2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geceden beri eşime inanılmaz sinirliyim zaten sancım vardı dün o halde beni evde bırakıp şehir dışına gitti şimdide sanki benim suçum varmış gibi kızdıgıma moralimin bozuk olmasına kızıyor bide kvye anlatmış galiba aramızda geçeni o aradı bide onu geçiştirmeye çalıştım akşam yemeğe gelirim demişti yatmaya ancak gelecek saat olarak o kadar içime oturdu ki şu an sırf onu yaptığına pişman etmek için doğurmak istiyorum hala da ben haklı değilim bu olanlara göre o kadar üzdüğünün farkında bile degil

Kizlar su saatlerde hala oluyorum gelinimiz dogumu gitmis hamisleein duasi kabul olur bir avazda saglikli bir sekilde dogursun insallah
Aaaa hayırla gelsin ne güzel kuzen olacaklar yaşıt çok heves etmişimdir, benim yoktu. Maalesef oğluşum da ilk torun daha evlenen Yok.

Canım üzme kendini biz hassaslaştıkça bunlar odunlaşıyo galiba ya anlamadım gitti biz değilde onlar hamile sanki ne diyim benim evdede var

Yavrucum bazı şeyleri baştan yanlış yapıyoruz sanırım, kötü bir hamilelik geçirmedim. Bilmiyorum belki de başkasının kötüsüdür bu ama. Ve atıyorum ağrım var suratım düştü, sevgili eşim tarafından keyifsiz olmakla, Onunda enerjisini düşürmek ile suçlandım ben şokkk. Oysaki eşim genel anlamda çok anlayışlıdır. Ama yok yavrucum biz bunlara hep iyiyim çok iyiyim dedikçe böyle oluyor. Yeni izne çıktım daha babasını yemeğe davet edecekmişim, neden çünkü iyiyimmm... hepsi aynı sıkma canını ama sanırım biz işimizi bilmiyoruz.

Bende spor yaparken diyetteyken hamile kalmıştım ve resmen diyet yaparken kilo aldım diye aglamıştım çok şişkindim yüzüm ellerim bile şişmişti ve dediğin gibi bitki çayları ip atlama hareketi yapıyordum bide ben hatta nasıl olduysa tutunmuş bide acilde serum yemiştim bunlar olduğunda 4 haftalık hamileymişim yani mümkün bence

Canım üzme kendini biz hassaslaştıkça bunlar odunlaşıyo galiba ya anlamadım gitti biz değilde onlar hamile sanki ne diyim benim evdede var
Aynen öyle evde bir çocuk var ben ikincisine hamileyim sanki resmen kuru inadından bıraktı gitti beni

Kızlar bu bikac gúndûr bebegim hareket ettiginde sag kasigima bi sizi giriyo anlamadim neden oluyo b9yle bisey yasayan varmi cuma gùnù randevum var erken gitmek istemiyorum neyapmaliyim

Yemyesilbirdeniz canim neyaptin kokulu isimlik isini buldunmu bi site banada sòylermisin
Yavrucum izmitte olan birini buldum. Çok hızlı da teslim süresi verdi. Evde değilim modeller ile ilgili dönerim size dedi dönmedi henüz. İzmitte elden de teslim yapıyormuş. Eğer dönüş yaparsa ona yaptıracağım. Sana mesaj atarım sayfayı.

Aynen öyle biz iyi oldukça üzerimize gelebileceğini düşünüyor şurda Doğuma nerdeyse on on beş gün var ben son günü bulacağımı sanmıyorum bizimkide arkadaşları çağıralım dayımları çağıralım tepemi yiyor yaşlı gibiyim halim YOk zaten diyorum tamam diyor iki güne unutup yine aynı terane ben üzgünüm diye surat asınca ben nasıl suçlu oluyorum aklım almıyor gerçekten

Iyi olur canim ben simdi kapi sùsú yaptirmadim oda yapmayacam nasil olsa diye ama bunu istiyorum hem ghzel kokuyormus hemde isimlik koyarim bir kòseye güzel durur

Aynen öyle evde bir çocuk var ben ikincisine hamileyim sanki resmen kuru inadından bıraktı gitti beni
Aynen çocuk gibiler bizdede öyle bazen bende sinirleniyorum karnımda can taşıyorum farkındamısın diyorum ama nerdeee. Yapcak bişi yok bu odunlara inşallah oğlum öyle olmaz.

Kızlar bu bikac gúndûr bebegim hareket ettiginde sag kasigima bi sizi giriyo anlamadim neden oluyo b9yle bisey yasayan varmi cuma gùnù randevum var erken gitmek istemiyorum neyapmaliyim
Normal canım iyice ağırlaştık bebişler 3 kiloya geldi onun suyu bilmem nesi mucize gerceklesiyo sona yaklaştık ondan hurdaya döndüm ben bu son günler çok kötüymüş

Normal canım iyice ağırlaştık bebişler 3 kiloya geldi onun suyu bilmem nesi mucize gerceklesiyo sona yaklaştık ondan hurdaya döndüm ben bu son günler çok kötüymüş
Bana hep hamile olan arkadaslarim soylerdei daha dur son ay ve haftalarda agrilarin agirlasman uykusuzlugun yanmalarindan dolayi biran ònce doguruyum diyeceksin derlerdi bende abartiyorsunuz okadar olmaz derdim hep ama suanda yasadiklarim bana ògrettiki daha coguda oluyormus malesef

Selamm

P Poouh ne kadar eşine kızsan da doğurayım da vicdan azabı çeksin deme anlamıyorlar odunlukta nirvanaya ulaşıyorlar ne yazık kki
Yemyesilbirdeniz in dediği gibi bi kere kanamam olmadı bulantım olmadı bir şikayetim olmadı kendi işimi kendim gördüm hep
birkaç haftadır duygusal git gellerim oluyor ve
boşa ağlamakla vs suçluyor beni nasıl sinirim bozuk anlatamam
ben bu halimle çalışıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum
sonuçta hayat ikimizin hayatı ama anlayıs 0 bunları da böyle kabullenip devam etmeliyiz haytatımıza
ki normalde eşim çok farklı bir insandı ama psikolojik olarak gebe sanırım

Kizlar simdi benim kuzumun 2 haftadir kafa assagida simdi kuzum hickiriyo ve ben gòbek deligimin sag ùst tarafinda hissediyorum kafasi yukari falan cikmis olabilirmi bu hickirik olayini bir túrlú çözemedim çözen varmi acaba
Canim bende bu hickirik olayindan bi haberdim.1 haftadir benimm bebiste de basladi.aksamlari yemekten 1 saat sonra hele,yklasik 10 dk hickiriyor.mesela karnimin sabit bi tarafinda araliksiz pit pit atiyor.yerim ben onuu:)) anasi onun hickiran agzini yesin :)) hickirinca insanin bütün vucudu sallanir bence,benim bile oyle.yavrularimizin da oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…