2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy biz eşimle direk yabancıların bi doğum programı vardı onu izledik canlı canlı gösteriyordu. Benimkide sen yapamazsın kemik diye bişi kalmıyo baksana dedi aklı gitti adamın bizde az deiliz ya adamlar ne yapsın sonunda biz kazanacağız

Kizlar simdi ben buggn 35+3 haftaligim doktor bana agustosun 2 yada 3 dogum gerceklesecek dedi ben ozaman kac haftalik oluyorum günumu doldurmus oluyormuyum tecrubeli annisler ben hesaplayamiyorum bi yardimci olursaniz cok sevinirim
38+4 veya 38+5 oluyorsun canım arada 1 gün olunca hesap kolay oluyo :)

Bak son bir hafta ilişki olmasi lazmmis dogumhn kolay olmasi icin dicin diyorum sen beni oldurcen galiba diyor kusura bakma o kadar aci cekicem bn dedm . Ustune dusen gorevi yap bir aydir zaten ortada bisey yok canima tak etti bnde sirt cantasi aldm bisey demeye hakki yok cunki fıtığı var cantayida bn tasicam. Bn neyle rahat edeceksem onj aldm. Sagolsun almasa almazdj ama.

Kizlar simdi benim kuzumun 2 haftadir kafa assagida simdi kuzum hickiriyo ve ben gòbek deligimin sag ùst tarafinda hissediyorum kafasi yukari falan cikmis olabilirmi bu hickirik olayini bir túrlú çözemedim çözen varmi acaba
Canim benim bebegimin basi yukarda ben bikini bolgemde hissediyorum hickirigini ayagini vuruyor anliyacagin seninkide ya elini vuruyordur ya ayagini :)

Ayyy yazık fıtıklı bide çok fenasın kız bırak adamı şurda kalmış 1 iki haftadoğumdan sonra biz hormonları çekeriz :)

Çınar oğlan nasıl oldu canım iyimi? Doğumları yapıp gurupça çömelelim şu orta yere kurşun döktürelim diyorum :)
Gece yine ates nobetindeydim canim sabah doktora gittik sansa endoskopi günüymus yorulup döndük uykusuzluk yorgunluk beni cokertti su anda.
Valla bana uyar :) dokturelim kursunlarida su agirlik kalksin ustumuzdeki :)

Gece yine ates nobetindeydim canim sabah doktora gittik sansa endoskopi günüymus yorulup döndük uykusuzluk yorgunluk beni cokertti su anda.
Valla bana uyar :) dokturelim kursunlarida su agirlik kalksin ustumuzdeki :)
Tamam oyy kıyamam ben kuzuya nazar boncugu tak oğluşa. Anne oğul sarılın birbirinize missler gibi bi öğlen uykusu çekin

Yok anam araya lohusalik giricek bnm hormanlar azitti. . Tovbe yarabbim kosntugum seye bak .
Kiz biz hamile oldugumu 9grendigimizden beri yapmiyoz ne hikmettense benim hormanlar garip heralde yada durum sorunlu oldugu icinmi bilmem ama pek canim istemiyo adamada bir kere yaklastim geri cekildi bisey falan olur sonra uzuluruz dedi isimede gelmedi degil yani

Tamam oyy kıyamam ben kuzuya nazar boncugu tak oğluşa. Anne oğul sarılın birbirinize missler gibi bi öğlen uykusu çekin
Firarda simdi beyefendi buyukbabasiyla amcasinin yanina gitti bende firdattan istifade uzandim :) gelsin uyutup camasir utu bulasik beni bekliyor onlara koscam

Firarda simdi beyefendi buyukbabasiyla amcasinin yanina gitti bende firdattan istifade uzandim :) gelsin uyutup camasir utu bulasik beni bekliyor onlara koscam
Bendede 2 gundur ütüler beni bekliyo bende diyomki acilleri yaptim dursunlar aman diyorum evler sûpúrûlup halilar yerlesecek aman onuda gòrúmcem doguma yakin biz hallederiz dedi yangelip yatiyorum çok sıcak dahada sıcak olacakmıs elimde su sisesi iciciler gibi dolasiyom oda oda

dun cinarin utulerini yaptim bugun sira bizde insallah :) camasir atcam makineye sonra koscam yemek yapcam yemegi ocaga koyduktan sonra hemen utuye oturmam gerek ki cinar uyanmadan utu bitsin bebis gelince utu isi daha da zorlascak cuma aksami annemlere gitcez sali gunu falan doncez dondukten sonra evi bi guzel temizlemem gerek artik dogum hazirligi cinara da doğum gununu yapmak istiyorum doguma gitmeden cunku dogum zamanina denk gelebilir dogum gunu gume gitmesin cok seviyor dogum gunlerini üzülürüm yapamazsam :) bakalim enerjim yetecek mi hepsine

Alemsin ya bende bana yanasmasın diye bakıyorum

Canım ne zaman sipariş vermiştin çanta için benimki takıldı duruyor hoş daha çok olmadı ama

Kızlar benimde dün alttan baskı hissi baya olunca bugün işe gitmedim dinleneyim diye ama tabi duramadım gene ama çokta yapamadım gene alttan baskı var ayağa kalkınca. Bugün kontrolüm var akşama bakalım hayırlısı. Sevi bebenin reflü yatağını aldım demiştim ya onun örtülerini yıkamıştım süngere takayım derken bi baktım çok kokuyo sünger dün balkona koydum gene geçmemiş duramadım bastım sabunla suyla sıka sıka yıkadım duruladım balkona güneşe koydum şimdi geçti gibi biraz bebeği rahatsız etsin istemedim. Bu arada benimkide 1 aydır felan yanaştırmıyor kendine korkuyor nokır nolmaz diye bende aman sen bilin dedim bundan sonrada doğumdu lohusalıktı derken iki üç ay görüşmeyiz gibi bu arada kaç güne adetimiz bitiyordu bir ay sonra denize girebilirmiz acaba benimde derde bak doğurdum herşey halloldu deniz derdindeyim ama çok bunaldım napıyım sıcaktan

Canım çok geçmiş olsun. Kökleri kurusun inşallah, bir de arsıza bak lafına bak. Çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…