- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.881
Ayy biz eşimle direk yabancıların bi doğum programı vardı onu izledik canlı canlı gösteriyordu. Benimkide sen yapamazsın kemik diye bişi kalmıyo baksana dedi aklı gitti adamınBenmkide bnm. Karnima bakil gülüyor cok kilo almadım die. Gecen esimle dogum videosu izledik animasyonlu dio sen bunu nasil cikartcandedim hayat sana guzel bn aciyi cekeyim senin kucagina gtrsenler alin nur topu gibi cocugunuz oldu nese rabbime sukrler olsun sikayetim yok
Canjm saglikla alsin kucagina insallahKizlar su saatlerde hala oluyorum gelinimiz dogumu gitmis hamisleein duasi kabul olur bir avazda saglikli bir sekilde dogursun insallah
Cok guzeller canim ellerinize saglikHastanede dağıtmak için yaptım bunları keçeden kağıtları ve isimliği kalmıştı eksik dün akşam annemle onuda bitirdik.Eki Görüntüle 2167160
38+4 veya 38+5 oluyorsun canım arada 1 gün olunca hesap kolay oluyo :)Kizlar simdi ben buggn 35+3 haftaligim doktor bana agustosun 2 yada 3 dogum gerceklesecek dedi ben ozaman kac haftalik oluyorum günumu doldurmus oluyormuyum tecrubeli annisler ben hesaplayamiyorum bi yardimci olursaniz cok sevinirim
Bak son bir hafta ilişki olmasi lazmmis dogumhn kolay olmasi icin dicin diyorum sen beni oldurcen galiba diyorrahat bırak adamı kız sende
Ya bu çanta konusunda eşim beni gıcık etti. Bebek için çanta alcam diyorum diyor ki evde sırt çantası varya ona koy bebek çantası neymiş diyor. Geçen sene bi sırt çantası almıştı büyük hastane çantası onu yapacakmışım
Çınar oğlan nasıl oldu canım iyimi? Doğumları yapıp gurupça çömelelim şu orta yere kurşun döktürelim diyorum :)Canjm saglikla alsin kucagina insallah
Cok guzeller canim ellerinize saglik
Canim benim bebegimin basi yukarda ben bikini bolgemde hissediyorum hickirigini ayagini vuruyor anliyacagin seninkide ya elini vuruyordur ya ayagini :)Kizlar simdi benim kuzumun 2 haftadir kafa assagida simdi kuzum hickiriyo ve ben gòbek deligimin sag ùst tarafinda hissediyorum kafasi yukari falan cikmis olabilirmi bu hickirik olayini bir túrlú çözemedim çözen varmi acaba
Ayyy yazık fıtıklı bide çok fenasın kız bırak adamı şurda kalmış 1 iki haftaBak son bir hafta ilişki olmasi lazmmis dogumhn kolay olmasi icin dicin diyorum sen beni oldurcen galiba diyorkusura bakma o kadar aci cekicem bn dedm . Ustune dusen gorevi yap bir aydir zaten ortada bisey yok canima tak etti bnde sirt cantasi aldm bisey demeye hakki yok cunki fıtığı var cantayida bn tasicam. Bn neyle rahat edeceksem onj aldm. Sagolsun almasa almazdj ama.
Ben kafama gore yatiyorum surekli solda uyuyamiyorum bazen uyandigimda yuz ustu bile oluyorum tek tarafli uyumak imkansizBenimde sol tarafıma yatmaktan sol tarafımı hissetmiyorum artık. İşkence olmaya başladı resmen
Yok anam araya lohusalik giricekAyyy yazık fıtıklı bide çok fenasın kız bırak adamı şurda kalmış 1 iki haftadoğumdan sonra biz hormonları çekeriz :)
Gece yine ates nobetindeydim canim sabah doktora gittik sansa endoskopi günüymus yorulup döndük uykusuzluk yorgunluk beni cokertti su anda.Çınar oğlan nasıl oldu canım iyimi? Doğumları yapıp gurupça çömelelim şu orta yere kurşun döktürelim diyorum :)
Yok anam araya lohusalik giricekbnm hormanlar azitti. . Tovbe yarabbim kosntugum seye bak .
TamamGece yine ates nobetindeydim canim sabah doktora gittik sansa endoskopi günüymus yorulup döndük uykusuzluk yorgunluk beni cokertti su anda.
Valla bana uyar :) dokturelim kursunlarida su agirlik kalksin ustumuzdeki :)
Kiz biz hamile oldugumu 9grendigimizden beri yapmiyoz ne hikmettense benim hormanlar garip heralde yada durum sorunlu oldugu icinmi bilmem ama pek canim istemiyo adamada bir kere yaklastim geri cekildi bisey falan olur sonra uzuluruz dedi isimede gelmedi degil yaniYok anam araya lohusalik giricekbnm hormanlar azitti. . Tovbe yarabbim kosntugum seye bak .
Firarda simdi beyefendi buyukbabasiyla amcasinin yanina gitti bende firdattan istifade uzandim :) gelsin uyutup camasir utu bulasik beni bekliyor onlara koscamTamamoyy kıyamam ben kuzuya nazar boncugu tak oğluşa. Anne oğul sarılın birbirinize missler gibi bi öğlen uykusu çekin
Bendede 2 gundur ütüler beni bekliyo bende diyomki acilleri yaptim dursunlar aman diyorum evler sûpúrûlup halilar yerlesecek aman onuda gòrúmcem doguma yakin biz hallederiz dedi yangelip yatiyorum çok sıcak dahada sıcak olacakmıs elimde su sisesi iciciler gibi dolasiyom oda odaFirarda simdi beyefendi buyukbabasiyla amcasinin yanina gitti bende firdattan istifade uzandim :) gelsin uyutup camasir utu bulasik beni bekliyor onlara koscam
dun cinarin utulerini yaptim bugun sira bizde insallah :) camasir atcam makineye sonra koscam yemek yapcam yemegi ocaga koyduktan sonra hemen utuye oturmam gerek ki cinar uyanmadan utu bitsin bebis gelince utu isi daha da zorlascakBendede 2 gundur ütüler beni bekliyo bende diyomki acilleri yaptim dursunlar aman diyorum evler sûpúrûlup halilar yerlesecek aman onuda gòrúmcem doguma yakin biz hallederiz dedi yangelip yatiyorum çok sıcak dahada sıcak olacakmıs elimde su sisesi iciciler gibi dolasiyom oda oda
Alemsin ya bende bana yanasmasın diye bakıyorumBak son bir hafta ilişki olmasi lazmmis dogumhn kolay olmasi icin dicin diyorum sen beni oldurcen galiba diyorkusura bakma o kadar aci cekicem bn dedm . Ustune dusen gorevi yap bir aydir zaten ortada bisey yok canima tak etti bnde sirt cantasi aldm bisey demeye hakki yok cunki fıtığı var cantayida bn tasicam. Bn neyle rahat edeceksem onj aldm. Sagolsun almasa almazdj ama.
Canım ne zaman sipariş vermiştin çanta için benimki takıldı duruyorNabersinz kizceler sizleri bu aralar sessiz takip ediyorum :) biz iyiz çok sukur sizler nasilsinz. AliExpresssden cantam da gldi bugun... Bu aralar esime sarmis durumdayım adam dio noluyor sana hormanlarin sucu diyorum adamin ustune atlicm nerdeyse adamda tik yok. Bana noluyor blmiyorum dedmmm ... Adami bldigin evde taciz ediyorum bana noluyor anlamiyorummm
Canım çok geçmiş olsun. Kökleri kurusun inşallah, bir de arsıza bak lafına bak. Çok sinirlendimKizlar bugün başıma saçmasapan sinir bozucu bi olay geldi, kizimi oturduğumuz sitedeki parka göturuodum tam bizim apartmana ait otoparkın önünden gecioduk adamın teki ciceklerin arasından sürekli bize bakio ilk önemsemedim yurumeye dvm ettim baktim hala kafasını uzatmis bakio sonra otoparka iner gibi ypti biz otoparkın oraya yaklasinca merdivenden geri ciktı yalandan bişeyle urasmis gibi ypip bize bakio en sonunda dayanamadim beyefendi bi prblmmi var neye bakiosunuz dedim adam demezmi " bakışlardan rahatsız oluosaniz dışarı cikmicaksiniz" bi an şoka girdim bu nasıl bi rahatlık pişkinlik anlamadim siz iyimisiniz dedim dioki bnle böyle konusamassiniz sizi güvenliğe şikayet ederim bildigin yağ gibi üste çıktı delimiydi neydi anlamadım hamileyim yanımda küçük kizim var ben bi sikayet ediyimde görün dedim . Uzaklastim hala arkamdan bişiler soyluodu şansıma güvenlik yerinde yoktu. Eşime anlatmak zorunda kldim korktum cunku bizim aprtmanin otoparkinda gordugüm için oda delirdi bizim apartman görevlisini aradı yarın kameradan adam bizim aprtmandami oturuyo disardanmi baktiricaklar. Ne biçim bu insanlar hamile çocuklu umurlarinda değil ztb iyi hissetmiorum birde böyle Manyak lar beni buluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?