- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.401
Kızlar herkese günaydın,dün gittim bebeğin bezini pamuğunu göğüs pedimi aldım şampuanı karar verip alamadım sadece ya sizler ne aldınız oğlumda bübchen kullanmıştım ilk.akşam yatarken bişeyim yoktu 2-3-4 saat başı karnımın ağrısına uyandım böyle sancı değil ama adet ağrısı olur ya karnın buruk buruk sabah da gittim doktora nst ye girdim ağrılarım çıktı alttan muayne etti doktor açılman var ama çok değil dedi,bugün 36+5 im aslında gece bile çıkıp gelebilirsin demez mi? dedim küveze girmez mi erken değil mi 38+3 görünüyo bebek 3.5 kilo olmuş bence doğurman daha hayırlı olacak gibi dedi,40 beklerse 4 buçuk olur dedi,ve ben daha temizlik yapmadım halıları mı yıkamaya vermedim ve hala çalışıyorum ne güzel demi
Evet canim makat geliş asagi baskı yapıyor ve aniden yolda yürürken falan fenalaşıyorum sezeryan olucam ama dönse daha rahat ederim
Asagidamiymis bebisin canim benimki de makat gelis ama asagida degilde kaburgalarimda cok agrim oluyor benimEvet canim makat geliş asagi baskı yapıyor ve aniden yolda yürürken falan fenalaşıyorum sezeryan olucam ama dönse daha rahat ederim
36+5 bence erken değil iki gün kalmış 37 hafta dolmasına gününde gelecek galiba senin bebek :) bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin de temizlik halolur olsun takma fazlaKızlar herkese günaydın,dün gittim bebeğin bezini pamuğunu göğüs pedimi aldım şampuanı karar verip alamadım sadece ya sizler ne aldınız oğlumda bübchen kullanmıştım ilk.akşam yatarken bişeyim yoktu 2-3-4 saat başı karnımın ağrısına uyandım böyle sancı değil ama adet ağrısı olur ya karnın buruk buruk sabah da gittim doktora nst ye girdim ağrılarım çıktı alttan muayne etti doktor açılman var ama çok değil dedi,bugün 36+5 im aslında gece bile çıkıp gelebilirsin demez mi? dedim küveze girmez mi erken değil mi 38+3 görünüyo bebek 3.5 kilo olmuş bence doğurman daha hayırlı olacak gibi dedi,40 beklerse 4 buçuk olur dedi,ve ben daha temizlik yapmadım halıları mı yıkamaya vermedim ve hala çalışıyorum ne güzel demi
Insallah teyzesi cok teşekkür ederiz ya 4 kez sildim odayi yerde ince yazlik hali var acaba ona mi geldi gormedim diyorum simdi Çınar uyuynca toplicam aksam yikicam yoksa cildircamÇok geçmiş olsun canim insallah bi an önce düzelir hamilelikten bu ara bende öyle midem kaldırmıyor
İyimis :) kendini motive etmek daha iyi yoksa stresten doğum da yapamayız :)Benim annemin hikayesi biraz farklı bende o yüzden tedirginim aslında. Annem en küçük kardeşime hamile iken babaannem ile dargındı, 6 aylık olana kadar hamile olduğunu bile söylemedi. Çoçuğun yüzünü göstermiycem ona gibi iddialı lafları bile vardı. Nitekim annemin sancısı tuttu, babaannem ile aynı binadayız. Ebe bile yetişemedi, kayseri gibi çok büyük olmayan bir şehirde.. annem hoppp babaannemin eline doğurdu. Ben yıllarca bu hikayeyi hep gülerek anlattım ama şu an annemin bu kadar kolay doğuruyor olması beni tedirgin ediyor. Nasıl mı avunuyorum fiziksel olarak anneme hiç benzemem, tipim ayni teyzem o çok kolay doğurmuyor. Nasıl kafa ama
Cok tesekkur ederiz canimm benimSelamm güzel anneler
hayırlı haftalar
hafta sonu sorunsuz atlatılmış gördüğüm kadarıyla çok şükür
gazelim_24 bana hipp marka mama al ilk doğduğu zaman için dediler
istersen araştır sen de
@bulasiksuyu randevun kaçta hayırlı haberlerini bekliyoruz
ONTK Allah sabur versin
yüzsüz olunca ne desende kendini ne kadar yırtsan da boş
oğlun günüde sağlıkla gelsin de eşya falan olur bir şekilde
şekerini de yükselten de bariz stres
hiç başka sebep arama boşuna
belli ne yazık ki
Milana firuze gece rüyamda senin doğurduğunu gördüm
sabah bakıyorum doğum yaptım diye mesaj yazmışsın hatta burakya da değil temmuz annelerine yazmışsın
girdim baktım ama sende duruyormuşsun yerinde
interiorarchitect geçmiş olsun çınar paşa ya
inşallah geçer çabucak
biri daha kızım hasta yazmıştı sanki size de acil şifalar olsun
@Yemyesilbirdeniz doktor bana özellikle ilklerde öyle filmlerdeki gibi hop deyince doğum olmuyor genelde rahat ol dedi
ben ilçedeyim
hastane merkezde yaklaşık 50 dakika sürüyor trafik yoksa o da :)
D Doga27 sende stres olma boşuna kv falan anlayışsız yapacak hiç bir şey yok
benimkisi de 5 yıllık evliyim bi yere gitmedi
bu hafta eltime gitti kalmaya
hafta sonu da zonguldağa gidecekmiş en az 15 gün kalcam dedi
ben izne çıktığımda allah var o evde bişi olsa yardımcı olur falan diyordum
aramız pek iyi değil ama sorun da yok Allah a havale ediyorum
@secondlife iş yerindeki sorun
ne yazık ki boş insanlarda daha çok alınıyor böyle yorum yapınca salak insanlar
sen yormamamaya çalış kendini bu arada da daha iş bilen bir eleman ara istersen
Insallah canim cok teşekkür ederiz biz ana ogul paratoner gibiyiz cekiyoruz nazari gercekten birimiz duzeliyor digerimiz yamuluyorOyyy geçmiş olsun çınara hemencecik geçer inşallah ya çocuga nazarmı değiyor noluyor
Evet cok anlayışsız dünya onun etrafında dönüyor ben hamileyim esim benimle ilgileniyor diye içi icini yiyor istiyor ki esim beni bıraksın onunla ilgilensin sırf bu yüzden hasta numarası yapıyor eşime diyorum ben doğum yapınca annende iyileşir merak etme. Kendi haline bıraktım onu hiç ilgilenmiyorum onunla ne yaparsa yapsınSelamm güzel anneler
hayırlı haftalar
hafta sonu sorunsuz atlatılmış gördüğüm kadarıyla çok şükür
gazelim_24 bana hipp marka mama al ilk doğduğu zaman için dediler
istersen araştır sen de
@bulasiksuyu randevun kaçta hayırlı haberlerini bekliyoruz
ONTK Allah sabur versin
yüzsüz olunca ne desende kendini ne kadar yırtsan da boş
oğlun günüde sağlıkla gelsin de eşya falan olur bir şekilde
şekerini de yükselten de bariz stres
hiç başka sebep arama boşuna
belli ne yazık ki
Milana firuze gece rüyamda senin doğurduğunu gördüm
sabah bakıyorum doğum yaptım diye mesaj yazmışsın hatta burakya da değil temmuz annelerine yazmışsın
girdim baktım ama sende duruyormuşsun yerinde
interiorarchitect geçmiş olsun çınar paşa ya
inşallah geçer çabucak
biri daha kızım hasta yazmıştı sanki size de acil şifalar olsun
@Yemyesilbirdeniz doktor bana özellikle ilklerde öyle filmlerdeki gibi hop deyince doğum olmuyor genelde rahat ol dedi
ben ilçedeyim
hastane merkezde yaklaşık 50 dakika sürüyor trafik yoksa o da :)
D Doga27 sende stres olma boşuna kv falan anlayışsız yapacak hiç bir şey yok
benimkisi de 5 yıllık evliyim bi yere gitmedi
bu hafta eltime gitti kalmaya
hafta sonu da zonguldağa gidecekmiş en az 15 gün kalcam dedi
ben izne çıktığımda allah var o evde bişi olsa yardımcı olur falan diyordum
aramız pek iyi değil ama sorun da yok Allah a havale ediyorum
@secondlife iş yerindeki sorun
ne yazık ki boş insanlarda daha çok alınıyor böyle yorum yapınca salak insanlar
sen yormamamaya çalış kendini bu arada da daha iş bilen bir eleman ara istersen
aynen şu an halı yıkama fabrikası araştırıyorum canım iş yerinde eşyalarımı topladım akşam eşim alacak,temizlik işimde annem ben yarım günde camlarını falan silerim hallederiz dert etme dedi daha ramazandan önce badanam oldu zaten çok kirli değilde yinede tozlandı tabi.anaaaaa
ay çok şaşırdım
sen bugün ara halıları alsınlar akşamüstü
doğum olursa bile 1-2 güne gelir serersiniz hemen
iş yerinde işlerini toparla hiç durmadan
ancak yetişir ne olur ne olmaz belli değil :)
temizlik olayı birazcık sorun gibi ama
eğer bulabilirsen kadın çağır annen ya da kv falan biri başında beklesin o da temizliği yapsın en azından kafan rahat olur
Oy kuzum benimm cok gecmis olsun sizede canim tez iyilessinler bende gece atesi vardi uyurken hemen mudahale etmiim dedim cok yuksek degil diye ara ara baktim hep gece 3.30 ta 39 u gecen atesi vardi artik ates dusurucu verdim ama az düştü tamamen inmedi sabahta saglik ocagina gösterdim kulakmis bizimkide zaten kucuk cocuklarin kabusu boğaz ve kulakinteriorarchitect canım gecmiş olsun. Benim kizda 3 gündür ateşli bu gün şükür iyi dr boğazının ateşini yukseltığını soyledi gider gitmez iyne yaptılar soydular soğuk suyla butun vucudunu islatdılar hemen endi ateşi. Sonrada ara ara yukseldi indirdik. Yaz ayının hastalığı daha feci daha kotu canım allah senin de benimde evlamizin şifasını versin inşallah. Bir an önce iyileşip toparlar.
BENimde sağ kaburgama vuruyor agrisi ama alt taraf Çarı kemikleri daha çok rahatsız ediyor beni,Asagidamiymis bebisin canim benimki de makat gelis ama asagida degilde kaburgalarimda cok agrim oluyor benim
Aman canım dikkat edin nazar edene gitsin nazar. Kıyamam ya düzeldimi biraz çınarın ateşiInsallah canim cok teşekkür ederiz biz ana ogul paratoner gibiyiz cekiyoruz nazari gercekten birimiz duzeliyor digerimiz yamuluyor
Sağol canim bakayım arada kaçırdıklarım var sanırım /):)6 canım nesrinay yazıyor ilk sayfaya kavuşma listemiz diye
Oy canim bilirim cati agrisi fena bende de oluyor arada ama oglumda perisandim sanki biri elleriyle ayiriyordu kemiklerimiBENimde sağ kaburgama vuruyor agrisi ama alt taraf Çarı kemikleri daha çok rahatsız ediyor beni,
Dün gece nerdeyse oturarak uyudum yatakta hem
Kaburgalarım hem mide yanması bi yandan sıcak sabaha kadar don don uyuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?