- 18 Eylül 2016
- 609
- 1.798
- 63
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.601
Maşallah sizee2800gr 48 cm olmus pasam. İki hafta onde gelisimi gurbuz bir bebek olacakmis. 1 hafta daha atlatirsak dogum baslarsa durdurmayacagiz dedi dr umuz şükür bu gunlerimize. Burnunu karistiriyordu bu arada :)) 08.08 sezeryan tarihimizde kesinlesti.
Oohh afiyet sifa olsun Patates almaya gidemedim bende mecburen biber domates kizartmasi yapiyorum canimBen diyete basladim baslayali yani 2 aya yakindir kizartma yemiyorsum bu hafta yeminimi bozdum ulennn diyerektenbir tabak dolusu karisik kizartma yedim sende ye ama hergyn degil tabiki
Gözünüz aydın arkadaşım,sen sıranı savdın şimdi sıra bizde inşallahh sen minnoşunu emzirirken bizim hikayeleri okursun artıkKızlaar bugün oğlum taburcu oldu
Evimize getirdik minik paşamızı
Sizler nasılsınız takip edemedim hiç hergün iki kez hastaneye emzirmeye gittim çok yoğundum ama çok şükür geçti gitti herşey iyi
Darısı diğer annelere inşallah güzel ve kolay bir Doğum diliyorum hepinize
Saol canim :*Yemeyeceklerin mercimek, kuru fasulye, gazlı içecekler.
En güzeli tavuk suyu çorba öneririm hem kabız yapmaz, hem süt için sulu yemek iyidir.
Kefir icir canim florasini yeniler hemde probiyotikCanim masallah yiyor kayisida salatalikta yogurt vs de ama cinar cok fazla hastalaniyordu ya bu astim tedavisine baslamadan once cok ilac kullandı ve o ilaclar bagirsak dengesini bozdu osmolak kullandik ama sonuc alamadik iste yarin gastroenteroloji ye bi gostercem tahminimce bagirsak florasi bozuk
Benım de 5 yasında kızım var canım, sezeryan olacagım kısmetse. Ben de bebek de insallah hayrlısıyla odamıza gelirsek kızımı da istiyorum yanıma hatta gece bile kalsın odada diyorım
Kızlarımız yaşıtmış canım. Benimki bana gözü gibi baktı, diyabet beslenme listemi bile ezber biliyordu, yasak bir.şeye elimi uzattırmazdı. Şimdi yanımda değil, annemlerde tatil yapıyor , olsaydı mutlaka o anları onunla beraber yaşamak isterdim. Büyük kızım (eşimin kızı) yanımda, o gelicek hastaneye, gece kalmasına izin vermedim ama gelmesi görmesi, izin olursa akşama kadar yanımızda oturması iyi olur, olayı idrak açısından.
Canım ben oğlumuda götürmeyi düşünüyorum gece yanımda kalsın o da anlasın neler oluyorbi arkadaşla da paylaştım o da dio internette bi pedegogda çocuklarınızı hastaneye götürün, ailem beni bıraktı vs gibi duygulara kapılıp bebeğe soğumasın diye
Hilosum hosgeldin canparem❤Adetiniz 4 gün geçmiş neden test yapmadıniz? Testte ne var ne yok çıkar
Yok kiz parmagin yarisi icerideydi bariz :))Maşallah sizee
Kız öyle deme çocuğaa burnunu gösteriyodur o size kıyamam yanlış anlaşılmış belli ki
Aynen öyle canım. Kız gibi kimsenin canı yanmaz insana. Benim bekar erkek kardeşim var, arıyorum annemin dizi nasıl soruyorum, noldu ki diyor aynı evde yaşadığı halde. Ben binlerce kilometre ötede içim titriyor hangisinin başı ağrıdı dişi ağrıdı diye. Kısmet olursa bir kız daha, hatta ikiz kız daha versin Allah bana.Kiz evlat evden ayrilinca bam baska oluyo bende ilk evlendigimde bayramlarda annemlere her gittigimde aglayarak geri geliyordum artik esime bayrama gitmek istemiyorum diyordumzor oluyo rabbim evlatlarimizi korusun kollasin insallah
Gözün aydın canım. Rabbim artık ayrılık göstermesin.Kızlaar bugün oğlum taburcu oldu
Evimize getirdik minik paşamızı
Sizler nasılsınız takip edemedim hiç hergün iki kez hastaneye emzirmeye gittim çok yoğundum ama çok şükür geçti gitti herşey iyi
Darısı diğer annelere inşallah güzel ve kolay bir Doğum diliyorum hepinize
Oğlum için denicem canım çabalıyorumAllah sabır versin nasıl bir insan o öyle hiç sevmediğim şey mutfakta birşey pişirip oturup kendin yemek evde birşey pisiyorsa evde kim varsa herkese yapılır öyle şey mi varmış kendime pişireyim yiyeyim hamile olmasan bile ayıp yaptığı. Allah yardımcın olsun şekerim var diyosun bence kimse için kendini üzmeye değmez sen orda üzülüp kendini yıpratırken o orda keyfine bakıyor olan sana oluyor önce kendini düşün sağlığın herşeyden daha önemli ve sen uzuldukce bebekte etkileniyor onuda düşün ne yapmak istiyorsan onu yap işine gücüne bak keyfine bak o evde diye kendini hicbirseyden kısıtlayıpta strese girme canım
Antibiyotik burda cok nadir veriliyor.Trde grip olsa veriliyor.cocuklar icin parasetamol ve ibuprofen var icerik olarak.ikisini de kullanabiliyorsun ates, soguk alginligi vs icin.ibuprofen daha etkili ve iki icerik birden verilmemeli.doktora gittiginde soruyor kac gun kullandin da gecmedi diye.kullanmadiysan kullan 1 hafta gecmezse gel diyor.tabii ki ates 40 olirsa ve cok agirlasirsa acile gidiyorsun.sen bol ev yogurdu yedirmeye calissan yarina kadar rahatlatir belki biraz yavruyu.Imkanlar kısıtlı olunca insn kendi kendinin doktoru oluyor degil mi? Belkide boyle olmasi daha iyidir cinarin kaka sorunuda vardi yapamiyor kakasini dunki kakadan sonra ateslendi sabahta saglik ocagina goturdum ya doktor kulak dedi ama kulak olsa yemek yiyemez icemez bogazida acirdi neyse dedim belki daha hafiftir saat 2.30 da yine kaka diye agladi tuvalete oturttum mahvoldu çocuk ve yapamadı hemen esimi aradim isten geldi doktora goturduk hastaneye ordaki doktorda bakti kulak bogaz ciger temiz dedi e dedim sabah doktor bize kulak icin antibiyotik yazdı yok dedi kulakta bi sey yok iyi ki de icmemis oglum o antibiyotigi iyi ki kusmus dedim ve doktora asiri derecede sinirlendim yarin gastroenteroloji ye goturcem benim suphem bagirsaklardan dolayi boyle ateslendigi yani velhasil sen orada acilde pek bi sey yapmiyorlar diye gitmiyorsun bizde burda doktora gidiyoruz yanlis teshisle antibiyotik kullanacak duruma geliyoruz sagligimizi emanet edebileceğimiz bi doktorlar var onlararw ne kadar guvenilir bilmiyorum
Nefes egzersizleri yapiyorlar icerde kuzular o hareketlilik ondandir belki annesi:)Yatıyorum canım kızlar ciğer geliştiricisen sonra çok fazla hareketli oldular bi anlam veremedim içimde arbede var ve bu beni çok yoruyor perşembe kontrol var dilerim rahim ağzı boyu uzamıştır melina yukarı çıkmıştır
Dogru soyluyorsun canim onu da deniyim bi esime soyleyeyim alsin cok teşekkürlerKefir icir canim florasini yeniler hemde probiyotik
Öncelikle inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursun. Herzaman için hamile olma ihtimalin var bunu sakın unutma bende ilk bebeğimde denemediğim şey kalmadı ve gene denemeye dondurulmuşlarımı almaya giderken hamile olduğumu öğrendim. Sonra onlar orda kalmasın diye üç yıl sonra onları denedik ve gene olmadı ve yine kendiğinden hamile oldum bir tane düştü şuan doğumuma az kaldı stress olmamak en önemli etken bence. Gögüslerimde dolgunluk hissi ve hasaasiyet ağrı olmuştu benim ama herkeste farklı olabiliyor test yaptır garanti olsun bence. Hakkınızda hayırlısımerhaba bayanlar sizlere sormak istedigim borsey var ben mayıs ayinda ilk tup bebek denememi yaptim ama olumsuz sonuclandı ve dusunmeyi bıraktık bu ayda 4 gunluk bir kabızlik yaşadım ve musil hapıyla rahatladım ve bir yandanda zayiflamak icin spora basladim bitki cayları ictim toplamda 7 kere gittim spor salonuna sanirim ve bu ay adetim 5 temmuzdu ve olmadim hala birde vajinal enfeksiyon gecirdim sanırim idrarimda yanma oldu ve suan aşiri siskinligim var bunlar normalmi hamile olabilirmiyim acaba ???? birde cok merak ettigim hirsey var bu adet olmadigi ay hamile kalanlarda siskinlik oluyor mu
Aynen oyle canim burda ohuuuu diyorsun doktor antibiyotik diyor doktorlara da güvenemiyoruz artik napcagimizi sasirdik ben oglumu atak geçirdiği zamanlar gece acile goturmustum daha kucuktu ilk atagiydi cigerler tertemiz bogaz enfeksiyonu diyor doktor yani cocuk sifir nefes biz anliyoruz doktor bunu anlamıyor ondan sonra acile gitmeyi de biraktik artik.Antibiyotik burda cok nadir veriliyor.Trde grip olsa veriliyor.cocuklar icin parasetamol ve ibuprofen var icerik olarak.ikisini de kullanabiliyorsun ates, soguk alginligi vs icin.ibuprofen daha etkili ve iki icerik birden verilmemeli.doktora gittiginde soruyor kac gun kullandin da gecmedi diye.kullanmadiysan kullan 1 hafta gecmezse gel diyor.tabii ki ates 40 olirsa ve cok agirlasirsa acile gidiyorsun.sen bol ev yogurdu yedirmeye calissan yarina kadar rahatlatir belki biraz yavruyu.
Camına tül sineklik vs bişey taktır havasız kalma temiz hava önemli evde pimapenlere yapıyorlar özel aparat yada hiç olmadı çak bi cama tülü aç birde lavanta kolanyası sürünce kokusuna gelmiyormuş diye arkadaşım dışarı çıkarken çocuğuna sürüyorduKizlar ben camlari hic acmiyorum.yaklasik 25 gündür falan bir kere bile acmadim.eve sivrisinek girer diye.girince beni her gece yiyo öldürmek cok zor oluyor.en son öldürdüğüm sivrisinek kanimi emmekten karni sismis artik.bende birdaha nolursa olsun cami acmamaya karar verdim.ve 25 gündür eve zerre kadar hava girmiyo.oksijensizlikten ölmem diymi?
Ataturk orman cifliginin kefiri dogal diger meyveliler kefir mayasi cok icermiyorDogru soyluyorsun canim onu da deniyim bi esime soyleyeyim alsin cok teşekkürler
Canim bu sinekligi biz takamiyor muyuz illa birinin mi gelmesi gerekli takmak içinCamına tül sineklik vs bişey taktır havasız kalma temiz hava önemli evde pimapenlere yapıyorlar özel aparat yada hiç olmadı çak bi cama tülü aç birde lavanta kolanyası sürünce kokusuna gelmiyormuş diye arkadaşım dışarı çıkarken çocuğuna sürüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?