2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar simdi benim kuzumun 2 haftadir kafa assagida simdi kuzum hickiriyo ve ben gòbek deligimin sag ùst tarafinda hissediyorum kafasi yukari falan cikmis olabilirmi bu hickirik olayini bir túrlú çözemedim çözen varmi acaba
Bence donmemıstır cunku benım bebegımın kafası ayrıntılıdan berı asagıda hatta gecen hafta kafasını kanala dayamıstı bende hıckırıgını altta hissetmedım hıc .

Anneler herkesin disleride benimki gibi cürüdu mu ben mi cok fazla etkilendim 3 disim dibinden cürüdü resmen bi anda dogimdan sonra birde dis hekimine abone olucam tabi
Canım diş sıkıntısı hep kalsiyum eksikliğinden hamilelikte olurmuş sütünü ihmal etme istersen

Anneler herkesin disleride benimki gibi cürüdu mu ben mi cok fazla etkilendim 3 disim dibinden cürüdü resmen bi anda dogimdan sonra birde dis hekimine abone olucam tabi
İlk gebeliğimde 2 diş kaybettim birini kurtardık biri çekildi bunda şimdilik görünen yok ama,bebiş senin kalsiyumu sömürmüş canım.

Ya sanki bunlarin beynini yikayan ders veren bir kurum var.ornekleri gorup ders alacaklarina insafsizlasiyorlar.gerci devlet buyuklerinin cogu bu zihniyette halk niye olmasin.
Aynen cnm o kadar doğru bi tespitki birileri bunlari salio disari, ztn ulkede ne çocuğa ne kadına saygı yok ellerini kollarını sallaya geziorlar ceza adina hicbisey yok yalandan iki sorguya aliorlar arka kapıdan saliyorlar Allah hepimizi bu zihniyetten korusun

Bir insan bir işi ne kadar yükleniyorsa karşıdaki o kadar senin üstüne bırakıyor,yani insan nasıl davranacağını bilemiyor iyyim desen her şey senin omuzlarında ah uhh desen sen ilkinde bu kadar değildin şimdi hep bir tarafların ağrıyo derler bırakda olsun demi ilk hamilelikle ikinci aynı mı bırak 1. 2. hamileliği can taşıyoruz ya kendileri bir grip olsa dünya duruyo yok arkadaş anlamaz bunlar çok pis kuruluyorum bunları düşündükçe.

Nabersinz kizceler sizleri bu aralar sessiz takip ediyorum :) biz iyiz çok sukur sizler nasilsinz. AliExpresssden cantam da gldi bugun ... Bu aralar esime sarmis durumdayım adam dio noluyor sana hormanlarin sucu diyorum adamin ustune atlicm nerdeyse adamda tik yok. Bana noluyor blmiyorum dedmmm ... Adami bldigin evde taciz ediyorum bana noluyor anlamiyorummm

Bizde iyiyiz canım hurda bir şekilde devam bunada şükür az kaldı. Aman boşver hep onlar taciz edecek değil ya o deilde bu durum kalıcı olmayacak değilmi sürekli kalırsa çocuklar dizilir sıraya

Bizde iyiyiz canım hurda bir şekilde devam bunada şükür az kaldı. Aman boşver hep onlar taciz edecek değil ya o deilde bu durum kalıcı olmayacak değilmi sürekli kalırsa çocuklar dizilir sıraya
Sorma ya en cok korktuguk sylerdn biri bazıları hmn kalıyor ya lohusalikdan snra.

Kuzum benim dişleri hamilelikten önce güzel bir muayneden geçirdim yaptırdım hamilelikte sorun olmasın diye. Hamileliğimin başlarında biraz sorun yaşadım diş eti kanamasından ama çok şükür kısa sürdü ve birdaha olmadı sorun yaşamadım.

Kizlar su saatlerde hala oluyorum gelinimiz dogumu gitmis hamisleein duasi kabul olur bir avazda saglikli bir sekilde dogursun insallah
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :)
Benimde amcamın hanımı hamile aramızda 20 gün falan var o ağustosun başında doğum yapacak ben sonunda kuzenimle oğlum aynı yaşta olucak

Aman canım öfke halinde aklına öyle şeyler getirme sakin ol. Erkekler anlamaz ki hamilelik nasıl birşey ne hissediyorsun ona normal gelir gitmek ve gittiğine kızmana da o anlam veremez kızıcak ne var diye düşünür erkekler bizim gibi ince fikirli olamıyor

rahat bırak adamı kız sende
Ya bu çanta konusunda eşim beni gıcık etti. Bebek için çanta alcam diyorum diyor ki evde sırt çantası varya ona koy bebek çantası neymiş diyor. Geçen sene bi sırt çantası almıştı büyük hastane çantası onu yapacakmışım

sezeryan günü almıssın cnm hayırlı olsun .DOKTORLAR genelde bir ay önce mı verıyor sezeryan gününü sağ salim alalım inşallah bebişeri kucağımıza
Tesekkur ederim. Doktorum dogum şeklini 34. Hafta itibariyle konusuyor. Zaten sekli kizim makat gelis ololdugu icin ilki sezeryan olmasindan dolayi belliydi. Tarihte 38. De aliyormus o yuzden 4-9 agustos arasi bir gun olacak dedim bizde 8.8.18 guzel tarih olunca dolmadan oraya iliselim dedik o tarihte 38+2 oluyor beklermi bilmiyoruz ama aldik tarihimizi bakalim :) bu arada ameliyat sırasında tuplerde kesilceke 35 yas olup 3. Yu dusunmedigimiz icin icin bunuda konustuk.

Gunaydin canimmm bugun daha enerjik gordum seni ve buna cok sevindimm insallah düşmüştür sariligi evinize gecersiniz hayirlisiyla

Ayyyy bendede kesin öyle birşey olur ah bu hormonlar ahhh. Benimki korkuyo karnın çok büyüdü diyo
Benmkide bnm. Karnima bakil gülüyor cok kilo almadım die. Gecen esimle dogum videosu izledik animasyonlu dio sen bunu nasil cikartcan dedim hayat sana guzel bn aciyi cekeyim senin kucagina gtrsenler alin nur topu gibi cocugunuz oldu nese rabbime sukrler olsun sikayetim yok

Kizlar simdi ben buggn 35+3 haftaligim doktor bana agustosun 2 yada 3 dogum gerceklesecek dedi ben ozaman kac haftalik oluyorum günumu doldurmus oluyormuyum tecrubeli annisler ben hesaplayamiyorum bi yardimci olursaniz cok sevinirim

Evet bişeyler almam gerek ufak tefek çünkü bebeğe hediye gelincede lazım olacak kıskanmasın diye. Hastane yakın gidip gelmede sıkıntı olmaz sıkılırsa götürür getirir artık iki gün idare ederiz o zmn

Kizlar simdi ben buggn 35+3 haftaligim doktor bana agustosun 2 yada 3 dogum gerceklesecek dedi ben ozaman kac haftalik oluyorum günumu doldurmus oluyormuyum tecrubeli annisler ben hesaplayamiyorum bi yardimci olursaniz cok sevinirim
Bende 35+5 teyim banada sezeryan için ya 28 i yada 30 u dedi en son ama bakalım bugün ne digecek benim 28 de 38+2 oluyor kozımda öyle doğmuştu normal yani sezeryan için anca 39 u beklerler bekleselerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…