hepsi yatak odasına yığdık canım zaten kp gidecek kv gelecek o daha beter iyice bunalıma girecem anlatamıyorum farklılar canım normal deiller
Allah onlari bildigi gibi yapsin canim sen sakin olmaya calis pasan icin oda karninda hissetmeain kuzu

Ben yasadim canim kulak iltihaplanmasi olabilit ama ben hafif yuz gelci gecirmistim onun tedavisine bakamadik

Kuzum bende öyle kimseyle anlaşamayan insan sevmeyen bir insan değilim inan onlar bana geliyor sürekli vize sorunları olmadığından hep hizmet ettim tatile gittim kendi evlerindede yemegi herseyi ben yaptım gocunmadım ama bu dönemde her ay gelip 2 şer hafta kalıp rahatsız etmesi tamamen düşüncesizlik gelme diyorsun gene geliyor. Kv dede aman gelsin ben en azından yükümü hafifletiyorum herseyi kocamla gönderip ben rahat gelirim valizsiz diyo yok böyle bişi oda kp döner dönmez gelecek al birini vur öbürüne. Ben bide evin tek oğluyla evlenmenin zorluğunu yaşıyorum

Canım benim oğlumun odası misafir odasıydı gelir gelmez oraya yerleşti çok rahat anlatıyoruz anlamıyo benciller evin komplesini değişiyoruz o yuzden yatak odamda dolu yatılcak yer yok dedik ben bulurum dedi geldi işte.

Vizesi 6 ay gecerliymiş canım

Eğer olur da su falan gelirse diye korkudan uyuyamıyorum ama inadına gözlerim kapanıyor Sabah olsa da bi gitsem suyu ne alemde bir görsem.

Gece gece sesli güldüm Burada da hava serin kaç gündür. Bu zilliye rahatlik batıyor galiba

Yok canim bekliyoruz dursun az daha gunlerimiz ayni neredeyse su durumda senin kuzudan 1 hafta fazla durdu iceride. Birazcik daha dursa kalmaz herhalde aksi birsey olmazda kuvezde diye dusunup kendimi avutuyorum :)
Sizin erken doğum durumunuz nedendi? Tabii dursun en güzeli, ama gerekirse kuvezde kalirsa da içiniz ferah olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…