2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gúnaydin canim insallah talha bebek iyi olur degerler dúsúk ve gùzel cikar dualarim sizinle

Bazı hastaneler sezeryandan da duş aldiriyo canım hastaneni arayıp sorabilirsin. @TubaSude ye hastanede duş aldirmislar üstelik sezeryanli ne gúzel sütte hemen gelir
Anladım canım zaten bu aralar hastaneye gidecem sorarım bir

BENDE siskınlık olmustu ama bende bılmeden zıp zıp merdıvenlerden zıplardım test yaptınmı

Canım naber nasil gidiyor gorunmuyorsun pek tansiyon nasil gidiyor
Tansiyon da sıkıntı yok da doğurabilir mişim her an doktorum öyle dedi 2 ağustosu beklemeyecek gibi :) Benim oğluş yengeç olacak inşallah. Severim yengeçleri anacı evcil olurlar :)

Kiz onde diye erken dogarsa benimki 2 haftaya dogmasi lazim ona ragmen dr 38+2 ye gun verdi sezeryan icin bekler mi diye soruyorum kendime cevabim hayir ama hayırlısı:)
sezeryan günü almıssın cnm hayırlı olsun .DOKTORLAR genelde bir ay önce mı verıyor sezeryan gününü sağ salim alalım inşallah bebişeri kucağımıza

Tansiyon da sıkıntı yok da doğurabilir mişim her an doktorum öyle dedi 2 ağustosu beklemeyecek gibi :) Benim oğluş yengeç olacak inşallah. Severim yengeçleri anacı evcil olurlar :)
Hadi hayirlisi canim.ben de yarin gidiyorum kontrole bakalim neler olmus, neler olacak merakli ve heyecanliyim

Kızlar haftaya çarşamba ya da perşembe doktora gidicem 33+4 de olcam o zaman o haftalar da alttan muayene oluyor mu
bilemiyorum ama ben ılk bebekde ayıma girdim 36 haftada çatı muayenesi yapıldı cnm doğum normal diye karar almıstık 34 erken gibi geldı bana ama doktorun daha ıyı bılır

böyle insanlar artık her yerde var pişkınliklerınde sınır yok bı zahmet onlar evden cıkmasın canını sıkma bende cok sinir oluyorum böyle şeylere ama hamılesın bir nevi dışarıda korumasız cocuklardan farkımız yok eşine söylemeklede iyi yapmıssın inşallah çevrede olur da ağzının payını birilerinden alır .

İnşallah çıkmaz bişi canım oğluşuda alır evinize gidersiniz mis kokuluyla.

benım kızımla abımın cocugu arasında 20 gun var:)
bakalım sızın kac gun olacak
hayırla saglıkla sıhhatle dogsun ınsallah
Canim gelinimiz temmuz 11 de sogum tarihiydi benim agustos 11 di normalde 1 ay vardi aramizda beniki agustosun 2 si olunca 1 3 haftaya dùstú tabi benim kuzum zamanini bejlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…