2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim , 2 saatte bir hareketlerini hissediyorum sadece hafif olunca merak ettim bi sıkıntı Yok demekki, son haftalar daha zormuş

secondlife canim neyaptin bi sorun yoktur insallah haftan iyi nasilsa insallah dogum olursa bile saglikli bir sekilde alirsin kucagina gúzel haberler bekliyoruz

Ortalık o kadar kötü durumdaki, sakin bi tavırla karşılaşsalar kimbilir akıllarından neler geçiriyorlar, çokta strese kavga ortamına girmeden iyi yapmışsın gerekeni söylemekle, ama yalnız olduğunda çokta böyle manyaklarla polemiğe girme sağları solları belli olmaz, gerçekten artık insan rahat rahat evinin önüne bile inemiyor

Ben de çıkıp aldım canım Allah razı olsun. Biraz uyuşturdu gibi. Biberiye çayı iyi geliyormuş ama hamilelikte içilmesi yasak. Doğurmak isteyen içebilirmiş Melisa çayı aldım 2 gecedir uyuyamıyorum belki uyurum

T TubaSude canım hastane bavuluna lohusa külotu koyuyormusun? Ped falan koymaya gerek yok sanırım hastane verir diye tahmin ediorum daha önceki dogumumdada vermislerdi
Evet lohusa külodu koydum ped koymaya gerek olmuyor bol bol veriyor hastane. Çıkarken de istemiştim ben çok güzel koruyor diye sağolsunlar verdiler.

Aman canım çok dikkatli ol. Evlisi- bekarı, genci- yaşlısı, çocuğu- büyüğü, Kızı- erkeği kalmadı artık . Hatta hayvan dahi ayırt etmiyorlar. Ben herkesten herşeyden korkar oldum artık.

Özellikle ense ve alına masajla uygulayınca iyi gelir ferahlatır geçirir inşallah berbat bi ağrı bide mideye vurunca dayanılmaz oluyo. Biberiye sinameki kekik gibi çayları hiçbir şekilde önermiyorlar.

Ya kakada herhangi bir sey gormedim ben ama esimde diyor ki bagirsak iltihabi gibi bi sey mi var acaba ya boyle sebepsiz ateslenince iyice husnu kuruntuya bagladik bakalim yarin vicdanli bir doktorla karsi karşıya geliriz insallahta cocugumun derdini bize soyler cunku boyle cok çaresiz hissediyoruz kendimizi esimle surekli acaba bundan mi sundan mi diyip duruyoruz birbirimize

Özellikle ense ve alına masajla uygulayınca iyi gelir ferahlatır geçirir inşallah berbat bi ağrı bide mideye vurunca dayanılmaz oluyo. Biberiye sinameki kekik gibi çayları hiçbir şekilde önermiyorlar.

Ağrı hafifler gibi oluyor uykum var ama başımı yastığa koyamıyorum tekrar şiddetleniyor ağrı. Nasıl geçecek bilmiyorum. Yastıkları dizdim sırtıma oturur şekilde uyumayı deneyeceğim artık.

Biz de bugün eksiklerimizi tamamladık kıyafet araç gereç, çok şükür. Eşim diyor ki benim bile bu kadar eşyam yok Ee dedim dünyaya gelmeyi o seçmedi biz istedik elimizden geldiğince eksiğini koymayacağız. İlk parti çamaşır ütü işini wintersun doğurduğunda korkumdan yapmıştım Şimdi son aldıklarımı yıkıyorum ütüleyip yerleştirdim mi tamamdır. En son da hastane çantasını hazır edeceğim artık.

Sizin ne alemde hazırlıklar kızlar?

İnşallah hemen geçer, nasıl canı yanıyordur yavrum.
Allah’ım Şafi ismiyle şifa versin.

3.5 yaşında kızımdan kalanlar 3 çocuk daha büyütür O yüzden fazla eksiğim yoktu benim. Sadece bez, ıslak mendil, gaz ilacı, burun damlası ve süt çayı almam lazım.

BIzim cantalarimizda hazir sayilir en 9nemlilerini koydum hayirlisoyla zamaninda dogurup saglikli sekilde kullanmak nasip olur insallah

3.5 yaşında kızımdan kalanlar 3 çocuk daha büyütür O yüzden fazla eksiğim yoktu benim. Sadece bez, ıslak mendil, gaz ilacı, burun damlası ve süt çayı almam lazım.
Gaz ilaci burun damlasi sút cayi bunlar ne canim ben almadim bunlardan

Gaz ilaci burun damlasi sút cayi bunlar ne canim ben almadim bunlardan
Bebiş için gaz damlası,Bebeciklerimin gazı olduğunda Sab simplex kullandım yine ondan alıcam inşallah.
Burun damlası da serum fizyolojik oluyor bebekler için en başta burunlarından sıvı geliyor bazen gelemiyor yardımcı oluyor damla.
Süt çayı benim için, steel tea süt artırsın diye.

Ağrı hafifler gibi oluyor uykum var ama başımı yastığa koyamıyorum tekrar şiddetleniyor ağrı. Nasıl geçecek bilmiyorum. Yastıkları dizdim sırtıma oturur şekilde uyumayı deneyeceğim artık.
Başını dik tutmak ağrıyı daha az hissettirir, düz pozisyonda yatmamaya çalış iyice azalana kadar, yastığı daha dik koy sırtına başını da dik yasla, uyuyabilsen keşke hafiflerdi epeyi

Başını dik tutmak ağrıyı daha az hissettirir, düz pozisyonda yatmamaya çalış iyice azalana kadar, yastığı daha dik koy sırtına başını da dik yasla, uyuyabilsen keşke hafiflerdi epeyi

Geçecek inşallah diyorum, Rabbim şifa versin nerde hasta varsa. Uyuyabilmeyi çok istiyorum ama maalesef. Ne kadar siyaset programı varsa seyrettim uykum gelsin diye Kitap da okuyamıyorum gözlerim battı yandı iyice.
Neyse canım geçecek inşallah. Aynı şikayetlerle canınızı sıkmayayım

ANneler benim 1/2 haftadie ciddi kabızlık sorunum var bi kaç gün geçti demiştim bugün tekrar başladı ister istemez wc de ikiniyorum ve çok zorlanıyorum bi zararı olur mu ikinmanin doktoruma da soramadim cekindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…