Imkanlar kısıtlı olunca insn kendi kendinin doktoru oluyor degil mi? Belkide boyle olmasi daha iyidir cinarin kaka sorunuda vardi yapamiyor kakasini dunki kakadan sonra ateslendi sabahta saglik ocagina goturdum ya doktor kulak dedi ama kulak olsa yemek yiyemez icemez bogazida acirdi neyse dedim belki daha hafiftir saat 2.30 da yine kaka diye agladi tuvalete oturttum mahvoldu çocuk ve yapamadı hemen esimi aradim isten geldi doktora goturduk hastaneye ordaki doktorda bakti kulak bogaz ciger temiz dedi e dedim sabah doktor bize kulak icin antibiyotik yazdı yok dedi kulakta bi sey yok iyi ki de icmemis oglum o antibiyotigi iyi ki kusmus dedim ve doktora asiri derecede sinirlendim yarin gastroenteroloji ye goturcem benim suphem bagirsaklardan dolayi boyle ateslendigi yani velhasil sen orada acilde pek bi sey yapmiyorlar diye gitmiyorsun bizde burda doktora gidiyoruz yanlis teshisle antibiyotik kullanacak duruma geliyoruz sagligimizi emanet edebileceğimiz bi doktorlar var onlararw ne kadar guvenilir bilmiyorum