2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gecenin bu yarisi icim yaniyo resmen siselerce su icsem gecmeyecek gibi geliyo benim gibi olan varmi bu gecede bu cikti

Ilk òlçúm 130 gecmeyecek 2 òlçûm 120 canim normalde ben 9 30dan sonra birsey yemiyorumya bugún 11 de yedim enson bekliyordum yani ama genede iyi cikti senin kac ciktiki tavan dedin
Benimki 8.0 altında çıkması gerekirken 8.9 çıktı yüksek yani

Ben günde 5 ölçüm yapıyorum

Okaradan bisey olurmu cokmu yyksek diyo doktorun canim yarin gidecen demi diyetisyene cikinca benide etiketlermisin gyzel haberlerle gelirsin insallah
Evet yarın gidecem bakalım ne diyecek. Etiketlerim canım.

Sen yarin doktordan cikinca direk annene git canim biraz kal kafani dùzelt bak sekerinde nasil dùzelecek yemeyle yùkselen seker dúsuyo ama sitresle cikan seker dùsmüyo bak allah muhafaza kalici seker hastaligina donúsur yapma kuzum
Evet yarın gidecem bakalım ne diyecek. Etiketlerim canım.

Ben dedim doğurup gelir olmadımı :) şaka canım sevindim iyi olun zamanında sağlıkla gelsin kuzu zamanıda gelmiş seninkinin bugun olmadı yarın :)

Çok şükür canım, geçmiş olsun. Kanamanın sebebi neymiş peki?
Nisan olabilirmis.alt muayeneden sonra eldivenini gosterdi bak kan yok dedi ok dedim bende.nabzim ve atesim biraz yuksekti.bekletip onlari olctu tekrar.yogun kanama, su gelmesi, 3 ila 10dakikaya dusen duzenli kasilma olursa gel dedi.

Nisan olabilirmis.alt muayeneden sonra eldivenini gosterdi bak kan yok dedi ok dedim bende.nabzim ve atesim biraz yuksekti.bekletip onlari olctu tekrar.yogun kanama, su gelmesi, 3 ila 10dakikaya dusen duzenli kasilma olursa gel dedi.
Anladım canım. Artık tetikte olacaksın demek ki. Vaktiyle gelsin bebeğin inşallah Bu arada İngilterre'de yaşıyordun değil mi?

Hafi hayırlısı haftan gelmiş gibi zaten bundan sonrası eli kulağında anladığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…