- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.861
Bence donmemıstır cunku benım bebegımın kafası ayrıntılıdan berı asagıda hatta gecen hafta kafasını kanala dayamıstı bende hıckırıgını altta hissetmedım hıc .Kizlar simdi benim kuzumun 2 haftadir kafa assagida simdi kuzum hickiriyo ve ben gòbek deligimin sag ùst tarafinda hissediyorum kafasi yukari falan cikmis olabilirmi bu hickirik olayini bir túrlú çözemedim çözen varmi acaba
Canım diş sıkıntısı hep kalsiyum eksikliğinden hamilelikte olurmuş sütünü ihmal etme istersenAnneler herkesin disleride benimki gibi cürüdu mu ben mi cok fazla etkilendim 3 disim dibinden cürüdü resmen bi anda dogimdan sonra birde dis hekimine abone olucam tabi
İlk gebeliğimde 2 diş kaybettim birini kurtardık biri çekildi bunda şimdilik görünen yok ama,bebiş senin kalsiyumu sömürmüş canım.Anneler herkesin disleride benimki gibi cürüdu mu ben mi cok fazla etkilendim 3 disim dibinden cürüdü resmen bi anda dogimdan sonra birde dis hekimine abone olucam tabi
Aynen cnm o kadar doğru bi tespitki birileri bunlari salio disari, ztn ulkede ne çocuğa ne kadına saygı yok ellerini kollarını sallaya geziorlar ceza adina hicbisey yok yalandan iki sorguya aliorlar arka kapıdan saliyorlar Allah hepimizi bu zihniyetten korusunYa sanki bunlarin beynini yikayan ders veren bir kurum var.ornekleri gorup ders alacaklarina insafsizlasiyorlar.gerci devlet buyuklerinin cogu bu zihniyette halk niye olmasin.
Bir insan bir işi ne kadar yükleniyorsa karşıdaki o kadar senin üstüne bırakıyor,yani insan nasıl davranacağını bilemiyor iyyim desen her şey senin omuzlarında ah uhh desen sen ilkinde bu kadar değildin şimdi hep bir tarafların ağrıyo derler bırakda olsun demi ilk hamilelikle ikinci aynı mı bırak 1. 2. hamileliği can taşıyoruz ya kendileri bir grip olsa dünya duruyo yok arkadaş anlamaz bunlar çok pis kuruluyorum bunları düşündükçe.Biliyor musun 20 günüm bile Yok. Planlı sezeryan 23 Temmuz'da Doğum var. Benim daha çantam bile hazır değil, işi Yeni bıraktım, yarın evime temizlikçi gelecek, bulunduğum şehirde ailemden kimse Yok herşey bana bakıyor ama hepsi bekleyebilir. Önemli olan kayınpeder yemeğe gelsin. İyiyim der her işini kendin yaparsan böyle olur, şu ütünün bir kısmını benim adama mı bıraksaydım acaba
Bizde iyiyiz canım hurda bir şekilde devam bunada şükür az kaldı. Aman boşver hep onlar taciz edecek değil yaNabersinz kizceler sizleri bu aralar sessiz takip ediyorum :) biz iyiz çok sukur sizler nasilsinz. AliExpresssden cantam da gldi bugun... Bu aralar esime sarmis durumdayım adam dio noluyor sana hormanlarin sucu diyorum adamin ustune atlicm nerdeyse adamda tik yok. Bana noluyor blmiyorum dedmmm ... Adami bldigin evde taciz ediyorum bana noluyor anlamiyorummm
Sorma yaBizde iyiyiz canım hurda bir şekilde devam bunada şükür az kaldı. Aman boşver hep onlar taciz edecek değil yao deilde bu durum kalıcı olmayacak değilmi sürekli kalırsa çocuklar dizilir sıraya
Kuzum benim dişleri hamilelikten önce güzel bir muayneden geçirdim yaptırdım hamilelikte sorun olmasın diye. Hamileliğimin başlarında biraz sorun yaşadım diş eti kanamasından ama çok şükür kısa sürdü ve birdaha olmadı sorun yaşamadım.Anneler herkesin disleride benimki gibi cürüdu mu ben mi cok fazla etkilendim 3 disim dibinden cürüdü resmen bi anda dogimdan sonra birde dis hekimine abone olucam tabi
Benimde sol tarafıma yatmaktan sol tarafımı hissetmiyorum artık. İşkence olmaya başladı resmenGunaydin anneler elim ayaklarim cok uyusuyor bir seyleri kavramak artik zulüm haline geldi
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :)Kizlar su saatlerde hala oluyorum gelinimiz dogumu gitmis hamisleein duasi kabul olur bir avazda saglikli bir sekilde dogursun insallah
Ayyyy bendede kesin öyle birşey olurSorma yaen cok korktuguk sylerdn biri bazıları hmn kalıyor ya lohusalikdan snra.
Aman canım öfke halinde aklına öyle şeyler getirme sakin ol. Erkekler anlamaz ki hamilelik nasıl birşey ne hissediyorsun ona normal gelir gitmek ve gittiğine kızmana da o anlam veremez kızıcak ne var diye düşünür erkekler bizim gibi ince fikirli olamıyorGeceden beri eşime inanılmaz sinirliyim zaten sancım vardı dün o halde beni evde bırakıp şehir dışına gitti şimdide sanki benim suçum varmış gibi kızdıgıma moralimin bozuk olmasına kızıyor bide kvye anlatmış galiba aramızda geçeni o aradı bide onu geçiştirmeye çalıştım akşam yemeğe gelirim demişti yatmaya ancak gelecek saat olarak o kadar içime oturdu ki şu an sırf onu yaptığına pişman etmek için doğurmak istiyorum hala da ben haklı değilim bu olanlara göre o kadar üzdüğünün farkında bile degil
Nabersinz kizceler sizleri bu aralar sessiz takip ediyorum :) biz iyiz çok sukur sizler nasilsinz. AliExpresssden cantam da gldi bugun... Bu aralar esime sarmis durumdayım adam dio noluyor sana hormanlarin sucu diyorum adamin ustune atlicm nerdeyse adamda tik yok. Bana noluyor blmiyorum dedmmm ... Adami bldigin evde taciz ediyorum bana noluyor anlamiyorummm
Tesekkur ederim. Doktorum dogum şeklini 34. Hafta itibariyle konusuyor. Zaten sekli kizim makat gelis ololdugu icin ilki sezeryan olmasindan dolayi belliydi. Tarihte 38. De aliyormus o yuzden 4-9 agustos arasi bir gun olacak dedim bizde 8.8.18 guzel tarih olunca dolmadan oraya iliselim dedik o tarihte 38+2 oluyor beklermi bilmiyoruz ama aldik tarihimizi bakalim :) bu arada ameliyat sırasında tuplerde kesilceke 35 yas olup 3. Yu dusunmedigimiz icin icin bunuda konustuk.sezeryan günü almıssın cnm hayırlı olsun .DOKTORLAR genelde bir ay önce mı verıyor sezeryan gününü sağ salim alalım inşallah bebişeri kucağımıza
Gunaydin canimmm bugun daha enerjik gordum seni ve buna cok sevindimmGünaydın Talha’nın güzel teyzeleri güzel anneler biz gece dinlendik çok şükür iltihap şişliğim biraz indi dinlendiğim için azda olsa sütüm geliyor inşllah Talha iyi olur evde olursa dahafa artacak sabaha kadar mama ve meme verdim biraz önce kan verdik 2 saat sonra çukıcak bizlere dua edin teyzeleri çıkmış olmasın tekrar
Benmkide bnm. Karnima bakil gülüyor cok kilo almadım die. Gecen esimle dogum videosu izledik animasyonlu dio sen bunu nasil cikartcanAyyyy bendede kesin öyle birşey olurah bu hormonlar ahhh. Benimki korkuyo karnın çok büyüdü diyo
Evet bişeyler almam gerek ufak tefek çünkü bebeğe hediye gelincede lazım olacak kıskanmasın diye. Hastane yakın gidip gelmede sıkıntı olmaz sıkılırsa götürür getirir artık iki gün idare ederiz o zmnGünaydın
Gaz damlası kaç damla kullanılıyordu unuttum eczaneye danışacağım alırken.
Eviniz hastaneye yakın mı? Eşin ve kızın biraz yanında kalıp eşin evde sürprizim var sana diyip eve götürebilir. Ben evde birkaç yere sürprizler saklamıştım. Sırayla onları bulup mutlu olmuştu. İlk başta kalmak hoşlarına gidiyor ama sonra odada sıkılıyorlar.
Bende 35+5 teyim banada sezeryan için ya 28 i yada 30 u dedi en son ama bakalım bugün ne digecek benim 28 de 38+2 oluyor kozımda öyle doğmuştu normal yani sezeryan için anca 39 u beklerler bekleselerdeKizlar simdi ben buggn 35+3 haftaligim doktor bana agustosun 2 yada 3 dogum gerceklesecek dedi ben ozaman kac haftalik oluyorum günumu doldurmus oluyormuyum tecrubeli annisler ben hesaplayamiyorum bi yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?