- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.681
Teşekkür ederim , 2 saatte bir hareketlerini hissediyorum sadece hafif olunca merak ettim bi sıkıntı Yok demekki, son haftalar daha zormuşCanım ben 32. Haftadan bugüne kadar gece gündüz hareket takip ediyorum mecburen. Bir gün çok aktif bir gün daha sakin olmasi normal. Panik olma. İki doktorum da bana eğer 3-4 saat gibi bir sürede hiç hareket hissetmezsen hiç durma hastaneye gel dedi. O yüzden ufak bir kipirti bile beni rahatlatmaya yetiyor.
Ortalık o kadar kötü durumdaki, sakin bi tavırla karşılaşsalar kimbilir akıllarından neler geçiriyorlar, çokta strese kavga ortamına girmeden iyi yapmışsın gerekeni söylemekle, ama yalnız olduğunda çokta böyle manyaklarla polemiğe girme sağları solları belli olmaz, gerçekten artık insan rahat rahat evinin önüne bile inemiyorKizlar bugün başıma saçmasapan sinir bozucu bi olay geldi, kizimi oturduğumuz sitedeki parka göturuodum tam bizim apartmana ait otoparkın önünden gecioduk adamın teki ciceklerin arasından sürekli bize bakio ilk önemsemedim yurumeye dvm ettim baktim hala kafasını uzatmis bakio sonra otoparka iner gibi ypti biz otoparkın oraya yaklasinca merdivenden geri ciktı yalandan bişeyle urasmis gibi ypip bize bakio en sonunda dayanamadim beyefendi bi prblmmi var neye bakiosunuz dedim adam demezmi " bakışlardan rahatsız oluosaniz dışarı cikmicaksiniz" bi an şoka girdim bu nasıl bi rahatlık pişkinlik anlamadim siz iyimisiniz dedim dioki bnle böyle konusamassiniz sizi güvenliğe şikayet ederim bildigin yağ gibi üste çıktı delimiydi neydi anlamadım hamileyim yanımda küçük kizim var ben bi sikayet ediyimde görün dedim . Uzaklastim hala arkamdan bişiler soyluodu şansıma güvenlik yerinde yoktu. Eşime anlatmak zorunda kldim korktum cunku bizim aprtmanin otoparkinda gordugüm için oda delirdi bizim apartman görevlisini aradı yarın kameradan adam bizim aprtmandami oturuyo disardanmi baktiricaklar. Ne biçim bu insanlar hamile çocuklu umurlarinda değil ztb iyi hissetmiorum birde böyle Manyak lar beni buluo
Bi arkadaş daha yazmıştı ama bende söyleyim, Benimde ciddi migren sorunum var ilk aylarda özellikle çok sıkıntı yaşadım, at kestanesi merhemi çok çok işime yaradı hemen ferahlatıp ağrılarımı azalttı, bende farmasiden almıştım faydasını gördüm belki işinize yarar
Evet lohusa külodu koydum ped koymaya gerek olmuyor bol bol veriyor hastane. Çıkarken de istemiştim ben çok güzel koruyor diye sağolsunlar verdiler.
Kizlar bugün başıma saçmasapan sinir bozucu bi olay geldi, kizimi oturduğumuz sitedeki parka göturuodum tam bizim apartmana ait otoparkın önünden gecioduk adamın teki ciceklerin arasından sürekli bize bakio ilk önemsemedim yurumeye dvm ettim baktim hala kafasını uzatmis bakio sonra otoparka iner gibi ypti biz otoparkın oraya yaklasinca merdivenden geri ciktı yalandan bişeyle urasmis gibi ypip bize bakio en sonunda dayanamadim beyefendi bi prblmmi var neye bakiosunuz dedim adam demezmi " bakışlardan rahatsız oluosaniz dışarı cikmicaksiniz" bi an şoka girdim bu nasıl bi rahatlık pişkinlik anlamadim siz iyimisiniz dedim dioki bnle böyle konusamassiniz sizi güvenliğe şikayet ederim bildigin yağ gibi üste çıktı delimiydi neydi anlamadım hamileyim yanımda küçük kizim var ben bi sikayet ediyimde görün dedim . Uzaklastim hala arkamdan bişiler soyluodu şansıma güvenlik yerinde yoktu. Eşime anlatmak zorunda kldim korktum cunku bizim aprtmanin otoparkinda gordugüm için oda delirdi bizim apartman görevlisini aradı yarın kameradan adam bizim aprtmandami oturuyo disardanmi baktiricaklar. Ne biçim bu insanlar hamile çocuklu umurlarinda değil ztb iyi hissetmiorum birde böyle Manyak lar beni buluo
Özellikle ense ve alına masajla uygulayınca iyi gelir ferahlatır geçirir inşallah berbat bi ağrı bide mideye vurunca dayanılmaz oluyo. Biberiye sinameki kekik gibi çayları hiçbir şekilde önermiyorlar.Ben de çıkıp aldım canım Allah razı olsun. Biraz uyuşturdu gibi. Biberiye çayı iyi geliyormuş ama hamilelikte içilmesi yasak. Doğurmak isteyen içebilirmişMelisa çayı aldım 2 gecedir uyuyamıyorum belki uyurum
Ya kakada herhangi bir sey gormedim ben ama esimde diyor ki bagirsak iltihabi gibi bi sey mi var acaba ya boyle sebepsiz ateslenince iyice husnu kuruntuya bagladik bakalim yarin vicdanli bir doktorla karsi karşıya geliriz insallahta cocugumun derdini bize soyler cunku boyle cok çaresiz hissediyoruz kendimizi esimle surekli acaba bundan mi sundan mi diyip duruyoruz birbirimizeCanim benim kizimda 3 ay önce falan kaka yaparken agliyodu ateslendi kakasindan beyazimsi bi sivi gelmişti doktora gotrdum gaita tahlili ypildi kakada mikrop cikmistı çok şükür doğru ilaclarla atlatmistık cinar da belki boyle bişey olabilir
Özellikle ense ve alına masajla uygulayınca iyi gelir ferahlatır geçirir inşallah berbat bi ağrı bide mideye vurunca dayanılmaz oluyo. Biberiye sinameki kekik gibi çayları hiçbir şekilde önermiyorlar.
Ya kakada herhangi bir sey gormedim ben ama esimde diyor ki bagirsak iltihabi gibi bi sey mi var acaba ya boyle sebepsiz ateslenince iyice husnu kuruntuya bagladik bakalim yarin vicdanli bir doktorla karsi karşıya geliriz insallahta cocugumun derdini bize soyler cunku boyle cok çaresiz hissediyoruz kendimizi esimle surekli acaba bundan mi sundan mi diyip duruyoruz birbirimize
ALLah razi olsun teyzesi cok teşekkür ederizİnşallah hemen geçer, nasıl canı yanıyordur yavrum.
Allah’ım Şafi ismiyle şifa versin.
Biz de bugün eksiklerimizi tamamladık kıyafet araç gereç, çok şükür. Eşim diyor ki benim bile bu kadar eşyam yokEe dedim dünyaya gelmeyi o seçmedi biz istedik elimizden geldiğince eksiğini koymayacağız. İlk parti çamaşır ütü işini wintersun doğurduğunda korkumdan yapmıştım Şimdi son aldıklarımı yıkıyorum ütüleyip yerleştirdim mi tamamdır. En son da hastane çantasını hazır edeceğim artık.
Sizin ne alemde hazırlıklar kızlar?
BIzim cantalarimizda hazir sayilir en 9nemlilerini koydum hayirlisoyla zamaninda dogurup saglikli sekilde kullanmak nasip olur insallahBiz de bugün eksiklerimizi tamamladık kıyafet araç gereç, çok şükür. Eşim diyor ki benim bile bu kadar eşyam yokEe dedim dünyaya gelmeyi o seçmedi biz istedik elimizden geldiğince eksiğini koymayacağız. İlk parti çamaşır ütü işini wintersun doğurduğunda korkumdan yapmıştım Şimdi son aldıklarımı yıkıyorum ütüleyip yerleştirdim mi tamamdır. En son da hastane çantasını hazır edeceğim artık.
Sizin ne alemde hazırlıklar kızlar?
Gaz ilaci burun damlasi sút cayi bunlar ne canim ben almadim bunlardan3.5 yaşında kızımdan kalanlar 3 çocuk daha büyütürO yüzden fazla eksiğim yoktu benim. Sadece bez, ıslak mendil, gaz ilacı, burun damlası ve süt çayı almam lazım.
Bebiş için gaz damlası,Bebeciklerimin gazı olduğunda Sab simplex kullandım yine ondan alıcam inşallah.Gaz ilaci burun damlasi sút cayi bunlar ne canim ben almadim bunlardan
Başını dik tutmak ağrıyı daha az hissettirir, düz pozisyonda yatmamaya çalış iyice azalana kadar, yastığı daha dik koy sırtına başını da dik yasla, uyuyabilsen keşke hafiflerdi epeyiAğrı hafifler gibi oluyor uykum var ama başımı yastığa koyamıyorum tekrar şiddetleniyor ağrı. Nasıl geçecek bilmiyorum. Yastıkları dizdim sırtıma oturur şekilde uyumayı deneyeceğim artık.
Başını dik tutmak ağrıyı daha az hissettirir, düz pozisyonda yatmamaya çalış iyice azalana kadar, yastığı daha dik koy sırtına başını da dik yasla, uyuyabilsen keşke hafiflerdi epeyi
İnşallah birşey yoktur canım korkma güzel haberlerle gel inşallah. Haber ver mutlakaYok cnm 2 haftadir temizlenemiyorum. Diger tarafta degil eminim.gel bakalim dediler hastaneden yoldayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?