2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar Allah izin verirse Bnde bu ay Doğum yapıcam 35+6 haftalık oldun sancılar başladı iyice ağırlaştım Doğum sekli konusunda henüz karar vermiş değilim normal dogum sağlıklı ama biraz ürkütücü geliyor bana rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın insallah

interiorarchitect canım gecmiş olsun. Benim kizda 3 gündür ateşli bu gün şükür iyi dr boğazının ateşini yukseltığını soyledi gider gitmez iyne yaptılar soydular soğuk suyla butun vucudunu islatdılar hemen endi ateşi. Sonrada ara ara yukseldi indirdik. Yaz ayının hastalığı daha feci daha kotu canım allah senin de benimde evlamizin şifasını versin inşallah. Bir an önce iyileşip toparlar.

anaaaaa
ay çok şaşırdım
sen bugün ara halıları alsınlar akşamüstü
doğum olursa bile 1-2 güne gelir serersiniz hemen
iş yerinde işlerini toparla hiç durmadan
ancak yetişir ne olur ne olmaz belli değil :)

temizlik olayı birazcık sorun gibi ama
eğer bulabilirsen kadın çağır annen ya da kv falan biri başında beklesin o da temizliği yapsın en azından kafan rahat olur

Yok canim benimkide hep makat gelisti agrilarim oluyodu 2 haftadir bas gelis ama makat gelis agrilari bunun yaptigi agrilar yaninda cok hafifmis emin olabilirsin bunda hareket ettiginde direk rahmin yerinden cikacakmis gibi agriyo baski falan daha cok inan
Evet canim makat geliş asagi baskı yapıyor ve aniden yolda yürürken falan fenalaşıyorum sezeryan olucam ama dönse daha rahat ederim

36+5 bence erken değil iki gün kalmış 37 hafta dolmasına gününde gelecek galiba senin bebek :) bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin de temizlik halolur olsun takma fazla

Çok geçmiş olsun canim insallah bi an önce düzelir hamilelikten bu ara bende öyle midem kaldırmıyor
Insallah teyzesi cok teşekkür ederiz ya 4 kez sildim odayi yerde ince yazlik hali var acaba ona mi geldi gormedim diyorum simdi Çınar uyuynca toplicam aksam yikicam yoksa cildircam

İyimis :) kendini motive etmek daha iyi yoksa stresten doğum da yapamayız :)

Cok tesekkur ederiz canimm benim

Evet cok anlayışsız dünya onun etrafında dönüyor ben hamileyim esim benimle ilgileniyor diye içi icini yiyor istiyor ki esim beni bıraksın onunla ilgilensin sırf bu yüzden hasta numarası yapıyor eşime diyorum ben doğum yapınca annende iyileşir merak etme. Kendi haline bıraktım onu hiç ilgilenmiyorum onunla ne yaparsa yapsın

aynen şu an halı yıkama fabrikası araştırıyorum canım iş yerinde eşyalarımı topladım akşam eşim alacak,temizlik işimde annem ben yarım günde camlarını falan silerim hallederiz dert etme dedi daha ramazandan önce badanam oldu zaten çok kirli değilde yinede tozlandı tabi.

Haftasonu birde ben az kalsın parmağımı kıracaktım. Arabadan inicektik camı tam kapatmamısım eşime göstereyim derken esimde o an düğmeye bastı parmağım sıkıştı bir canım yandı ki sormayın kendimi tutmasam aglayacaktım zonklayıp durdu buz tuttum ağrısını aldı ama tam geçmedi zaten o parmağım daha önce de çıkmıştı yine aynı yer sıkıştı şimdi bez falan sıkarken iş yaparken kullanamıyorum parmağımı acıyor

Oy kuzum benimm cok gecmis olsun sizede canim tez iyilessinler bende gece atesi vardi uyurken hemen mudahale etmiim dedim cok yuksek degil diye ara ara baktim hep gece 3.30 ta 39 u gecen atesi vardi artik ates dusurucu verdim ama az düştü tamamen inmedi sabahta saglik ocagina gösterdim kulakmis bizimkide zaten kucuk cocuklarin kabusu boğaz ve kulak Allah cocuklarimiza ve tum hasta cocuklara sifa bekleyenlere sifa versin

Asagidamiymis bebisin canim benimki de makat gelis ama asagida degilde kaburgalarimda cok agrim oluyor benim
BENimde sağ kaburgama vuruyor agrisi ama alt taraf Çarı kemikleri daha çok rahatsız ediyor beni,
Dün gece nerdeyse oturarak uyudum yatakta hem
Kaburgalarım hem mide yanması bi yandan sıcak sabaha kadar don don uyuyamadim

Gúnaydín tatli annisler veonlarin tatli bir okadarda sabirsiz ve yaramaz sıpalari benim sipada dahil bugún gece uyuyamadim hanim efendinin artik hunharca hareketlerinden sabaha kadar kalk tuvalete yat tekrar derken 11 kadar yatmisim tabi benim kahvalti kacti simdi yoyecem seker firlayacak neyse bu benim sipa kesin hiperaktif digacak cok dertliyim cok hastaneye gidecek arkadaslar gúzel haberlerle gelsin emziren annislerin sútleri bol olsun insallah

BENimde sağ kaburgama vuruyor agrisi ama alt taraf Çarı kemikleri daha çok rahatsız ediyor beni,
Dün gece nerdeyse oturarak uyudum yatakta hem
Kaburgalarım hem mide yanması bi yandan sıcak sabaha kadar don don uyuyamadim
Oy canim bilirim cati agrisi fena bende de oluyor arada ama oglumda perisandim sanki biri elleriyle ayiriyordu kemiklerimi
Sicaklar zaten ayri bi dert ben sicaga cikinca midem bozulmaya basladi 3 gundur klimanin onunden ayrilamiyorum bu yuzden Allah yardimcimiz olsun son ayimizda bastirdi sicaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…