2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendini yormadan dikkatlice yap canim rabbim yarsimcin olsun

Gunaydin canimmm bugun daha enerjik gordum seni ve buna cok sevindimm insallah düşmüştür sariligi evinize gecersiniz hayirlisiyla
Yükselmemiş çok şükür canım dün çıktık hastaneden bugün götürüp kan verdik çoçuğumu aç bıraktılar oyuzden bu kadar yükselti 3 gündür sütümün az olduğunu söyledim en son gün mama vermeye başladılar ilk günden destekleselerdi böyle olmayacaktı

keşke ama hasta olmusum

senın bu halınde mı eve mısafır cagrmaya calısıyo
la ılaheeeeeee

Oy kuzum ya ne bicim hastane oyle hic mi anlamiyorlar bebegin doymadigini. Cok sukur canim cikmissiniz kurtulmussunuz cok sevindim insallah guzel guzel emer talha boylece git gide sutunde cogalir emmedigi zamanlarda da mutlaka ten tene temas yapin sana ve sutune cok iyi gelecek insallah

tüpler bağlatılınca daha sonra cocuk ıstenırse sadece tüp bebekle olabiliyormus dıye okudum
dogru mu canım bilgin var mı?

ben zaten kendımı ılk hamılelılmle ıster ıstemez cok kıyaslıyorum
o zaman daha enerjıktım vs dıye
sımdı cıdden zorlanıyorum ben kendımın farkındayım
bı de ınsanların baskalaryla kıyaslaması vs acayip sinir oluyorum

ben kı kımseyı bozmamaya calısırım ama hormonlar mıdır nedır bılmıyorum
laf edene ters cvp verıyorum artık
kımsenın salak salak konusmasını cekemıyorum artık, tahammulsüzleştm iyice

ben ılk kızımda sarılıgı yasadım hastane de kaldı felan lohusa halımle dıkıslerımle cok uzulmustum
sımdı kısmetse ılk zamanlar sutum olursa sut, olmazsa hemen mama vermeyı planlıyorum acıkcası
en azndan ılk 20 gun
sonra ınsallah sütüm artarsa mamayı keserım

tüpler bağlatılınca daha sonra cocuk ıstenırse sadece tüp bebekle olabiliyormus dıye okudum
dogru mu canım bilgin var mı?
Evet oyleymis canim. Rabbim isteyene versin hayirlisi ile bize iki yeter diger dogum kontrol yöntemlerini dusunmedigimiz icin careyi bunda bulduk. Ama tupler bagliyken bile hamile kalan var ( bu arada baglanmiyormus kesiliyormus dr um beni duzeltti bu sekilde oyle biliniyor ama dogrusu bu dedi)

Bende aslında yapsakmı diye düşünüyordum ama eşim karşı niye öyle bişey yapalım diye yaşım 38 zaten düşünmem pek üçüncüyü Allah olanlara sağlık versin isteyenlere nasib etsin. Hoş nerdeyse 4-5 yılda bir tane anca denk düşüp tutuyor bizim ama belli olmaz bu işler

Lohusa şerbetini hastane veriyormuş bende netten sert plastikten küçük pembe kadeh bardak aldım güzel duruyor birZda süslerim belki ama hastane şerbeti nasıl veriyor on sürahi vs götürülüyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…