2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konu dışı olacak ama çok imrendim size ben de 1 sene Brighton'da yaşamıştım üniversiteden önce. Sonra da sık sık gidip geldim. Hala rüyalarıma girer, birgün yerleşmek en büyük dileğim benim de
Umarim dilegin gerceklesir en yakin zamanda.dunyanin neresinde olursak olalim onemli olan bence yasam kalitesidir.turkiyede veya dunyanin herhangi bir yerinde zenginlik ve ferah icinde yasayacak kosullari ve meslegi olan insanlar burada cok alt seviyelerde yasayabiliyor gocmen statusunde.hayat burada da o kadar zorlasiyor ki artik ailem olmasa donme karari alabilirdim.herkesin gelme ve kalma hikayesi kendine ozel tabi.

Canim kayisi gaz yapan meyvelerde geciyor
Bunu bilmiyordum ama benim yediklerim.gaz olarak etkiliuor ok ama tuvaletini etkiledigini bilmiyordum esim kameraya aldi kakayi dusun artik onkadar mutlu olduk

Günaydın
Gaz damlası kaç damla kullanılıyordu unuttum eczaneye danışacağım alırken.
Eviniz hastaneye yakın mı? Eşin ve kızın biraz yanında kalıp eşin evde sürprizim var sana diyip eve götürebilir. Ben evde birkaç yere sürprizler saklamıştım. Sırayla onları bulup mutlu olmuştu. İlk başta kalmak hoşlarına gidiyor ama sonra odada sıkılıyorlar.

Canim kayisi gaz yapan meyvelerde geciyor
Bunu bilmiyordum ama benim yediklerim.gaz olarak etkiliuor ok ama tuvaletini etkiledigini bilmiyordum esim kameraya aldi kakayi dusun artik onkadar mutlu olduk
Evet gazda sıkıntı tabi ama hem gaz yapmayıp hemde kabız yapmayacak birşey bulmak lazım ozmn. Yediğin herşeyi bebek yiyormuş gibi düşün senin vücuduna ne yaparsa onada aynı etkiyi yapar diye biliyorum

keşke elden gelse daha çok yardımcı olabilsek :)
bu erkekler hani gününü doldurup gelirdi
neden bizim topikte hep erkekler başı çekiyor :)
Oyy canım ya olmuş kadar oldun teşekkür ederim,benim ilk oğlum 41. haftada doğdu ikinciler biraz aceleci mi ne ? güya ağustos topiği ama ağustosa kalamdan herkes pırtlatcak gibi.

İnş dediğin gibi siteden değildir cnm ztn paronayak oldum ortam gerçekten çok kotuu

Evet canim bez degisiminde ve emmeden sonra 1 kere banyodan sonra yapabildim sonra hep sancisi olunca banyodan sonra yikti ortaligi yapamadim
Canim ben oglumda cok fazla cektim gazdan oyle zordu ki atamiyordu mumkun degil geldi mi kizilca kiyameti basiyordu bi de amsallah sesi gur bi bebekti yikiyordu mahalleyi :)
Sanki oldugu her an da masaj yapiyordum cok krize girdigi anlarda yuz ustu cevirip kollarini bebisin gogsunde birlestirip o sekilde tutuyordum inanilmaz bi sekilde sip diye kesiliyordu sesi :) bunu bi yabanci doktordan görmüştüm inanmamistim ama cok etkiliydi kabizlikta daha cok minik olduğu icin kaslarini yonetemiyor ondan oluyor zeytinyagini bi tava da isitip sogut asitligi ölsün sonra alt acmalarinda poposuna sur parmağınla da popo deliginin etrafinda gezdir uyarmis olacaksin popisi kapattiktan sonra masaj bacak hareketleri vs derken insallah yapar ben bi kere rahatlasın diye alti acikken yaptim o hareketleri de oglum paintball oynar gibi ustume bir yapti ki :) :) aklima gelenler bunlar insallah faydasini gorursun canim

Şaka gibi ya, cevaptaki pişkinliğe bak. Gözüne hakim olamıyorsan, mal mal milleti süzüyorsan sen çıkma evinden. Artık yüzsüzlüğü pişkinliği arşa taşıdı millet. Geçmiş olsun cnm

Günaydın Talha’nın güzel teyzeleri güzel anneler biz gece dinlendik çok şükür iltihap şişliğim biraz indi dinlendiğim için azda olsa sütüm geliyor inşllah Talha iyi olur evde olursa dahafa artacak sabaha kadar mama ve meme verdim biraz önce kan verdik 2 saat sonra çukıcak bizlere dua edin teyzeleri çıkmış olmasın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…