2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çay kaşığı ile içiriyorum. Güzel gaz çıkartıyor bir de uyutuyor . Ama her çocukta işe yarar mı onu bilmiyorum benim üçünde de işe yaradı.
Kaç damla ölçüsü varmı

1 damla gobek ozellille delik cevresi
1er damla ayaciklarinin altina masaj yapiyorum
7. Gundu bugun kakasiz 3 gundurde agrisi oldunyavrumun artik bu yag rahatlatti sancılarını bugünde kakasini yapti şükür misler gibi hafifledik
Cnm kıyamam 7 gün uzunmuş baya sende kayısı vs gibi şeyler ye seni kabız edecek gıdalar onuda eder muz vs yeme şükür rahatlamış adamların kakasına bile seviniyor insan değilmi
Evet öyle yapayım olmadı ama refakatçi için açılır koltuk oluyor oda daracık annem kalır ondada kızım nerde yatacak ek yatak verirlermiki benim yanımda olmaz deli yatıyor sezeryanlı olucam onudamı bi görüşsem şimdiden

Fun sogan yaptim bugun de havalandirip gumusleri taktim.yine daha iyi canim ama gecmedi galan catlak yarık
Geçer yakında sabret biraz alışıyor vücut bir süre sonrA sen krem vs devam et

Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah canim abileri kacinci haftada dogmustu

Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah canim abileri kacinci haftada dogmustu
Amin cnm inşallah. Büyük 38+0 da ikinci 37+0 da doğdu cnm. Bakalım bu ne kdr dayanabilecek. Aşağıya çok baskı yapıyor ve sancilarim devam ediyor sabah kahvaltıdan sonra yine nst cekilicrm bakalım durum ne olacsk

Haftsn cok sukur ilerde canim diger ogluslarda cok sabredememis bu kuzucukta onlara cekmis :) hher gelen bi oncekinden erkenci davranmis :) saglikla gelsin insallah sukur kilosu da yerinde cabuk toparlar Allahin izniyle sezaryendi senin dimi oncekiler

Amin cnm aynen sağlıkla dogsun da kilosu sıkıntı değil. Rahim her seferde taşımakta zorlanirmis. Eee 35 de dogurursan rahim anca bu kadar taşır
İkisi de sezeryan cnm bu da mecbur öyle olacak.

Tzadkiel canim okurken çok sinirlendim ne yazik ki boyle hayvanlarda var iste kokleri kurusun tez vakitte insallah siteden degildir en azindan defolup gittiğini bilirsin icin rahat eder sitedense sıkıntı uyuz oldum gece gece

secondlife gecmise gittim giyttim mesajina bi tutrlu ulasamadim rahatsizlanmissin sanirim nisanin gelmis kuzucuk hazirlik yapiyor annesine kavuşmaya anlasilan :) hayirlisiyla gelsin insallah

Kızlar yaz ortasında Grip oldum.Bogaz ağrısı burun tıkanıklığı halsizlik ve ateş mahvetti beni.Acildeydim bütün gün doktor bi şey yapamayız bitkisel şeyler yapıp için dedi.Naptiysam geçmiyor, onerebileceginiz bi şeyler var mı?

Canim. Bol c vitamini alman gerek nane cayi icebilirsin ihlamur cayi icebilirsin limon ye bolca ama kabuğuyla cigne aci oluyor ama sifasi onda insallah çabuk atlatirsin cok üzüldüm son ayinda bbi de yazin grip mahveder insani tez iyileş insallah

Gecmis olsun canim.miden kaldirir mi bilmem ama ben 1 kase yogurdun icine sarimsagi ezip uzerine az tuz bol karabiber ve limon slklyorum.tadi cok guzel oluyor bana gore ve cogu zaman ise yariyor.

Canım iliadin kullanabilirsin zararı yok demişti doktor bana ve parol kullandım bende iki gün önce öyle oldum ama burun tıkanıklıgım hala geçmedi zaten zor nefes alıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…