2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun, çabuk atlatın inşallah. Mama ilkinde gerekmediği için bilmiyorum canım. Senin yaran ne durumda? Senin de yanında kalbileceğin bir hastane varmı? Çok acemiyim bu konularda, çok üzüldüm bu halinize , inşallah bir an önce toparlanın ikiniz de canım.

Canım benim yaram çok ağrıyor şiş bayağı antibiyotik kullanıyorım çok ağrı yapıyor yatacak yer yok canım işte 4 gündür falan toplam 5 saat falan uyudum

Uykusuz bir geceden sonra herkese gunaydiiin
Oglum ateslendi dun geceden beri hala da atesli dua edin teyzeleri hemen toparlasin kendini
Gecmis olsun canim.benim ki de ayni.sabaha kadar elimde su, termometre, masaj vs derken simdi biraz dusmus gorunuyor.umarim iylesirler biran once.

Ben bebegımde falan kullanmadım ama yenıdoganlar ıcın ozellıkle mama ıcın sma gold u onerıyorlar.

Canım benim yaram çok ağrıyor şiş bayağı antibiyotik kullanıyorım çok ağrı yapıyor yatacak yer yok canım işte 4 gündür falan toplam 5 saat falan uyudum
Haliyle süt gelmez bitkin vücutta süt ne arasın. Yara yeri temizlenmeli sanırım canım. Antibiyotik krem yada temiz bal varsa iltihabı önler. Talhanın sarılığından korkmuyorum açıkcası, yenidoğan sarılığı ekseri bebekte olabiliyor. Ama senin yarandan endişe ediyorum. İltihap olursa temizlenmesi, tekrar bitişmesi senim canını yakar

Umarım eşin yanındayken denk gelir canım. Benim tarihim planlı sezeryan olacağım ama bizim bebeklerin işi belli olmaz :)

Ambulans önerisini yazdım aklıma kuşum işe gitmek kısmına gelince son zamanlar daha da zor oluyor ama bak Bugün balkonum da kahvaltı mu ediyorum, çalışmaya başladığımdan beri ilk uzun aram olacak bu. Bebiş için bende son ana kadar sabrettim ama geçiyor. Darısı senin başına canım.

Günaydın canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşin inşallah. Bebişin özel bir durumu yoksa ben ilk çocuğumda sütüm gelene kadar bebelac yenidoğan vermiştim. Arkadaşın abisi ve yengesi doktordu, bunu önermişlerdi. Yine de çocuk doktoruna bir danış en iyisi. Onların uzmanlığı başka çünkü

Benim annemin hikayesi biraz farklı bende o yüzden tedirginim aslında. Annem en küçük kardeşime hamile iken babaannem ile dargındı, 6 aylık olana kadar hamile olduğunu bile söylemedi. Çoçuğun yüzünü göstermiycem ona gibi iddialı lafları bile vardı. Nitekim annemin sancısı tuttu, babaannem ile aynı binadayız. Ebe bile yetişemedi, kayseri gibi çok büyük olmayan bir şehirde.. annem hoppp babaannemin eline doğurdu. Ben yıllarca bu hikayeyi hep gülerek anlattım ama şu an annemin bu kadar kolay doğuruyor olması beni tedirgin ediyor. Nasıl mı avunuyorum fiziksel olarak anneme hiç benzemem, tipim ayni teyzem o çok kolay doğurmuyor. Nasıl kafa ama

Canım cektirmediysen daha önce 20lik disin ağrısı olabilir. Eğer dişse karanfil yağını pamuğa dokup disine bastirabilirsin . dis ağrısını geçirecek ağrı kesicileri hamilelikte icemezsin maalesef Allah yardimcin olsun

Eşim kavga etti canım yokkkkkk gitmiyo yapıştı kaldı stresteyim çok o gidecek kv gelecek sade zararrr yaa.
Canim belliki çok sitres yasiosun sakin olmaya çalış :/ kp hangi kafayı yasio anlamadim açıkçası hamile bi bayanın evinde ne kadar kalabilirsin istediğin kiyafetle gezsen gezemessin ona göre yemek ypmak lazım üstelik esin kavga etmiş acaba psikolojik sorunu mu var kp in çünkü kim olsa anlar çoktan giderdi. Sen kendini bebeğini düşün görmezden gel cnm derin derin nefesler al yakında hersey düzelir merak etme

Gecmis olsun canim.benim ki de ayni.sabaha kadar elimde su, termometre, masaj vs derken simdi biraz dusmus gorunuyor.umarim iylesirler biran once.
Size de cok gecmis olsun canim. Sabah saglik ocagina goturduk 38.8 di atesi kulakları kizarmis antibiyotik verdi doktor eve gelince icirdim onu da bir guzel kustu ilk defa oglumun kusmasindan bu kadar rahatsiz oldum hamilelikten sanirim yemek yiyemiyorum sanki hersey kokuyor

Yok canım çekildi çoktan dişim. Bu bariz çene kemiği ağrısı. Hareket ettiği yerde ağrı, çiğnemeyide oyüzden engelliyo. Bu şekilde nasıl yenek yiyip bebeğimi besleyecem bilmiyorum amiinn Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…