2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumlar başladı bugunde kimse doğurmadı acaba sıra sendemi canım doktorunu aradınmı sancılar sıklaştımı?

ANneler benim 1/2 haftadie ciddi kabızlık sorunum var bi kaç gün geçti demiştim bugün tekrar başladı ister istemez wc de ikiniyorum ve çok zorlanıyorum bi zararı olur mu ikinmanin doktoruma da soramadim cekindim
Canım aman sakın ıkınma bendede aynı sorun var doktorum magnezyumu yükselt dedi yani günde 2 magnezyum.

3.5 yaşında kızımdan kalanlar 3 çocuk daha büyütür O yüzden fazla eksiğim yoktu benim. Sadece bez, ıslak mendil, gaz ilacı, burun damlası ve süt çayı almam lazım.
Yaa sen şanslısın, ilk olunca hem eksik çok (herşey) hem de tecrübesizlik var araştırmaktan kafayı yedim bu gerekir mi bu gereksiz mi diye. Kendimce yaptım bişeyler bakalım yaşadıkça görücez inşallah

BIzim cantalarimizda hazir sayilir en 9nemlilerini koydum hayirlisoyla zamaninda dogurup saglikli sekilde kullanmak nasip olur insallah
Amin canım inşallah

Heryerde çoğalıyo o sapıklar canım iyi yapmışsın eşine anlatmakla. Belki bir sapık dadanmıştır o ortaya çıkar güvenliği arttırırlar bari.

Her çocuğun ihtiyacı farklı oluyor canım. 3 çocuk büyütüyorum biri yolda hepsi farklıydı emin ol. Kendi istediklerini kendileri belirliyorlar.Birine gerekli olan birine gerekli olmuyor. Mesela benim 3 numara kucak sevmeyen bir bebekti. İlk 8 ay yerde büyüdü karpuz gibi. İlk iki çocukta oyun halısı almayan ben bunda aldım ve onu bulana çok dua ettim.O yüzden şimdi herşey eksik moduna girme. Bebeğinle beraber keşfedip al

Iyiaksamlar kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim bir disari yúruyuse ciktim yemedigim sey kalmadi simdi seker ölcecem kendimi alistirmaya calisiyorum sonuca
Bende yürüdüm ama genede şekerim tavan çıktı inşallah seninki düşük çıkar.

Canım aman sakın ıkınma bendede aynı sorun var doktorum magnezyumu yükselt dedi yani günde 2 magnezyum.
Gerçekten mi bende içiyorum kapsül olanlardan ama
Doktorum bana şurup verdi sadece. Yarın başlıcam bakalim. Ama wc de ister istemez zorluyor insan çok kötü bi durum bundan sonra ikinmam asla. Peki doğumu vs tetiklediğindenmi ıkinma dedi doktor

Kızlar ya cleaxin kullanip kaşınan var mı ? Ondan mı oldu acaba diye düşünüp duruyorum tabi diğer yandan uyuz gibi kaşınıyorum kasidigım yerlere de kolonya döküyorum alıyor acısını

Karpuz gibi, çok güldüm Aynen öyle canım o dünyaya acemi ben anneliğe, her şeyi birlikte keşfedeceğiz inşallah

Hayır canım hemorid olmim diye zararlıymış. Benim toz magnezyum suda eriyenden.

Karpuz gibi, çok güldüm Aynen öyle canım o dünyaya acemi ben anneliğe, her şeyi birlikte keşfedeceğiz inşallah

Ben onu hep öyle sevdim teyzesi
Karpuzum benim diye
İnsan annesinin kucağında durmaz mı?
Benim karpuz durmadı işte
Sağlıcakla doğsunlar inşallah herşeyi öğrenirsin annesi korkma

Çok iyi deilmi 140 mıydı sınır canım ?
Ilk òlçúm 130 gecmeyecek 2 òlçûm 120 canim normalde ben 9 30dan sonra birsey yemiyorumya bugún 11 de yedim enson bekliyordum yani ama genede iyi cikti senin kac ciktiki tavan dedin

Çok iyi deilmi 140 mıydı sınır canım ?
Birde sen benim gibi olmussun ilk zamanlarda bende yúksek ciktiginda hep yúksek cikacak diye dúsúnúyordum ve sonuc yhksek cikiyordu simdi doktor òlcùmler iyi ama genede dikkatli ol dediginden beri hem dikkat ediyom hemde yiyom gunde 2 kere ölcùyom sadece

Ben de çok çektim kabızlıktan. Ikınmaktan çatlak olacaktı nerdeyse. Becunis diye bir hap verdi doktorum akşam yatarken içiyorum sabah ohh mis Maşallah uzun zamandır da kabızlık filan olmadı. Çok zorda kalırsan doktoruna danışarak dene sende istersen.

Tzadkiel aman canım dikkat edin esin iyi yapmış kim olduğu belli olsun. Rahatlığa bak ya rahatsız oluyorsan dışarı çıkmaymış ba ba ba lafa bak diyecek çok şey var da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…