2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba
Bugün kontrolumuz vardı Dr sezeryan günü verecekti. Lalon düzenli sancilarim çıktı ve bebek leğen kemiğinde yani kanalda dedi. Muhtemel bu hafta alacak 36+3 olduk kilosu 2850 gr boy 49 cm gayet iyi dedi.aslında iki abisi 4 er kilo doğdular ama bu oglus minyon olacak sanırım. Hala sancı var takipteyiz yarin yine nst cekilecegim

Hayirlisi olsun insallah durur sancilarin biraz daha dayanirsiniz ama doktorun iyi demis insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz pasanizi

Canim ben 6 aydan beri geceleri dúzenli uyuyamiylrum ya gobegim sorun cikariyo ya kizce tepikliyo ya reflym tutuyo bunye alisti heralde deli gibi uykum olsada zor daliyorum birde cok sicak basiyo az kaldi diyorum ama dogumdan sonrasi daha uykusuzmus
Bende gece devamlı uyanıyorum ben uyanmasam kızım çağırıyor kaç gündür. Normalde oda uyanmazdı ama yeni çıktı

Evet cnm öyle olacak ama dikkat et gece kaçta uyNdırırsa doğumcada o saatte uyanacak doğuma hazırllımmış yani bizi uyandırmaları

Canim benim bu sipa gece 3e 4e kadar hareket ediyo ben anlamiyorum eger doguncada busaatlere kadar uyumazsa ben hafi yuttum demektir diyorumki dogmadan biraz uyuyayim dinleneyim onada musade yok bakalim artik nasil yaparim
Evet cnm öyle olacak ama dikkat et gece kaçta uyNdırırsa doğumcada o saatte uyanacak doğuma hazırllımmış yani bizi uyandırmaları

Aci Elma yagi uyguluyoruz 2 gündür gaz ve karin ağrısını cok guzel rahatlatiyor aklinifa olsun bu gaz damlasi nasil uygulaniyor n

Göbeğine mi sürüyorsun acı elma yağını
1 damla gobek ozellille delik cevresi
1er damla ayaciklarinin altina masaj yapiyorum
7. Gundu bugun kakasiz 3 gundurde agrisi oldunyavrumun artik bu yag rahatlatti sancılarını bugünde kakasini yapti şükür misler gibi hafifledik

Ben oğlumu doğum yaptığımda kızım 6 yaşındaydı ve benimle hastanede kaldı. Sen benim küçük yardımcımsın demiştim ona. Bence kalmalı. Bebeği kendini anneden ayıran biri olarak görebilir. Kararı ona bırak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…