2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yoğurdu mayalarken içine eczanede satılan doğal probiyotiklerden bir çay kaşığı at her 3-4 mayalamada bir atabilirsin bağırsaklara her yönlü iyi geliyor

Yok canım bol biber ve baharat acı atmıştı yiyemeyecegim şekilde. Kalktım kendime kahvaltı tabagı hazırladım yedim.
Bu evin alisverisini kim yapiyor? Sen anana kac kuzum.eve de birsey almamaya calis.

Veee simdi wcden ciktim.temizlenirken birazcik kan geldi peceteye.devami gelirse hastaneyi ariycam.onu gorunce ates basti bana ya..alisveristeydim biraz agir tasidim ondan mi oldu acaba.

Canim bu sinekligi biz takamiyor muyuz illa birinin mi gelmesi gerekli takmak için
Pimapen aparatları için geliyorlar ama basitleri var çok uzun ömürlü olmasada bu mevsimi geçirirsin googleda cam sineklik yaz çıkar seç camına göre yaparsınız kendiniz ama en iyisi pencininki tabi

Pimapen aparatları için geliyorlar ama basitleri var çok uzun ömürlü olmasada bu mevsimi geçirirsin googleda cam sineklik yaz çıkar seç camına göre yaparsınız kendiniz ama en iyisi pencininki tabi
Anladim canim sagol.hiiiccc temizlik vs yapamiyorum.camlari kenarlarini gören adamlar korkar valla rezil rusva oluruz iyisimi o kendimizin takabilecegi bisey olsun

Bu arada kızlar bugün vajinama bi basınç girdi bi kaç kere ve bir kerede kasık kısmıma saniyelik gibi bi sancı girdi çıktı genelde ayağa kalktığımda oluyor normalmi sizce ilk kızımda ne sancı ne basınç hiç birşey hissetmeden doğurmuştum bilemedim o yüzden

Anladim canim sagol.hiiiccc temizlik vs yapamiyorum.camlari kenarlarini gören adamlar korkar valla rezil rusva oluruz iyisimi o kendimizin takabilecegi bisey olsun
Evet idare eder seni bebiş oluncada lazım al netten yap şimdilik bide penciler gelince gidincede pislik olur temizlik ister gerek yok şuan dediğin gibi

Allahım onu size bagışlasın imsaAllah sadece normal adet gunumde azicik sancilarım oldu ama hicbirsekilde birsey olmadi

Kızlar sizden hiç hastane çantasına büyük havlu koyan oldu mu?Sezeryan olacağı için zaten duş alamayız diye düşünüyorum. 1tane yüz havlusu tek koydum.
Bi de hastanede ikramlık olarak içeçek için ben ne bardağı götürecem. Plastik bardak basit durur, cam bardak yük olur kafam karıştı

Gözün aydın canım maşallah paşaya o doğum tarihini bende istiyorum çok güzel bir tarih özel 8.8.18 darısı benim başıma inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzuları.

Çok guzel plastık bardaklar var onlardan alabılırsın şeffaf ayaklı falan ben onlardan aldım

Gözün aydın canım Allah bidaha ayırmasın.

Ben havlu koydum ,duş alıyorum çünkü sezaryen sonrası.

Dolabım bomboş canım ben aç kalmam geriside umrumda deil. Temizlenirken kesmiş olabilirmisin acaba

Masallah pasaya canım.insallah saglikla gelsin vaktinde.demrk burnunu karıştırıyordu cokk iyi yaa resim yslslasaydi o an doktor ne guzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…