2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vizesi 6 ay gecerliymiş canım
Hep evde canım dışarı çıkmıyor gün boyu oturuyo. Eşimde çok arada kaldı.
Ne zevk aliyor o zaman hep evdeyse.ha Tr ha baska yer.tamam cocuklarisiniz ama rahatsiz oldugunuzu belli etmissiniz.vizeler bildigim kadariyla 6 ay icinde belli bir gun gecerli.diyelim 30 gun.ister 1 geliste kullanir hakkini ister 30 geliste 1er gun.ne olursa olsun en azindan 2-3 gun kac evden.biraz toparlan cunku 2.posta yolda.

Yok canim bekliyoruz dursun az daha gunlerimiz ayni neredeyse su durumda senin kuzudan 1 hafta fazla durdu iceride. Birazcik daha dursa kalmaz herhalde aksi birsey olmazda kuvezde diye dusunup kendimi avutuyorum :)
1hafta mı olmuş, ayy şimdi farkettim şaka gibi, koca kış hastalanmayan kizim iki gündür ateşli hasta, vakit nasil geçiyor anlamiyorum, bebisin evde olmadığında da var bir hayır

ONTK Allah yardımcın olsun canım. Çok yoruluyorum deyip annende kalsan acaba kayinpederin hatasını anlar mi ki ? Sözcükleri kullanarak derdinizi anlatmaya calismissiniz. Bir de rahatsızliginizi davranışa dökerek anlatmak ise yarayacaktır belki de.

Of kızlar içim yanıyor içim:) hamile bir bayanın söylediği bir sözdür ilk kesin. Miğdem yangın yeri saat olmuş 3 . Benimkiler 5. Rüyalarını görüyorlar bende sersefil birde arada aşağı kafasını sürtüyor sanırım o nasıl bir acıdır yahu. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş

Hayret ben bugün ilk defa herhalde 12 olmadan uyumuşum. Rüyamda uykudsn kalkıp wc gidiyorum, günlük pedim sırılsıklammış hatta iç çamaşırım falan da. Bir de seviniyorum sabah olmasına az kaldı haftasonunu atladık pazartesi mesai içi doğacak diye

Gunaydin anneler bu gece midemin yanmasindan olcem sandim sagda solda dik yatmakla gecti simdide uykum kacti
canım günaydın benim de çok yanıyo midem gaviskonu renny duo yla değiştirdik biraz daha etkili ama yine de yetmiyodu bana doktorum en son fomadin yazdı hap o çok iyi geliyo sen bişey kullanıyo musun

canım günaydın benim de çok yanıyo midem gaviskonu renny duo yla değiştirdik biraz daha etkili ama yine de yetmiyodu bana doktorum en son fomadin yazdı hap o çok iyi geliyo sen bişey kullanıyo musun
Kullanmiyorum cunku her zaman olan bir sey degildi bu gece hem midem yandi hem yabrum icerde kaskati oldu

Kullanmiyorum cunku her zaman olan bir sey degildi bu gece hem midem yandi hem yabrum icerde kaskati oldu
demekki yukarı baskı yapmış seninki canım o zamanlar çok yanıyo mide devamlı hale gelirse mutlaka ilaç kullan çünkü kalıcı hasar yapıyomuş sürekli yandığında mide borusuna kapakçığa kronik hale geliyomuş hamilelik sonrasına da

Dogrudur mide asiti yaktigi icin ama cok sukur oyle mide yanmasi cok yasamadim biraz yemegi abarttim galiba ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…