- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.381
Gecmis olsun canimUykusuz bir geceden sonra herkese gunaydiiin
Oglum ateslendi dun geceden beri hala da ateslidua edin teyzeleri hemen toparlasin kendini
Cok gecmis olsun canim insallah ikinizde hemen iyilesirsiniz yollardan oldu bu kadar agrin sizin insallah hemen duzelirCanım benim yaram çok ağrıyor şiş bayağı antibiyotik kullanıyorım çok ağrı yapıyor yatacak yer yok canım işte 4 gündür falan toplam 5 saat falan uyudum
Otururken eğer çok hareketlendiyse vajinamdan çıkacak gibi hissediyorum bende gerçekten çok rahatsız ediciIyide canim benim doktor gynluk dùzenli sekilde yurù yurumekte bir sorun yok diyo bende anlamadim otururken falan baski hissediyorum hayirlisi bakalim ya hareketlerinden oluyo yada assagi indi artik
Evet canim makat geliş asagi baskı yapıyor ve aniden yolda yürürken falan fenalaşıyorum sezeryan olucam ama dönse daha rahat ederimCok ters bi zamana denk gelmis bu muayene isi ama soyle dusun canim her serde bi hayir var belki boylesi daha hayirlidir insallah gonlune gore bir doktor bulursun bebisin hala makat gelisi mi
Bu 6 ayı böldü canım heray 2 haftalığına geliyor o şekilde paylaştırıyorNe zevk aliyor o zaman hep evdeyse.ha Tr ha baska yer.tamam cocuklarisiniz ama rahatsiz oldugunuzu belli etmissiniz.vizeler bildigim kadariyla 6 ay icinde belli bir gun gecerli.diyelim 30 gun.ister 1 geliste kullanir hakkini ister 30 geliste 1er gun.ne olursa olsun en azindan 2-3 gun kac evden.biraz toparlan cunku 2.posta yolda.
Buarada acibademde dogum yapacak kizlar bugyn bana ebeler bebek icin hicbirsey getirmene gerek yok dedi hastaneden cikana kadar hersey burdan kullanilacak desi sadece dotograf cekinecegi kiyafeti birde kendine lazim olanlari getir dedi
Çok geçmiş olsun canim insallah bi an önce düzelir hamilelikten bu ara bende öyle midem kaldırmıyorSize de cok gecmis olsun canim. Sabah saglik ocagina goturduk 38.8 di atesi kulakları kizarmis antibiyotik verdi doktor eve gelince icirdim onu da bir guzel kustuilk defa oglumun kusmasindan bu kadar rahatsiz oldum hamilelikten sanirim yemek yiyemiyorum sanki hersey kokuyor
Öyle yapcam canım başka turlu olmuyor. İnşallah anlar.ONTK Allah yardımcın olsun canım. Çok yoruluyorum deyip annende kalsan acaba kayinpederin hatasını anlar mi ki ? Sözcükleri kullanarak derdinizi anlatmaya calismissiniz. Bir de rahatsızliginizi davranışa dökerek anlatmak ise yarayacaktır belki de.
Evet cok sıcak her yer bide bu halımızle hıc cekilmiyor sıcaklar günümüz gelsede doğursak rahatlasak inşallahben de kızla ilgileniyorum canım arada buraya giriyorum bu sıcakta hiç bi iş yapılmıyo
Belim bu aralar çok ağrıyor tutuluyor ama evin içinde yapıyorum yürüyüşümü koridorda volta atarak işe yarıyormu bilmiyorum canım.ONTK Firsatini bulabilirseniz aksam yemeginden hemen sonra biraz hareket etmek de iyi gelir. En kolayi yarim saat yurumek mesela.
Oyyy geçmiş olsun çınara hemencecik geçer inşallah ya çocuga nazarmı değiyor noluyorUykusuz bir geceden sonra herkese gunaydiiin
Oglum ateslendi dun geceden beri hala da ateslidua edin teyzeleri hemen toparlasin kendini
6 canım nesrinay yazıyor ilk sayfaya kavuşma listemiz diyeKızlar grupta kaç kişi Doğum yaptı şimdiye kadar ?
Benim kiz inatci biliyorum annasna cekmiş 40 dan önce gelmez hayatda. O yuzden acayıp rahatım bu ara.Selamm güzel anneler
hayırlı haftalar
hafta sonu sorunsuz atlatılmış gördüğüm kadarıyla çok şükür
gazelim_24 bana hipp marka mama al ilk doğduğu zaman için dediler
istersen araştır sen de
bulasiksuyu randevun kaçta hayırlı haberlerini bekliyoruz
ONTK Allah sabur versin
yüzsüz olunca ne desende kendini ne kadar yırtsan da boş
oğlun günüde sağlıkla gelsin de eşya falan olur bir şekilde
şekerini de yükselten de bariz stres
hiç başka sebep arama boşuna
belli ne yazık ki
Milana firuze gece rüyamda senin doğurduğunu gördüm
sabah bakıyorum doğum yaptım diye mesaj yazmışsın hatta burakya da değil temmuz annelerine yazmışsın
girdim baktım ama sende duruyormuşsun yerinde
interiorarchitect geçmiş olsun çınar paşa ya
inşallah geçer çabucak
biri daha kızım hasta yazmıştı sanki size de acil şifalar olsun
Yemyesilbirdeniz doktor bana özellikle ilklerde öyle filmlerdeki gibi hop deyince doğum olmuyor genelde rahat ol dedi
ben ilçedeyim
hastane merkezde yaklaşık 50 dakika sürüyor trafik yoksa o da :)
D Doga27 sende stres olma boşuna kv falan anlayışsız yapacak hiç bir şey yok
benimkisi de 5 yıllık evliyim bi yere gitmedi
bu hafta eltime gitti kalmaya
hafta sonu da zonguldağa gidecekmiş en az 15 gün kalcam dedi
ben izne çıktığımda allah var o evde bişi olsa yardımcı olur falan diyordum
aramız pek iyi değil ama sorun da yok Allah a havale ediyorum
secondlife iş yerindeki sorun
ne yazık ki boş insanlarda daha çok alınıyor böyle yorum yapınca salak insanlar
sen yormamamaya çalış kendini bu arada da daha iş bilen bir eleman ara istersen
Onu bende anladım artık canım yemek yemeden veya sadece salatada denedim yokkk hep yüksekSelamm güzel anneler
hayırlı haftalar
hafta sonu sorunsuz atlatılmış gördüğüm kadarıyla çok şükür
gazelim_24 bana hipp marka mama al ilk doğduğu zaman için dediler
istersen araştır sen de
bulasiksuyu randevun kaçta hayırlı haberlerini bekliyoruz
ONTK Allah sabur versin
yüzsüz olunca ne desende kendini ne kadar yırtsan da boş
oğlun günüde sağlıkla gelsin de eşya falan olur bir şekilde
şekerini de yükselten de bariz stres
hiç başka sebep arama boşuna
belli ne yazık ki
Milana firuze gece rüyamda senin doğurduğunu gördüm
sabah bakıyorum doğum yaptım diye mesaj yazmışsın hatta burakya da değil temmuz annelerine yazmışsın
girdim baktım ama sende duruyormuşsun yerinde
interiorarchitect geçmiş olsun çınar paşa ya
inşallah geçer çabucak
biri daha kızım hasta yazmıştı sanki size de acil şifalar olsun
Yemyesilbirdeniz doktor bana özellikle ilklerde öyle filmlerdeki gibi hop deyince doğum olmuyor genelde rahat ol dedi
ben ilçedeyim
hastane merkezde yaklaşık 50 dakika sürüyor trafik yoksa o da :)
D Doga27 sende stres olma boşuna kv falan anlayışsız yapacak hiç bir şey yok
benimkisi de 5 yıllık evliyim bi yere gitmedi
bu hafta eltime gitti kalmaya
hafta sonu da zonguldağa gidecekmiş en az 15 gün kalcam dedi
ben izne çıktığımda allah var o evde bişi olsa yardımcı olur falan diyordum
aramız pek iyi değil ama sorun da yok Allah a havale ediyorum
secondlife iş yerindeki sorun
ne yazık ki boş insanlarda daha çok alınıyor böyle yorum yapınca salak insanlar
sen yormamamaya çalış kendini bu arada da daha iş bilen bir eleman ara istersen
Öyle canım yapcak bişi yok herseyi denedik sabır çekiyorumCanim belliki çok sitres yasiosun sakin olmaya çalış :/ kp hangi kafayı yasio anlamadim açıkçası hamile bi bayanın evinde ne kadar kalabilirsin istediğin kiyafetle gezsen gezemessin ona göre yemek ypmak lazım üstelik esin kavga etmiş acaba psikolojik sorunu mu var kp in çünkü kim olsa anlar çoktan giderdi. Sen kendini bebeğini düşün görmezden gel cnm derin derin nefesler al yakında hersey düzelir merak etme
Çok gecmis olsun canim talha bebek enkisa zamanda iyilesir insallah dualarimiz sizinleCanım benim yaram çok ağrıyor şiş bayağı antibiyotik kullanıyorım çok ağrı yapıyor yatacak yer yok canım işte 4 gündür falan toplam 5 saat falan uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?