2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim yaram çok ağrıyor şiş bayağı antibiyotik kullanıyorım çok ağrı yapıyor yatacak yer yok canım işte 4 gündür falan toplam 5 saat falan uyudum
Cok gecmis olsun canim insallah ikinizde hemen iyilesirsiniz yollardan oldu bu kadar agrin sizin insallah hemen duzelir

Iyide canim benim doktor gynluk dùzenli sekilde yurù yurumekte bir sorun yok diyo bende anlamadim otururken falan baski hissediyorum hayirlisi bakalim ya hareketlerinden oluyo yada assagi indi artik
Otururken eğer çok hareketlendiyse vajinamdan çıkacak gibi hissediyorum bende gerçekten çok rahatsız edici

Cok ters bi zamana denk gelmis bu muayene isi ama soyle dusun canim her serde bi hayir var belki boylesi daha hayirlidir insallah gonlune gore bir doktor bulursun bebisin hala makat gelisi mi
Evet canim makat geliş asagi baskı yapıyor ve aniden yolda yürürken falan fenalaşıyorum sezeryan olucam ama dönse daha rahat ederim

Bu 6 ayı böldü canım heray 2 haftalığına geliyor o şekilde paylaştırıyor aman boşver ya tek dileğim oğlumu sağlıkla kucağıma alayım yeter bana herkesin farklı bir derdi var

Buarada acibademde dogum yapacak kizlar bugyn bana ebeler bebek icin hicbirsey getirmene gerek yok dedi hastaneden cikana kadar hersey burdan kullanilacak desi sadece dotograf cekinecegi kiyafeti birde kendine lazim olanlari getir dedi

Ben her ıhtımale karsı bebege 3 tane hastane cıkısı koydum
bırı 10 lu bırı 5 lı biri 7 li:) dursun kenarda
kendıme lohusa pedı, goğus pedi, bebeğe bez vs de koydum
ıhtıyac olmazsa gerı getırırım eve:)

Çok geçmiş olsun canim insallah bi an önce düzelir hamilelikten bu ara bende öyle midem kaldırmıyor

Öyle yapcam canım başka turlu olmuyor. İnşallah anlar.

Selamm güzel anneler
hayırlı haftalar
hafta sonu sorunsuz atlatılmış gördüğüm kadarıyla çok şükür

gazelim_24 bana hipp marka mama al ilk doğduğu zaman için dediler
istersen araştır sen de

bulasiksuyu randevun kaçta hayırlı haberlerini bekliyoruz

ONTK Allah sabur versin
yüzsüz olunca ne desende kendini ne kadar yırtsan da boş
oğlun günüde sağlıkla gelsin de eşya falan olur bir şekilde
şekerini de yükselten de bariz stres
hiç başka sebep arama boşuna
belli ne yazık ki

Milana firuze gece rüyamda senin doğurduğunu gördüm
sabah bakıyorum doğum yaptım diye mesaj yazmışsın hatta burakya da değil temmuz annelerine yazmışsın
girdim baktım ama sende duruyormuşsun yerinde

interiorarchitect geçmiş olsun çınar paşa ya
inşallah geçer çabucak

biri daha kızım hasta yazmıştı sanki size de acil şifalar olsun

Yemyesilbirdeniz doktor bana özellikle ilklerde öyle filmlerdeki gibi hop deyince doğum olmuyor genelde rahat ol dedi
ben ilçedeyim
hastane merkezde yaklaşık 50 dakika sürüyor trafik yoksa o da :)

D Doga27 sende stres olma boşuna kv falan anlayışsız yapacak hiç bir şey yok
benimkisi de 5 yıllık evliyim bi yere gitmedi
bu hafta eltime gitti kalmaya
hafta sonu da zonguldağa gidecekmiş en az 15 gün kalcam dedi
ben izne çıktığımda allah var o evde bişi olsa yardımcı olur falan diyordum
aramız pek iyi değil ama sorun da yok Allah a havale ediyorum

secondlife iş yerindeki sorun
ne yazık ki boş insanlarda daha çok alınıyor böyle yorum yapınca salak insanlar
sen yormamamaya çalış kendini bu arada da daha iş bilen bir eleman ara istersen

gazelim_24 allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sanada geçmiş olsun canim sezeryan oldun sanırım dikkat et enfeksiyon kaparsa çok zorluk yasamandan korkuyorum agrisi sızısı çok oluyor insallah bi an on d iyileşirsin bebisin sarılıği normal geçer ama sen kendine dikkat et lütfen iyileşmen icin. Hurma bin Sut yaptığını okudum bol suyu da ihmal etme canim Allah rızkını verir canim

ONTK Firsatini bulabilirseniz aksam yemeginden hemen sonra biraz hareket etmek de iyi gelir. En kolayi yarim saat yurumek mesela.
Belim bu aralar çok ağrıyor tutuluyor ama evin içinde yapıyorum yürüyüşümü koridorda volta atarak işe yarıyormu bilmiyorum canım.

Benim kiz inatci biliyorum annasna cekmiş 40 dan önce gelmez hayatda. O yuzden acayıp rahatım bu ara.
Burada o kadar zaman gecırıyoruz ki hayatımızın bir parcası olmuş artık bende ruyamda sıkca görüyorum burdakileri. Gecen de ruyamda ben doğuma gidiyorum diye yazdığmi gördüm ama ne gelen var daha ne giden
Birde senin ruyan cıkarmişda bugun yarın doğururmuşum.
Sonrada günü gelenler ruyada benide gör de bende doğuruyum diye yazarmiş sana.

Onu bende anladım artık canım yemek yemeden veya sadece salatada denedim yokkk hep yüksek yarın acil doktor çağırdı diyetisyen ne dicek bakalım. Şekerin düşmesini beklicez demişlerdi sezeryan günü alabilmek için. Hayırlısı bakalım

Kızlar herkese günaydın,dün gittim bebeğin bezini pamuğunu göğüs pedimi aldım şampuanı karar verip alamadım sadece ya sizler ne aldınız oğlumda bübchen kullanmıştım ilk.akşam yatarken bişeyim yoktu 2-3-4 saat başı karnımın ağrısına uyandım böyle sancı değil ama adet ağrısı olur ya karnın buruk buruk sabah da gittim doktora nst ye girdim ağrılarım çıktı alttan muayne etti doktor açılman var ama çok değil dedi,bugün 36+5 im aslında gece bile çıkıp gelebilirsin demez mi? dedim küveze girmez mi erken değil mi 38+3 görünüyo bebek 3.5 kilo olmuş bence doğurman daha hayırlı olacak gibi dedi,40 beklerse 4 buçuk olur dedi,ve ben daha temizlik yapmadım halıları mı yıkamaya vermedim ve hala çalışıyorum ne güzel demi

Öyle canım yapcak bişi yok herseyi denedik sabır çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…