2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy o çok ağrır zonklar bilirim geçmiş olsun canım. Biz bu aralar sakarlaştıkmı ne böyle şeyler çok oluyor oraya buraya çarpmalarda cabası :)

Amin canim benimde 4 yas oğlum var yavrum surekli oyun istiyor ben pil bitik az zaman kaldı onunla geçireyim diyorum olmuyir
Koltuktan kalkamıyorum 2 sattır çakıldım. Enerji yok iştah yok İzmir’de 4-5 gündür sıcaklar bastırdı iyice

Ay canim ayni durum bende de mevcut oglum kendi kendine oyuncaklariyla oynuyor nasil icim burkuluyor onunla oynamak istiyorum ama kaburgama baskıdan oturamiyorum cogu zaman seni oylr iyi anliyorum ki insallah bebeklerimiz uslu olurda yavrularimizla diledigimizce ilgilenebiliriz

Ayyy ben şokkk. Hayırlısı olsun kuzucummmm

En küçük kardeş kaç numara:) küçüğe geldikçe doğurması kolaylaşmış olabilir

Amin camim ilk gün bizde hastaneye gitiğmizde 39 bucukdu en korkduğum şey ateş canim cok tehlikeli. Benim kizada evde ateş düşürücü şürup verdim cok fazla etkisi olmadı o kadar korkdum ki. Kimsenin evladına bir şey olmasın insanin içi param parca oluyor onların kılına zarar gelse.

Çok geçmiş olsun canm

Canim hayirlisi olsun demek senin bebekte önden gidio peki ne yapmayi düşünüyosun gerçek haftasınımi beklicen yoksa önümüzdeki günlerde dogumami giriceksin :)

Canim geçmiş olsun Çınar hastami oldu yazın hastaliklarida ayrı sinir bozucu mikrobik bişeymi? İnş hemen atlatirsiniz

Benım kızda oyun istio ama artık cocuk acio halime bi kere oynuoruz sonra kendi oynuyo tablet izlio biraz öyle gecistirioruz ist da da hava felaket eriorum resmen öyle böle değil kendimi serin sulara atmak istiorum

Aynn canim ates korkutuyor amin amin Allh herkesin cocugunu bagislasin korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…