- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.461
Maşallah 3,5 olmuş daha ne olsun , bebeği güzel beslemişsin canım. Benim kız da 37+0 haftada 3800 gr doğmuştu. Hadi hayırlısı bakalım canım benim.Kızlar herkese günaydın,dün gittim bebeğin bezini pamuğunu göğüs pedimi aldım şampuanı karar verip alamadım sadece ya sizler ne aldınız oğlumda bübchen kullanmıştım ilk.akşam yatarken bişeyim yoktu 2-3-4 saat başı karnımın ağrısına uyandım böyle sancı değil ama adet ağrısı olur ya karnın buruk buruk sabah da gittim doktora nst ye girdim ağrılarım çıktı alttan muayne etti doktor açılman var ama çok değil dedi,bugün 36+5 im aslında gece bile çıkıp gelebilirsin demez mi? dedim küveze girmez mi erken değil mi 38+3 görünüyo bebek 3.5 kilo olmuş bence doğurman daha hayırlı olacak gibi dedi,40 beklerse 4 buçuk olur dedi,ve ben daha temizlik yapmadım halıları mı yıkamaya vermedim ve hala çalışıyorum ne güzel demi
Evet bende ondan aldım. Teşekkür ederimBende hacisakir lavantali olanla yikadim hic kalinti falan kalmadi canim genede ne olur ne olmaz diye program bitince tekrar durulama yaptim
Evet en yaygın olan o bende kullanıcam bakalım :)hacı şakir güzle canım kullanmıstım memnun kalırsın bence bildim en iyi ve en yaygın kullanılan deterjan cevremdekı
Kızlar kokulu taş pleksi yada başka bir malzemeden isimlik yaptıran oldu mu? Fiyatlar yüksek geldi bana varsa resim ve ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız?çok şey mi istemiş oldum ya
Normal mi olmuştu çok zorlandın mı ?Maşallah 3,5 olmuş daha ne olsun , bebeği güzel beslemişsin canım. Benim kız da 37+0 haftada 3800 gr doğmuştu. Hadi hayırlısı bakalım canım benim.
Lohusa tacı bende de eksik kaldı ya nr yapalım dert o olsun. Senin soğanı exixizm e söyledim, dün yaptı, hafifletti gibi dedi. Ben de götüreceğim , Allah razı olsun canım bunca anneden sevap aldın, Allah bir avazda kurtarsın canımBuldum canım yarın sabah gelip alıyo bu akşamda eve gider gitmez yarım olan çantayı tamamlayacam,kendi gecelk pijamalarımı koydum gece 3 buçukda ağrım başlayınnca kalktım çocuğada iki takım koyayım dedim Allah tan yıkayıp ütülemişim onları :) düzleştirici makyaj çantası falan onları hazırlarım soğan evet evet en önemli şeyi soğanımı ve hurmamıı koyayım.
Sezeryan canım. Damarlarda sorun var diye 37+0 olduğu gibi aldılar ama bebeğimde bir sorun küvez falan olmadı, güzel de emdiNormal mi olmuştu çok zorlandın mı ?
Internette sitelerde terligi lohusa taci bebise lohusa bandi erkek bebislerde sadece terlik ve anne lahusa taci var onlardan getittirebilirsiniz canim ben oyle takim aldimLohusa tacı bende de eksik kaldı ya nr yapalım dert o olsun. Senin soğanı exixizm e söyledim, dün yaptı, hafifletti gibi dedi. Ben de götüreceğim , Allah razı olsun canım bunca anneden sevap aldın, Allah bir avazda kurtarsın canım
Cok tesekkur ederim canim. Belli ki aile olarak zor gunler geçirmişsiniz bundan sonraki gunleriniz birbirinden guzel olsun insallah Allah cocuklarini dilediğince buyutmeyi nasip etsin sanaAy yerim ben onun afacanliginiboyle olmasi cok daha iyi bence canim.mesela benim kardesim cok icine kapanikti.tabi biraz yetistirilme tarzindan kaynakli.basimizdaki baba baba değil di.annem desen psikolojisi ciddi anlamda bozuk bi kadindi babam sagolsun delirtti kadini.o yüzden cok imrenirim boyle afacan kendini bilen cesaretli cocuklara.masallah rabbim nazarlardan saklasin.adiyla yasasin
https://www.instagram.com/p/BGjO_pqk6cp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1i0jhmoec0p3g kizlar bende bòyle birsey yaptirsam yetisirmi acabaYemyesilbirdeniz canim bak bu site var
AynenMerdivenden inerkenki halimde çok komik karnımdan önümü göremiyorum :)
Bucok guzel gúzel ve saglikli bir sekilde giymek nasip olir insallah canim zamaninda dogumla tabikinisanbu halı işini çözmüşsün çantayı da tamamlandı mı bişi kalmadı
belki gelmez bebiş ama kafan rahat olur
taç idareten bişi al bence
bu arada n11 de sipariş verbilirsin bak
senin kız mıydı erkek mi
pembesi de vardı ama stokta kalmamış sanırım yine de sor istersen ayarlar belki
https://urun.n11.com/lohusa/helen-tac-yapay-orkide-cicekli-sac-bandi-mavi-beyaz-P249827546
bende ig de yaptırdım terlik yok ama
bu renk 50 tl + kargoydu
Canım ben yaptırdım isimlik kokulu taştan çok güzel oldu 50 TL ye yaptı. Ama telefondan buraya resim atmayı beceremedim benKızlar kokulu taş pleksi yada başka bir malzemeden isimlik yaptıran oldu mu? Fiyatlar yüksek geldi bana varsa resim ve ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız?çok şey mi istemiş oldum ya
genelde 1 haftaya gönderiyorlar ama
yaşadığın yerde vardır onu da araştır bi
ig de falan bulursun sen izmitteydin yanılmıyorsam
kargoyla falan uğraşmazsın
hazırlar eşine vs aldırırsın
Anladim canim bi arastirayim
Bucok guzel gúzel ve saglikli bir sekilde giymek nasip olir insallah canim zamaninda dogumla tabiki
Allah sizden de razı olsun şu dua ilaç gibi geldi.Hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallah.Lohusa tacı bende de eksik kaldı ya nr yapalım dert o olsun. Senin soğanı exixizm e söyledim, dün yaptı, hafifletti gibi dedi. Ben de götüreceğim , Allah razı olsun canım bunca anneden sevap aldın, Allah bir avazda kurtarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?