2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sizee
Kız öyle deme çocuğaa burnunu gösteriyodur o size kıyamam yanlış anlaşılmış belli ki

Ben diyete basladim baslayali yani 2 aya yakindir kizartma yemiyorsum bu hafta yeminimi bozdum ulennn diyerekten bir tabak dolusu karisik kizartma yedim sende ye ama hergyn degil tabiki
Oohh afiyet sifa olsun Patates almaya gidemedim bende mecburen biber domates kizartmasi yapiyorum canim neyse esim Allahin izniyle 3 gun sonra izine gelecekmo 5 gun sonra gidecekmis geri.ona aldirayim bütün eksigimi

Gözünüz aydın arkadaşım,sen sıranı savdın şimdi sıra bizde inşallahh sen minnoşunu emzirirken bizim hikayeleri okursun artık

Kizlar ben camlari hic acmiyorum.yaklasik 25 gündür falan bir kere bile acmadim.eve sivrisinek girer diye.girince beni her gece yiyo öldürmek cok zor oluyor.en son öldürdüğüm sivrisinek kanimi emmekten karni sismis artik.bende birdaha nolursa olsun cami acmamaya karar verdim.ve 25 gündür eve zerre kadar hava girmiyo.oksijensizlikten ölmem diymi?

Kefir icir canim florasini yeniler hemde probiyotik

Benım de 5 yasında kızım var canım, sezeryan olacagım kısmetse. Ben de bebek de insallah hayrlısıyla odamıza gelirsek kızımı da istiyorum yanıma hatta gece bile kalsın odada diyorım

Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim götürmek yanlısı tüm anneler demekki ama rehber öğretmende kabullenmesi açısından evde yatağında görmesi deyince genede benmi yanlış düşünüyorum diye tereddüt ettim kalmamasına ikna edersek zorlamazsa babasıyla eve gelir ama istemez çok üzülürse kal derim o zmn. Tabi o noktada ufak bir çanta daha eklenmesi gerekiyor

Kiz evlat evden ayrilinca bam baska oluyo bende ilk evlendigimde bayramlarda annemlere her gittigimde aglayarak geri geliyordum artik esime bayrama gitmek istemiyorum diyordum zor oluyo rabbim evlatlarimizi korusun kollasin insallah
Aynen öyle canım. Kız gibi kimsenin canı yanmaz insana. Benim bekar erkek kardeşim var, arıyorum annemin dizi nasıl soruyorum, noldu ki diyor aynı evde yaşadığı halde. Ben binlerce kilometre ötede içim titriyor hangisinin başı ağrıdı dişi ağrıdı diye. Kısmet olursa bir kız daha, hatta ikiz kız daha versin Allah bana.

Gözün aydın canım. Rabbim artık ayrılık göstermesin.

Oğlum için denicem canım çabalıyorum

Antibiyotik burda cok nadir veriliyor.Trde grip olsa veriliyor.cocuklar icin parasetamol ve ibuprofen var icerik olarak.ikisini de kullanabiliyorsun ates, soguk alginligi vs icin.ibuprofen daha etkili ve iki icerik birden verilmemeli.doktora gittiginde soruyor kac gun kullandin da gecmedi diye.kullanmadiysan kullan 1 hafta gecmezse gel diyor.tabii ki ates 40 olirsa ve cok agirlasirsa acile gidiyorsun.sen bol ev yogurdu yedirmeye calissan yarina kadar rahatlatir belki biraz yavruyu.

Nefes egzersizleri yapiyorlar icerde kuzular o hareketlilik ondandir belki annesi:)
Insallah yukari cikmistir kuzucuk annesinin sozunu dinlemistir

Öncelikle inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursun. Herzaman için hamile olma ihtimalin var bunu sakın unutma bende ilk bebeğimde denemediğim şey kalmadı ve gene denemeye dondurulmuşlarımı almaya giderken hamile olduğumu öğrendim. Sonra onlar orda kalmasın diye üç yıl sonra onları denedik ve gene olmadı ve yine kendiğinden hamile oldum bir tane düştü şuan doğumuma az kaldı stress olmamak en önemli etken bence. Gögüslerimde dolgunluk hissi ve hasaasiyet ağrı olmuştu benim ama herkeste farklı olabiliyor test yaptır garanti olsun bence. Hakkınızda hayırlısı

Aynen oyle canim burda ohuuuu diyorsun doktor antibiyotik diyor doktorlara da güvenemiyoruz artik napcagimizi sasirdik ben oglumu atak geçirdiği zamanlar gece acile goturmustum daha kucuktu ilk atagiydi cigerler tertemiz bogaz enfeksiyonu diyor doktor yani cocuk sifir nefes biz anliyoruz doktor bunu anlamıyor ondan sonra acile gitmeyi de biraktik artik.
Yogurt veriyorum canim kendim mayaliyorum yiyorda seviyor ama oyle cok cok yiyen bir cocuk degil zaten o yuzden sık sık bir seyler sunuyorum onune az az da olsa yesin diye cesit yapiyorum ama dedigim gibi yediklerinden degil kabizligi bi sıkıntı var ama onuda cozemedim iste

Camına tül sineklik vs bişey taktır havasız kalma temiz hava önemli evde pimapenlere yapıyorlar özel aparat yada hiç olmadı çak bi cama tülü aç birde lavanta kolanyası sürünce kokusuna gelmiyormuş diye arkadaşım dışarı çıkarken çocuğuna sürüyordu

Canim bu sinekligi biz takamiyor muyuz illa birinin mi gelmesi gerekli takmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…