2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel renkli plastik bardaklar var onlardan al genelde de öyle yapıyolar

Sağol canım içiyorum bende birşeyler ama şuanda yeterli değil sütüm mama takviyesi yapmak zorundayız sarılığı atamayız yoksa bugün eve geldik ama yarın sabah tekrar kan vericeğiz inşllah Yükselmemiş olur bende elimde olmadan yoruldum çok uykusuz kaldım emzirme saatleri yüzünden bide ameliyat yerim iltihap oldu tabi dinlenemediğim için

gazelim_24 canim gecmis olsun ben oglumda ilk evolvia kullandim ama senin pre alman mi lazim dra sorsan gununden once dogdugu icin kaldirmaz midesi belki 1 numarayi sonrada aptamil. Kullandim
Canım gıda mühendisi bir arkadaşımla görüştüm evolvia başka birimde önermişti ama o önermedi bir maddeden dolayı golden gold aldım onu önerdi keçi sütlü birşey inşllah şifa olur Briyandan emzirmeye devam ediyorum

Onuda denedim ama ilvede olunca temin etmek zor oldu yalniz ondada soyle sorun var alerji yapabilir hepsinde var bu risk ancak ama dikkat et insallah iyi gelir

Masallah pasaya canım.insallah saglikla gelsin vaktinde.demrk burnunu karıştırıyordu cokk iyi yaa resim yslslasaydi o an doktor ne guzel olurdu
Videomuz var babasi her seferinde video cekiyor ama isik patlamis usgde renkli olunca kameradan hicbirsey belli olmuyor ve epeydirde yuzunu ilk defa bu kadar net gorduk ama iste aksilik:)

Sabirsiz61 maşallah oğluna . Keşke benim kızce de şöyle 3 hafta öne geçse de doğursam Çok bunaldım.
Kiz onde diye erken dogarsa benimki 2 haftaya dogmasi lazim ona ragmen dr 38+2 ye gun verdi sezeryan icin bekler mi diye soruyorum kendime cevabim hayir ama hayırlısı:)

Bugün çok yorulmadım ama çatı agrım vardı gündüzden beri şimdide kasılmalarım var şancı gibi bi anda giriyor karnımdan aşagı doğru kıvrandırıyor oğlumda bi yerde toplanıp kalıyor arada hareket ederken Doktorum izinden döndü eşim gece yola çıkıcak sabaha karşı geçmezse annemlere gidicem o saatte dogururmuyum acaba kendimden şüphe ettim ciddi ciddi kızlar

Kasilma ile dogurmazsin camim direkt korkma. Aktif sekilde dogum basladi diyebilmemiz icin kanama, nisan yada su gelmesi lazim. Belki acilma olur 1-2cm ama bunlarinda baslamasi lazim devaminda yada sonrasinda. Benimde 2 aksamdir cok cok kasilmam ve vajinaya vuran baskili agr vardi ama dr hersey normal dedi bugun. Yorulmussundur uzan dinlen birseyin kalmaz.

Yok canım işte ondan kafam karıştı ama çok şiddetli olunca bilemedim kanama nişan su yok çok şükür de dinleniyorum bakalım da

İyi mi geliyor migrene?
Hemen alıp içeyim ..
sağol canım
Bi arkadaş daha yazmıştı ama bende söyleyim, Benimde ciddi migren sorunum var ilk aylarda özellikle çok sıkıntı yaşadım, at kestanesi merhemi çok çok işime yaradı hemen ferahlatıp ağrılarımı azalttı, bende farmasiden almıştım faydasını gördüm belki işinize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…