2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T TubaSude canım benimde ciddi migrenlerim olur notmalde ilaç kullanırım ama hamilelikte 3 kere vurdu at kestanesi kremi ile çözdüm ben huncalife dan alıyorum ama başka markaların da var denemeni tavsiye ederim sırt ağrısına tutulmalara da birebir hamilelik sonrasında da kullanılır yani

Ay canım benim sağol hemen araştırıp alıcam

canım 50 cm lik yenidoğanlar da oluyo ben almışım hatta farkında olmadan ama bence en küçük 56 alınmalı özellikle erkek bebekler 52-53 cm civarı oluyolar diğerini hiç giyemez belki iyi yapmışsın
İyi bari değiştirmekle uğraşmayayım. Biraz büyük olursa da sağlık olsun artık

Ben de haftada bir ya da iki gün yalnız oluyorum, eşim nöbette oluyor. çalıştığı yer 90 km ötede. Bir de yerine birini bulacak falan... gel desem en erken 2 saate gelebilir. Burada akrabam vs de yok. Ondan dua ediyorum, o varken denk gelsin diye. Ama gelmezse de yapacak bir şey yok artık. Elime çantamı alır yollara düşerim

Azman bizimkiler yaparlar ne deyimama neyse gelselerde artık baya büyüdüler çok şükür sıkıntılı dönemi atlattık gibi hayırlısı artık bundan sonra

E

Etki etmedi canim birde her kiyafeti batırıyor kalkan kullaniyorum ama oda durmuyor tam
Simdi Nesrinay86 dedigi sogani yaptim simdi emziriyorumm hafifletti gibi
Soğanı yeni duydum aklımda bulunsun ikincidede çatlaması ilk kadar sorun olurmu bilmiyorum ama rahatlatan bişey bulalımda gerçekten acı oluyor

Yemyesilbirdeniz yalnız olduğunuzda sancı vs bişey yaşarsanız hemen ambulansı çağırın hiç çekinmeyin burda o kadar saçma nedenlerle ambulans çağırdıklarını gördümki sizin rahatsızlıklarınıza hiiç bişey demezler yani

Bu arada günaydın kızlar hiiç halim ve işe gidesim yok ama sırf bebişimle vakit geçireyim diye gidiyorum ama izne az kaldı haftaya çarşamba istesemde istemesemde son sonra bekle bebişi hayırlısıylayarında kontrolüm var inşallah güzeldir herşey

Gözün aydın başka hasteneye gidince sil bŞtan tahlil vs bebişi yıpratmazlarmı cnm. Mama milupa almıştım kızımda ama çok zmn geçti güncelleri bilmiyorum zaten çokta yememişti kızım

Çok acil olacağını düşünmüyorum aslında. Hatta eşimi evde beklerim diye planlıyorum tabi ekstra bir durum olmadıkça. Doktoruma haber veririm. Sancım gelecek, açılmaya başlayacak vs vs... kimbilir kaç saat sürer. Mümkün olabildiğince evde geçirmek isterim o süreyi. Ama umulmadık bir durum olursa ambulans aramakta fayda var tabi

Simdiden gecmis olsun, ayni durumdayiz benim de persembe son, yarin kontrole gidicem. Heyecan var, zaman gecse, hemen yarin olsa diye bekliyorum...

Evet işte acil birşey olursa eğer o şekil yaparım diye düşündüm panik olup telaş yaparsak daha kotu olur mecbur başa gelen çekilir misali ne yapmamız gerekiyorsa o an onu yapmamız lazım. Ama günün gelip sancın tuttuğu zaman hemen doğum olmuyormuş zaten saatler sürüyomus annem de anlatıyor üç kardeşiz üçümüzü de normal dogurmuş mesela beni doğuracağı gün sabah sancısı gelmeye başlamış ve bütün gün evde iş yaptırmış babaannem akşam olmuş iyice sancısı artmış hala daha iş yapıyormuş sonra gece gelmiş ebe gece 3 4 gibi olmuş doğum. Küçük kardeşim de de ben hatırlıyorum büyüktüm annemin sancısı gece 9 10 falandı gelmeye başladı hep gezindi evin içinde nişanı geldi girdi banyoya duş aldı üstünü giyindi çantayı falan hazırladı gezindi hep evde oturmadı dedi sancım var oturamıyorum sabah saat 9 da oldu doğum bakalım bizim ki nasıl olcak Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin hepimize

Evet benimde ilk doğumun olucak aksi bi durum olmadığı sürece sancım gelmeye başladığında hemen gitmiyecem biraz evde sancımın artmasını bekliycem çünkü hastaneye gidersem ordada mecbur bekliycez hemen doğuma almayacaklar en iyisi evde beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…