2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P Poouh canim bazen bende diyorum onu ama bebis erken geldi diye sorun cikar diye de korkuyorum. Hele ki su kvler gelince diyorum en cok insanin cidden rahatsiz olduguna inanmiyorlar da hala cikip cikip geliyorlar ya ondan
Dimi şöyle bi şeyin üzerine gelseler o zaman görürler günlerini de neyse bakalım rabbim bilir zamanını hiç bişey diyemiyorum kendi çocuğum sonuçta bi zarar olur diye korkuyorum

Canıma tak etti artık en son canım düşün öyle diyorum

Aynen bide son 2 haftası en berbat olan dönem demişlerdi gittikçe öyle oluyor offf. Cidden risk falan gitti sağlıkla gelsin bebişler ya

Aman kaptırma sakın sıranı burdaki hatınlar ufacık bir dalgınlığında kapıveriyolar sırayı bak Nesrinay86 kaptırdıda kaptırdı orta sıralara geriledi garibim :) ben sondan üçüncülüğe talibim bakalım.

Dimi şöyle bi şeyin üzerine gelseler o zaman görürler günlerini de neyse bakalım rabbim bilir zamanını hiç bişey diyemiyorum kendi çocuğum sonuçta bi zarar olur diye korkuyorum
Bosver tatlim can bizim canimiz ben odun bile diyemiyorum benimkine gece gunduz surekli yok zaten isinin saati olmayinca ben kendimin derdindeyim oda ineklerin buzagilarin olsalarda sahi ykne bu bebisler bizde biz cekiyoruz derdini bizim kadar anlamalarini beklememek lazim

Bence bu gidisle N nesrinay en sonuncu olacak gibime geliyo orta siralarda gidiyo sankim

Canım erkek milleti hepsi aynı herşeyin suçlusu sensin bir kulağından girsin birinden çıksın bence,dün akşam halıları topla yıkamacı gelip alack diyorum 10 tane laf saydı halılar yılda 2 kez niye yıkanıyo sonra çevirdi bunlar neden bu saate kaldı he dedim oda benim suçum çocuk erken gelmek istedi erken doğursam oda suç izine çıkınca gönderecektim ben taktir edeceğine kadın hala bu haliyle çalışıyor diyeceğine dediklerine bak dedim sustu kaldı. O yüzden hiç sinirlenipte bebişi germe salla gitsin.

Allah iyiliğini versin koptummm evet evet kesinlikle psikolojik olarak gebe benim ki de aradığım tabir buymuş

Insallah degerleri normale inmistir canim bundan sonra musmutlu gecer gunleriniz

Surda 20 gunun kalmis ne yemegi uzatip ayaklarini guc toplaman lazimken

Anlamasında yaptığı akıl karı iş değil yani

Surda 20 gunun kalmis ne yemegi uzatip ayaklarini guc toplaman lazimken
Biliyor musun 20 günüm bile Yok. Planlı sezeryan 23 Temmuz'da Doğum var. Benim daha çantam bile hazır değil, işi Yeni bıraktım, yarın evime temizlikçi gelecek, bulunduğum şehirde ailemden kimse Yok herşey bana bakıyor ama hepsi bekleyebilir. Önemli olan kayınpeder yemeğe gelsin. İyiyim der her işini kendin yaparsan böyle olur, şu ütünün bir kısmını benim adama mı bıraksaydım acaba

P Poouh canim bazen bende diyorum onu ama bebis erken geldi diye sorun cikar diye de korkuyorum. Hele ki su kvler gelince diyorum en cok insanin cidden rahatsiz olduguna inanmiyorlar da hala cikip cikip geliyorlar ya ondan
Benım kayınvalıdemler bı kere gelmeye kalktı o da bıze yakın bı yerde dugun vardı o yuzden ugramıslar tam da ben o zaman ıshal ve mıde bulantısı olmustum geldıklerınde . Cok sukur o konuda anlayıslılar ama benım gorumcemde hamıleydı yenı dogum yaptı ıkımızde hamıleyız bazen oyle davranıyordu kı kayınvalıdem sankı ben hamıle degılım sınır oluyordum . Cok sukur esım anlayıslı hakkını odeyemem.

Birakta sicakta utu yapmak neymis gorsun:))benimde hic sıkıntım olmadi her isimi kendim yaptim ama arada iyide olsam supurmuyorum bide mizmizlaniyorum egilemiyorum.dogrulamiyorum diye yoksa bende ayni tepkileri gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…