- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.781
Umarim dilegin gerceklesir en yakin zamanda.dunyanin neresinde olursak olalim onemli olan bence yasam kalitesidir.turkiyede veya dunyanin herhangi bir yerinde zenginlik ve ferah icinde yasayacak kosullari ve meslegi olan insanlar burada cok alt seviyelerde yasayabiliyor gocmen statusunde.hayat burada da o kadar zorlasiyor ki artik ailem olmasa donme karari alabilirdim.herkesin gelme ve kalma hikayesi kendine ozel tabi.Konu dışı olacak ama çok imrendim size ben de 1 sene Brighton'da yaşamıştım üniversiteden önce. Sonra da sık sık gidip geldim. Hala rüyalarıma girer, birgün yerleşmek en büyük dileğim benim de
Geçmiş olsun canım yediğin birşeymi dokundu acabaNerdeeee
Mide ağrısıyla uğraşıyorum bu saate kadar
Canim kayisi gaz yapan meyvelerde geciyorKaç damla ölçüsü varmı
Cnm kıyamam 7 gün uzunmuş baya sende kayısı vs gibi şeyler ye seni kabız edecek gıdalar onuda eder muz vs yeme şükür rahatlamış adamların kakasına bile seviniyor insan değilmi
Evet öyle yapayım olmadı ama refakatçi için açılır koltuk oluyor oda daracık annem kalır ondada kızım nerde yatacak ek yatak verirlermiki benim yanımda olmaz deli yatıyor sezeryanlı olucam onudamı bi görüşsem şimdiden
Geçer yakında sabret biraz alışıyor vücut bir süre sonrA sen krem vs devam et
Evet canim bez degisiminde ve emmeden sonra 1 kere banyodan sonra yapabildim sonra hep sancisi olunca banyodan sonra yikti ortaligi yapamadimexixizimm canim masaj uyguluyor musun pasaya
Kaç damla ölçüsü varmı
Cnm kıyamam 7 gün uzunmuş baya sende kayısı vs gibi şeyler ye seni kabız edecek gıdalar onuda eder muz vs yeme şükür rahatlamış adamların kakasına bile seviniyor insan değilmi
Evet öyle yapayım olmadı ama refakatçi için açılır koltuk oluyor oda daracık annem kalır ondada kızım nerde yatacak ek yatak verirlermiki benim yanımda olmaz deli yatıyor sezeryanlı olucam onudamı bi görüşsem şimdiden
Geçer yakında sabret biraz alışıyor vücut bir süre sonrA sen krem vs devam et
Evet gazda sıkıntı tabi ama hem gaz yapmayıp hemde kabız yapmayacak birşey bulmak lazım ozmn. Yediğin herşeyi bebek yiyormuş gibi düşün senin vücuduna ne yaparsa onada aynı etkiyi yapar diye biliyorumCanim kayisi gaz yapan meyvelerde geciyor
Bunu bilmiyordum ama benim yediklerim.gaz olarak etkiliuor ok ama tuvaletini etkiledigini bilmiyordum esim kameraya aldi kakayi dusun artik onkadar mutlu olduk
Çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan iyi günlerde,orkideli çok moda.Eki Görüntüle 2166856
Canım bende 75 + kargoya aşağıdakini yaptırdım bir iki günde geldi
Oyy canım ya olmuş kadar oldun teşekkür ederim,benim ilk oğlum 41. haftada doğdu ikinciler biraz aceleci mi ne ? güya ağustos topiği ama ağustosa kalamdan herkes pırtlatcak gibi.keşke elden gelse daha çok yardımcı olabilsek :)
bu erkekler hani gününü doldurup gelirdi
neden bizim topikte hep erkekler başı çekiyor :)
İnş dediğin gibi siteden değildir cnm ztn paronayak oldum ortam gerçekten çok kotuuTzadkiel canim okurken çok sinirlendim ne yazik ki boyle hayvanlarda var iste kokleri kurusun tez vakitte insallah siteden degildir en azindan defolup gittiğini bilirsin icin rahat eder sitedense sıkıntı uyuz oldum gece gece
secondlife gecmise gittim giyttim mesajina bi tutrlu ulasamadim rahatsizlanmissin sanirim nisanin gelmis kuzucuk hazirlik yapiyor annesine kavuşmaya anlasilan :) hayirlisiyla gelsin insallah
BEn bakarım sen çıkmaya demeye getirio pislik herif kökleri kurusun inssTzadkiel aman canım dikkat edin esin iyi yapmış kim olduğu belli olsun. Rahatlığa bak ya rahatsız oluyorsan dışarı çıkmaymış ba ba ba lafa bak diyecek çok şey var da neyse
Böcek gibi ürüyorlar cnm Allah korusun boylelerinden ne diyim yaniHeryerde çoğalıyo o sapıklar canım iyi yapmışsın eşine anlatmakla. Belki bir sapık dadanmıştır o ortaya çıkar güvenliği arttırırlar bari.
Bnde o durumdayim herkese psikolojikAman canım çok dikkatli ol. Evlisi- bekarı, genci- yaşlısı, çocuğu- büyüğü, Kızı- erkeği kalmadı artık . Hatta hayvan dahi ayırt etmiyorlar. Ben herkesten herşeyden korkar oldum artık.
Canim ben oglumda cok fazla cektim gazdan oyle zordu ki atamiyordu mumkun degil geldi mi kizilca kiyameti basiyordu bi de amsallah sesi gur bi bebekti yikiyordu mahalleyi :)Evet canim bez degisiminde ve emmeden sonra 1 kere banyodan sonra yapabildim sonra hep sancisi olunca banyodan sonra yikti ortaligi yapamadim
Canım naber nasil gidiyor gorunmuyorsun pek tansiyon nasil gidiyorGünaydın herkese çanta hazır isteyince oluyomuş kapı süsümden şerbet bardağıma tepsime doktora vereceğim çikolataya kadar hazırladım,halılarda gitti kafam rahat artık doğurabilirim :)
Şaka gibi ya, cevaptaki pişkinliğe bak. Gözüne hakim olamıyorsan, mal mal milleti süzüyorsan sen çıkma evinden. Artık yüzsüzlüğü pişkinliği arşa taşıdı millet. Geçmiş olsun cnmKizlar bugün başıma saçmasapan sinir bozucu bi olay geldi, kizimi oturduğumuz sitedeki parka göturuodum tam bizim apartmana ait otoparkın önünden gecioduk adamın teki ciceklerin arasından sürekli bize bakio ilk önemsemedim yurumeye dvm ettim baktim hala kafasını uzatmis bakio sonra otoparka iner gibi ypti biz otoparkın oraya yaklasinca merdivenden geri ciktı yalandan bişeyle urasmis gibi ypip bize bakio en sonunda dayanamadim beyefendi bi prblmmi var neye bakiosunuz dedim adam demezmi " bakışlardan rahatsız oluosaniz dışarı cikmicaksiniz" bi an şoka girdim bu nasıl bi rahatlık pişkinlik anlamadim siz iyimisiniz dedim dioki bnle böyle konusamassiniz sizi güvenliğe şikayet ederim bildigin yağ gibi üste çıktı delimiydi neydi anlamadım hamileyim yanımda küçük kizim var ben bi sikayet ediyimde görün dedim . Uzaklastim hala arkamdan bişiler soyluodu şansıma güvenlik yerinde yoktu. Eşime anlatmak zorunda kldim korktum cunku bizim aprtmanin otoparkinda gordugüm için oda delirdi bizim apartman görevlisini aradı yarın kameradan adam bizim aprtmandami oturuyo disardanmi baktiricaklar. Ne biçim bu insanlar hamile çocuklu umurlarinda değil ztb iyi hissetmiorum birde böyle Manyak lar beni buluo
Süpersinnnnnnn. Bu kadın milletinden korkulur valla hele bir istemeye görelimGünaydın herkese çanta hazır isteyince oluyomuş kapı süsümden şerbet bardağıma tepsime doktora vereceğim çikolataya kadar hazırladım,halılarda gitti kafam rahat artık doğurabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?