2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim kizimda 3 ay önce falan kaka yaparken agliyodu ateslendi kakasindan beyazimsi bi sivi gelmişti doktora gotrdum gaita tahlili ypildi kakada mikrop cikmistı çok şükür doğru ilaclarla atlatmistık cinar da belki boyle bişey olabilir

Hadi ya bende de migren var dört ay hep baş ağrısı çektim şükür kaç aydır olmuyo

Bugun inanilmaz nefes darligi çekiyorum ozellikle yatarken sola saga donuyrm her sekil ayni..bu hftada normal mi onu da bilemedim.genelde bu hftalar iner diyorlar ama

Bazı hastaneler sezeryandan da duş aldiriyo canım hastaneni arayıp sorabilirsin. T TubaSude ye hastanede duş aldirmislar üstelik sezeryanli ne gúzel sütte hemen gelir

Benimde bugün bebeğimin hareketlerinde azalma var, bide midemdeki baskı falanda azaldı acaba bebek kanala mı yerleşti diye düşünüyorum, yerleşince hareketleri azalırım acaba

Benimde bugün bebeğimin hareketlerinde azalma var, bide midemdeki baskı falanda azaldı acaba bebek kanala mı yerleşti diye düşünüyorum, yerleşince hareketleri azalırım acaba
Hareket azalmasında doktora başvurun diyorlar ama bilemiyorum canım korkutmayım Nasıl bi azalma kastediyorlar bilmiyorum

Hergun ayni aktiflikte olmuyorlar canim gunde 10 hareket hissediyor musun diye sormuştu doktrum ..hissetmiyorsan gunde 10 hareket o zmn doktorunla gorus..kanala girse dogum baslar diyorlar ki o zmnda sancilarin olur zaten.kanal işine bnce hic girme onu dsnme kafani bulandirma.kontrolun ne zmn

Hareket azalmasında doktora başvurun diyorlar ama bilemiyorum canım korkutmayım Nasıl bi azalma kastediyorlar bilmiyorum
Bende o azalmayı tam anlayamıyorum ne kadar olunca tehlikeli diye, ama dün savaş halindeydi içimde bugün böyle ara ara hafiften dürtüyo o kadar ara ara da kasılıyo karnım. Aşağıda hareket ettiğinde kasıklarımı ağrıtıyor. Bayağı nazik kızım bugün

Hergun ayni aktiflikte olmuyorlar canim gunde 10 hareket hissediyor musun diye sormuştu doktrum ..hissetmiyorsan gunde 10 hareket o zmn doktorunla gorus..benim bildigim bu canim
10 hareket hissettim ama evet diğer günlerle kıyasladığım için az gibi geldi nazik nazik oynuyo bugün Aralıkları uzun hareketlerinin

T TubaSude canım hastane bavuluna lohusa külotu koyuyormusun? Ped falan koymaya gerek yok sanırım hastane verir diye tahmin ediorum daha önceki dogumumdada vermislerdi

10 hareket hissettim ama evet diğer günlerle kıyasladığım için az gibi geldi nazik nazik oynuyo bugün Aralıkları uzun hareketlerinin
Canım ben 32. Haftadan bugüne kadar gece gündüz hareket takip ediyorum mecburen. Bir gün çok aktif bir gün daha sakin olmasi normal. Panik olma. İki doktorum da bana eğer 3-4 saat gibi bir sürede hiç hareket hissetmezsen hiç durma hastaneye gel dedi. O yüzden ufak bir kipirti bile beni rahatlatmaya yetiyor.

Kizlar bugün başıma saçmasapan sinir bozucu bi olay geldi, kizimi oturduğumuz sitedeki parka göturuodum tam bizim apartmana ait otoparkın önünden gecioduk adamın teki ciceklerin arasından sürekli bize bakio ilk önemsemedim yurumeye dvm ettim baktim hala kafasını uzatmis bakio sonra otoparka iner gibi ypti biz otoparkın oraya yaklasinca merdivenden geri ciktı yalandan bişeyle urasmis gibi ypip bize bakio en sonunda dayanamadim beyefendi bi prblmmi var neye bakiosunuz dedim adam demezmi " bakışlardan rahatsız oluosaniz dışarı cikmicaksiniz" bi an şoka girdim bu nasıl bi rahatlık pişkinlik anlamadim siz iyimisiniz dedim dioki bnle böyle konusamassiniz sizi güvenliğe şikayet ederim bildigin yağ gibi üste çıktı delimiydi neydi anlamadım hamileyim yanımda küçük kizim var ben bi sikayet ediyimde görün dedim . Uzaklastim hala arkamdan bişiler soyluodu şansıma güvenlik yerinde yoktu. Eşime anlatmak zorunda kldim korktum cunku bizim aprtmanin otoparkinda gordugüm için oda delirdi bizim apartman görevlisini aradı yarın kameradan adam bizim aprtmandami oturuyo disardanmi baktiricaklar. Ne biçim bu insanlar hamile çocuklu umurlarinda değil ztb iyi hissetmiorum birde böyle Manyak lar beni buluo

Ben eve geçene kadar almadım duş o yüzden burda da koymadım bir yüz havlusu olsun diye koydum havlu peçete var zaten ama. Şimdi havlu koysan terlik gerek şampuan vs derken çıkınca almayı tercih ediyorum
Hastanede anestezi atarken aşırı terliyorum sağolsunlar hemen 2 dk da duş aldırıyor hasta bakıcılar. Şampuan duş jeli de oluyor hastanede. Yoksa o kadar terle çocuğum beni annelikten reddeder

Iyiaksamlar kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim bir disari yúruyuse ciktim yemedigim sey kalmadi simdi seker ölcecem kendimi alistirmaya calisiyorum sonuca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…