2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah 3,5 olmuş daha ne olsun , bebeği güzel beslemişsin canım. Benim kız da 37+0 haftada 3800 gr doğmuştu. Hadi hayırlısı bakalım canım benim.

gazelim_24 canim gecmis olsun sut gelmedigi icin mi mama soruyorsun
Sen dinlenmeden gelmiyor bu süt o yüzden once iyileşmen ve dinlenmen lazim
Migros malt icecek satiliyot,bestlak damla,humana cay bunlari kullan süt icin
Mama icin bilgim yok maalesef kuvezde bi karisim verdiler belki ordaki dr lar yönlendirir

Anne iyi olacak ki bebek iyi olsun kendini ihmal.etme

Kızlar kokulu taş pleksi yada başka bir malzemeden isimlik yaptıran oldu mu? Fiyatlar yüksek geldi bana varsa resim ve ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız? çok şey mi istemiş oldum ya
Gnrcnn yaptirmisti ikiz prenseslere canim gecmise bak istersen burda adreste vermisti yanlis hatirlamiyorsam

Lohusa tacı bende de eksik kaldı ya nr yapalım dert o olsun. Senin soğanı exixizm e söyledim, dün yaptı, hafifletti gibi dedi. Ben de götüreceğim , Allah razı olsun canım bunca anneden sevap aldın, Allah bir avazda kurtarsın canım

Internette sitelerde terligi lohusa taci bebise lohusa bandi erkek bebislerde sadece terlik ve anne lahusa taci var onlardan getittirebilirsiniz canim ben oyle takim aldim

Cok tesekkur ederim canim. Belli ki aile olarak zor gunler geçirmişsiniz bundan sonraki gunleriniz birbirinden guzel olsun insallah Allah cocuklarini dilediğince buyutmeyi nasip etsin sana

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-06-27 at 09.29.30.webp
    20 KB · Görüntüleme: 42
Bucok guzel gúzel ve saglikli bir sekilde giymek nasip olir insallah canim zamaninda dogumla tabiki

Kızlar kokulu taş pleksi yada başka bir malzemeden isimlik yaptıran oldu mu? Fiyatlar yüksek geldi bana varsa resim ve ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız? çok şey mi istemiş oldum ya
Canım ben yaptırdım isimlik kokulu taştan çok güzel oldu 50 TL ye yaptı. Ama telefondan buraya resim atmayı beceremedim ben

Allah sizden de razı olsun şu dua ilaç gibi geldi.Hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…