- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.341
İyi mi geliyor migrene?günaydın canım biberiye çayı içsen bi bardak hamilelikte nasıl olur bilmem ama bi bardağa izin vardır heralde
Rabbim beterinden korusun ama dünyam değişiyor resmen. Buna da hamdolsun diyorum ama bazen de dayanamıyorum bu sabah olduğu gibiGeçmiş olsun canıminşallah çabuk geçer , bu halimizle hiç çekilecek şey değil ya
Ben tepsiyi göbeğe dayayınca tekmeliyor, itiyor yavrumBen de yalnızsam hep tv karşısında kucağımda yerdim eskiden şimdi kucağıma tepsi koyamıyorum göbekten yer kalmadı , ama yakında göbeğimin üzerine çay koyabilirim
İyi bari değiştirmekle uğraşmayayım. Biraz büyük olursa da sağlık olsun artıkcanım 50 cm lik yenidoğanlar da oluyo ben almışım hatta farkında olmadan ama bence en küçük 56 alınmalı özellikle erkek bebekler 52-53 cm civarı oluyolar diğerini hiç giyemez belki iyi yapmışsın
evet canım migren için biberiye kürü öneriyolar hatta bir ay falan her gün içmek faydalıymış bayaİyi mi geliyor migrene?
Hemen alıp içeyim ..
sağol canım
Ben de haftada bir ya da iki gün yalnız oluyorum, eşim nöbette oluyor. çalıştığı yer 90 km ötede. Bir de yerine birini bulacak falan... gel desem en erken 2 saate gelebilir. Burada akrabam vs de yok. Ondan dua ediyorum, o varken denk gelsin diye. Ama gelmezse de yapacak bir şey yok artık. Elime çantamı alır yollara düşerimİyi akşamlar kızlar, pazartesi sendromsuz bir pazar nihayet. Bir şekilde sağlık ile çalışabilecek son noktaya kadar çalıştım. Ama tabi pek çok işim kaldı. Yarın ütüyü yapacağım. Yikamadigim nevresimler filan var onlar ile uğraşacağım. Bu arada hafta içi evde tek olacağım ya aldı beni bir korku ya erken gelirse, tek başıma evde ben ne yapacağım diye...
Azman bizimkiler yaparlar ne deyimYok canim ben ona hep diyorum agustosun ilk haftasina kadar dogmak yok biraz daha bîyy òyle dog diyorum o cok hareketli kendi gelmeye kalkmasin gecen internette okudum bebis cok hareketli oldugu icin kendi kesesini patlatmis ve haftasi degilken dogum baslamis onu okudugumdan beri tedirginim
Soğanı yeni duydum aklımda bulunsun ikincidede çatlaması ilk kadar sorun olurmu bilmiyorum ama rahatlatan bişey bulalımda gerçekten acı oluyorE
Etki etmedi canim birde her kiyafeti batırıyor kalkan kullaniyorum ama oda durmuyor tam
SimdiNesrinay86 dedigi sogani yaptim simdi emziriyorumm hafifletti gibi
Ev yenileniyor diye eşyaların hepsi yatak odasına yığdık canım zaten kp gidecek kv gelecek o daha beter iyice bunalıma girecemanlatamıyorum farklılar canım normal deiller[/QUO
Kv de de seni strese sokuyorsa zor işin ama bir arkadaş demiş ya annen yakın diye gerçekten yakınsa eşinle çık eşinle gir eve yatıyorum dr dedi evde olunca iş güç durmuyorum ama yasak iki hafta annem bakacak bana de engüzeli
Ben de haftada bir ya da iki gün yalnız oluyorum, eşim nöbette oluyor. çalıştığı yer 90 km ötede. Bir de yerine birini bulacak falan... gel desem en erken 2 saate gelebilir. Burada akrabam vs de yok. Ondan dua ediyorum, o varken denk gelsin diye. Ama gelmezse de yapacak bir şey yok artık. Elime çantamı alır yollara düşerim
Gözün aydın başka hasteneye gidince sil bŞtan tahlil vs bebişi yıpratmazlarmı cnm. Mama milupa almıştım kızımda ama çok zmn geçti güncelleri bilmiyorum zaten çokta yememişti kızımGünaydın anneler biz hala hastanedeyix ama biraz önce öğrenmedim sonuç düşmüş gerçi çıkarmazlarsada ben çıkarıp başka hastaneye götürücem sizlerden rican deneyimli anneler mama önerisinde bulunurmusunuz
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinRabbim beterinden korusun ama dünyam değişiyor resmen. Buna da hamdolsun diyorum ama bazen de dayanamıyorum bu sabah olduğu gibi
Çok acil olacağını düşünmüyorum aslında. Hatta eşimi evde beklerim diye planlıyorum tabi ekstra bir durum olmadıkça. Doktoruma haber veririm. Sancım gelecek, açılmaya başlayacak vs vs... kimbilir kaç saat sürer. Mümkün olabildiğince evde geçirmek isterim o süreyi. Ama umulmadık bir durum olursa ambulans aramakta fayda var tabiYemyesilbirdeniz yalnız olduğunuzda sancı vs bişey yaşarsanız hemen ambulansı çağırın hiç çekinmeyin burda o kadar saçma nedenlerle ambulans çağırdıklarını gördümki sizin rahatsızlıklarınıza hiiç bişey demezler yani
Bu arada günaydın kızlar hiiç halim ve işe gidesim yok ama sırf bebişimle vakit geçireyim diye gidiyorumama izne az kaldı haftaya çarşamba istesemde istemesemde son sonra bekle bebişi hayırlısıyla yarında kontrolüm var inşallah güzeldir herşey
Evet işte acil birşey olursa eğer o şekil yaparım diye düşündüm panik olup telaş yaparsak daha kotu olur mecbur başa gelen çekilir misali ne yapmamız gerekiyorsa o an onu yapmamız lazım. Ama günün gelip sancın tuttuğu zaman hemen doğum olmuyormuş zaten saatler sürüyomus annem de anlatıyor üç kardeşiz üçümüzü de normal dogurmuş mesela beni doğuracağı gün sabah sancısı gelmeye başlamış ve bütün gün evde iş yaptırmış babaannem akşam olmuş iyice sancısı artmış hala daha iş yapıyormuş sonra gece gelmiş ebe gece 3 4 gibi olmuş doğum. Küçük kardeşim de de ben hatırlıyorum büyüktüm annemin sancısı gece 9 10 falandı gelmeye başladı hep gezindi evin içinde nişanı geldi girdi banyoya duş aldı üstünü giyindi çantayı falan hazırladı gezindi hep evde oturmadı dedi sancım var oturamıyorum sabah saat 9 da oldu doğum bakalım bizim ki nasıl olcak Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin hepimizebi anda arabayla taksiyle gidemicek kadar ağırlaşmassınız inşallah canım ya evde duş almaya hazırlık yapmaya falan bile vakit oluyo diyolar hep ben de o şekilde hayal ediyorum kim doğum hikayesini anlatsa çantama son eklemeler yaptım bulaşık attım çamaşır attım duş aldım vs uzun uzun anlatıyo
Evet benimde ilk doğumun olucak aksi bi durum olmadığı sürece sancım gelmeye başladığında hemen gitmiyecem biraz evde sancımın artmasını bekliycem çünkü hastaneye gidersem ordada mecbur bekliycez hemen doğuma almayacaklar en iyisi evde beklemekSancı başlar başlamaz hastaneye koşmayın gençler. Özellikle ilk doğumlar 24 saati bulabilir. Sancı sıklığınızı ölçerek evde yürüyün, sıcak su doldurup içine oturun, duş alın, hurma yetin, karnınız açsa doyurmaya çalışın. Sancı sıklığı 5-7 dk olduğunda hastaneye gidin. Ben böyle biliyorum, böyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?