- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.441
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun canm
Kp menemen çay yapmış salonda keyif yapıyor. Aç aç bekliyorum odaya girsinde çıkayım diye anlasın iyice rahatsız olduğumu. Bide hiçbirşey duymak sinirlenmek istemiyorum bugun açlık şekerimi ölçtüm bu sabah gene yuksek çıktı gerginliğimden kesin yani anladım yemekle alakası yok.Insallah canimcim senin durumun nasil kp ne alemde
Cok sagol teyzesi valla saglik ocaginin doktoruna gosterdik kulakları kizarmis dedi ozellikle soldaki epey kizarmis dedi antibiyotik verdi bakalim insallah toparlar aynen klima acsak bi dert acmasak bi dert ki ck dikkt ediyorum evi hvalandiriyorm sık sık ama demek ki bi skilde carpmis cocuguCanim geçmiş olsun Çınar hastami oldu yazın hastaliklarida ayrı sinir bozucu mikrobik bişeymi? İnş hemen atlatirsiniz
Cok gecmis olsun canim minnosa,ismi ne kadar guzelmis ya.ilerde birgun oglum olursa adını cinar koymak isterim bende.tabi eşim den firsat kalirsaCok sagol teyzesi valla saglik ocaginin doktoruna gosterdik kulakları kizarmis dedi ozellikle soldaki epey kizarmis dedi antibiyotik verdi bakalim insallah toparlar aynen klima acsak bi dert acmasak bi dert ki ck dikkt ediyorum evi hvalandiriyorm sık sık ama demek ki bi skilde carpmis cocugu
Oh valla iyi keyif yapıyor ne mana simdi yeni gelip kaliyor onuda anlamis degilim. Nasil bi rahatlik tamam oglunun evi eyvallah ama bu kiz 9. Ayina girmis hadi kp erkek dusunemiyor kv de mi akil etmiyor ediyorda cinliginden mi yapiyor canimcim sen rutin hayatina bak valla boyle kendini perisan ettigine degmez takma görme yipratma kendini kalk kahvaltini et bi guzel rutin napiyorsan onu yap o zaten baksana kendine menemenini bile yapmis :) tovbe yarabbim ya :)Kp menemen çay yapmış salonda keyif yapıyor. Aç aç bekliyorum odaya girsinde çıkayım diye anlasın iyice rahatsız olduğumu. Bide hiçbirşey duymak sinirlenmek istemiyorum bugun açlık şekerimi ölçtüm bu sabah gene yuksek çıktı gerginliğimden kesin yani anladım yemekle alakası yok.
Merdivenden inerkenki halimde çok komik karnımdan önümü göremiyorum :)Sağol canım aynen sakarlık ustumuzde galiba :) düz yolda yürürken bile ayağım takılıyor gülüyorum kendime
Trendyol e bebek jokere falan bi bak canimKizlar bu gògys kalkani kucuk biberon falan alacam internetten bi site sòylermisiniz
Cok tesekkur ederim canim. Bi yuz defa dusun cinar koymak icin canim :) :) ablam ve cevremdeki cogu kisi bana dedi ki cinar koyma cok hareketli oluyorlar ya dedim ben yanina bi isim daha koycam notrler o :) Çınar adar ismi daha da afacan :) ama bal gibi :) 6 yasinda yegenlerim var onlari bile hizaya cekiyor :) gecen ablam dedi ki cinar yarenle yagizi cok seviyor bizimkilerde onu seviyor sen dogum yapinca alim getirim en iyisi dedi birlikte vakit gecirirler dedim ki abla emin misin :) :) dedim cinar cok mutlu olurda seninkilere yazik olur bence :) :)Cok gecmis olsun canim minnosa,ismi ne kadar guzelmis ya.ilerde birgun oglum olursa adını cinar koymak isterim bende.tabi eşim den firsat kalirsa
Ay yerim ben onun afacanliginiCok tesekkur ederim canim. Bi yuz defa dusun cinar koymak icin canim :) :) ablam ve cevremdeki cogu kisi bana dedi ki cinar koyma cok hareketli oluyorlar ya dedim ben yanina bi isim daha koycam notrler o :) Çınar adar ismi daha da afacan :) ama bal gibi :) 6 yasinda yegenlerim var onlari bile hizaya cekiyor :) gecen ablam dedi ki cinar yarenle yagizi cok seviyor bizimkilerde onu seviyor sen dogum yapinca alim getirim en iyisi dedi birlikte vakit gecirirler dedim ki abla emin misin :) :) dedim cinar cok mutlu olurda seninkilere yazik olur bence :) :)
Kv aman takmayın ben yollamak istediklerimi yolladım yükümü hafiflettim geleceğim zaman çantamı alıp çıkacam valiz derdim olmayacak diyorOh valla iyi keyif yapıyor ne mana simdi yeni gelip kaliyor onuda anlamis degilim. Nasil bi rahatlik tamam oglunun evi eyvallah ama bu kiz 9. Ayina girmis hadi kp erkek dusunemiyor kv de mi akil etmiyor ediyorda cinliginden mi yapiyor canimcim sen rutin hayatina bak valla boyle kendini perisan ettigine degmez takma görme yipratma kendini kalk kahvaltini et bi guzel rutin napiyorsan onu yap o zaten baksana kendine menemenini bile yapmis :) tovbe yarabbim ya :)
Keşke seni anlasalarmış canım ama anladığım kadarıyla kendi kendini yiyorsun. Ne münasebet kendi evinde misafir gibi olmuşsun . Kendine de bebeğinede bunu yapma. Millet sana ayak uydursun canım kv de böyle olursa lohusalık döneminde mahvolur. İşlerini yap kendini dışarı at biraz kuaför alışveriş biraz iyi gelebilirKv aman takmayın ben yollamak istediklerimi yolladım yükümü hafiflettim geleceğim zaman çantamı alıp çıkacam valiz derdim olmayacak diyoral birini vur öbürüne yani canım. Bunların kafa basmıyo beni kendilerine düşman ediyorlar ya benim oğlum ilerde onların suratına bakacaklarınımı düşünüyolar benim sevmediklerimi oğlumda sevmez uzak durur ama kafa yok yaptığım iyiliklere kötülükle cevap verdiler 3 senedir. Ben ayda bir bile aramıyorum kv yi eşim hergün arar oda ona yeter 1 gün aramasa depresyonlara girer çok fena. Şimdi kp tr ye dönecek kv gelecek görev teslimi yapar gibi. Kv bide 3 ay kalmak istiyor oğlumu alıp anama giderim valla.
hacı şakir güzle canım kullanmıstım memnun kalırsın bence bildim en iyi ve en yaygın kullanılan deterjan cevremdekıKızlar ben bebek esylarını yıkamaya hacı şakir aldım deneyen varmı memnun kaldınız mı
Allah bana sabır versin kv de bundan beter.Keşke seni anlasalarmış canım ama anladığım kadarıyla kendi kendini yiyorsun. Ne münasebet kendi evinde misafir gibi olmuşsun . Kendine de bebeğinede bunu yapma. Millet sana ayak uydursun canım kv de böyle olursa lohusalık döneminde mahvolur. İşlerini yap kendini dışarı at biraz kuaför alışveriş biraz iyi gelebilir
Bende hacisakir lavantali olanla yikadim hic kalinti falan kalmadi canim genede ne olur ne olmaz diye program bitince tekrar durulama yaptimKızlar ben bebek esylarını yıkamaya hacı şakir aldım deneyen varmı memnun kaldınız mı
ilk de daha çabuk hazırlamıştım herşeyi bunda bir ağır kanlılığım tuttu çok geçe bıraktım herşeyi kızıyorum kendime.Ayyy ben şokkk. Hayırlısı olsun kuzucummmm
bir hafta daha istiyorum lohusa tacım yok daha :)Canim hayirlisi olsun demek senin bebekte önden gidio peki ne yapmayi düşünüyosun gerçek haftasınımi beklicen yoksa önümüzdeki günlerde dogumami giriceksin :)
Buldum canım yarın sabah gelip alıyo bu akşamda eve gider gitmez yarım olan çantayı tamamlayacam,kendi gecelk pijamalarımı koydum gece 3 buçukda ağrım başlayınnca kalktım çocuğada iki takım koyayım dedim Allah tan yıkayıp ütülemişim onları :) düzleştirici makyaj çantası falan onları hazırlarım soğan evet evet en önemli şeyi soğanımı ve hurmamıı koyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?