- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.841
Dimi şöyle bi şeyin üzerine gelseler o zaman görürler günlerini de neyse bakalım rabbim bilir zamanını hiç bişey diyemiyorum kendi çocuğum sonuçta bi zarar olur diye korkuyorum
SıradayımOhhh hazırlıklar bitti sıraya geçebilirsin ozaman canım. Benimde 2 hafta sonra biter inşallah
Canıma tak etti artık en son canım düşün öyle diyorumSelamm
P Poouh ne kadar eşine kızsan da doğurayım da vicdan azabı çeksin deme anlamıyorlar odunlukta nirvanaya ulaşıyorlar ne yazık kki
Yemyesilbirdeniz in dediği gibi bi kere kanamam olmadı bulantım olmadı bir şikayetim olmadı kendi işimi kendim gördüm hep
birkaç haftadır duygusal git gellerim oluyor ve
boşa ağlamakla vs suçluyor beni nasıl sinirim bozuk anlatamam
ben bu halimle çalışıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum
sonuçta hayat ikimizin hayatı ama anlayıs 0 bunları da böyle kabullenip devam etmeliyiz haytatımıza
ki normalde eşim çok farklı bir insandı ama psikolojik olarak gebe sanırım
Aynen bide son 2 haftası en berbat olan dönem demişlerdi gittikçe öyle oluyor offf. Cidden risk falan gitti sağlıkla gelsin bebişler yaBana hep hamile olan arkadaslarim soylerdei daha dur son ay ve haftalarda agrilarin agirlasman uykusuzlugun yanmalarindan dolayi biran ònce doguruyum diyeceksin derlerdi bende abartiyorsunuz okadar olmaz derdim hepama suanda yasadiklarim bana ògrettiki daha coguda oluyormus malesef
Aman kaptırma sakın sıranı burdaki hatınlar ufacık bir dalgınlığında kapıveriyolar sırayıSıradayım
Bosver tatlim can bizim canimiz ben odun bile diyemiyorum benimkine gece gunduz surekli yok zaten isinin saati olmayinca ben kendimin derdindeyim oda ineklerin buzagilarin olsalarda sahi ykne bu bebisler bizde biz cekiyoruz derdini bizim kadar anlamalarini beklememek lazimDimi şöyle bi şeyin üzerine gelseler o zaman görürler günlerini de neyse bakalım rabbim bilir zamanını hiç bişey diyemiyorum kendi çocuğum sonuçta bi zarar olur diye korkuyorum
Ya sanki bunlarin beynini yikayan ders veren bir kurum var.ornekleri gorup ders alacaklarina insafsizlasiyorlar.gerci devlet buyuklerinin cogu bu zihniyette halk niye olmasin.Böcek gibi ürüyorlar cnm Allah korusun boylelerinden ne diyim yani
Aman kaptırma sakın sıranı burdaki hatınlar ufacık bir dalgınlığında kapıveriyolar sırayıbak Nesrinay86 kaptırdıda kaptırdı orta sıralara geriledi garibim :) ben sondan üçüncülüğe talibim bakalım.
Canım erkek milleti hepsi aynı herşeyin suçlusu sensin bir kulağından girsin birinden çıksın bence,dün akşam halıları topla yıkamacı gelip alack diyorum 10 tane laf saydı halılar yılda 2 kez niye yıkanıyo sonra çevirdi bunlar neden bu saate kaldı he dedim oda benim suçum çocuk erken gelmek istedi erken doğursam oda suç izine çıkınca gönderecektim ben taktir edeceğine kadın hala bu haliyle çalışıyor diyeceğine dediklerine bak dedim sustu kaldı. O yüzden hiç sinirlenipte bebişi germe salla gitsin.Geceden beri eşime inanılmaz sinirliyim zaten sancım vardı dün o halde beni evde bırakıp şehir dışına gitti şimdide sanki benim suçum varmış gibi kızdıgıma moralimin bozuk olmasına kızıyor bide kvye anlatmış galiba aramızda geçeni o aradı bide onu geçiştirmeye çalıştım akşam yemeğe gelirim demişti yatmaya ancak gelecek saat olarak o kadar içime oturdu ki şu an sırf onu yaptığına pişman etmek için doğurmak istiyorum hala da ben haklı değilim bu olanlara göre o kadar üzdüğünün farkında bile degil
Allah iyiliğini versin koptummm evet evet kesinlikle psikolojik olarak gebe benim ki deSelamm
P Poouh ne kadar eşine kızsan da doğurayım da vicdan azabı çeksin deme anlamıyorlar odunlukta nirvanaya ulaşıyorlar ne yazık kki
Yemyesilbirdeniz in dediği gibi bi kere kanamam olmadı bulantım olmadı bir şikayetim olmadı kendi işimi kendim gördüm hep
birkaç haftadır duygusal git gellerim oluyor ve
boşa ağlamakla vs suçluyor beni nasıl sinirim bozuk anlatamam
ben bu halimle çalışıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum
sonuçta hayat ikimizin hayatı ama anlayıs 0 bunları da böyle kabullenip devam etmeliyiz haytatımıza
ki normalde eşim çok farklı bir insandı ama psikolojik olarak gebe sanırım
Insallah degerleri normale inmistir canim bundan sonra musmutlu gecer gunlerinizGünaydın Talha’nın güzel teyzeleri güzel anneler biz gece dinlendik çok şükür iltihap şişliğim biraz indi dinlendiğim için azda olsa sütüm geliyor inşllah Talha iyi olur evde olursa dahafa artacak sabaha kadar mama ve meme verdim biraz önce kan verdik 2 saat sonra çukıcak bizlere dua edin teyzeleri çıkmış olmasın tekrar
Surda 20 gunun kalmis ne yemegi uzatip ayaklarini guc toplaman lazimkenYavrucum bazı şeyleri baştan yanlış yapıyoruz sanırım, kötü bir hamilelik geçirmedim. Bilmiyorum belki de başkasının kötüsüdür bu ama. Ve atıyorum ağrım var suratım düştü, sevgili eşim tarafından keyifsiz olmakla, Onunda enerjisini düşürmek ile suçlandım ben şokkk. Oysaki eşim genel anlamda çok anlayışlıdır. Ama yok yavrucum biz bunlara hep iyiyim çok iyiyim dedikçe böyle oluyor. Yeni izne çıktım daha babasını yemeğe davet edecekmişim, neden çünkü iyiyimmm... hepsi aynı sıkma canını ama sanırım biz işimizi bilmiyoruz.
Anlamasında yaptığı akıl karı iş değil yaniBosver tatlim can bizim canimiz ben odun bile diyemiyorum benimkine gece gunduz surekli yok zaten isinin saati olmayinca ben kendimin derdindeyim oda ineklerin buzagilarin olsalarda sahi ykne bu bebisler bizde biz cekiyoruz derdini bizim kadar anlamalarini beklememek lazim
Biliyor musun 20 günüm bile Yok. Planlı sezeryan 23 Temmuz'da Doğum var. Benim daha çantam bile hazır değil, işi Yeni bıraktım, yarın evime temizlikçi gelecek, bulunduğum şehirde ailemden kimse Yok herşey bana bakıyor ama hepsi bekleyebilir. Önemli olan kayınpeder yemeğe gelsin. İyiyim der her işini kendin yaparsan böyle olur, şu ütünün bir kısmını benim adama mı bıraksaydım acabaSurda 20 gunun kalmis ne yemegi uzatip ayaklarini guc toplaman lazimken
Benım kayınvalıdemler bı kere gelmeye kalktı o da bıze yakın bı yerde dugun vardı o yuzden ugramıslar tam da ben o zaman ıshal ve mıde bulantısı olmustum geldıklerınde . Cok sukur o konuda anlayıslılar ama benım gorumcemde hamıleydı yenı dogum yaptı ıkımızde hamıleyız bazen oyle davranıyordu kı kayınvalıdem sankı ben hamıle degılım sınır oluyordum . Cok sukur esım anlayıslı hakkını odeyemem.
Birakta sicakta utu yapmak neymis gorsun:))benimde hic sıkıntım olmadi her isimi kendim yaptim ama arada iyide olsam supurmuyorum bide mizmizlaniyorum egilemiyorum.dogrulamiyorum diye yoksa bende ayni tepkileri gordumBiliyor musun 20 günüm bile Yok. Planlı sezeryan 23 Temmuz'da Doğum var. Benim daha çantam bile hazır değil, işi Yeni bıraktım, yarın evime temizlikçi gelecek, bulunduğum şehirde ailemden kimse Yok herşey bana bakıyor ama hepsi bekleyebilir. Önemli olan kayınpeder yemeğe gelsin. İyiyim der her işini kendin yaparsan böyle olur, şu ütünün bir kısmını benim adama mı bıraksaydım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?