2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde yasak fln yok ama bnm adam yasak koydu kndi kendine galiba bunlar hep hormanlarin sucu

Kızlar şimdi kontrolden geldim oglum son adet tarihine göre 35+3 ultrasona göre 36+6 gorunuomus 10 gun önden gidiomus. Nstde ufak bi ağrı çıktı ama rahim ağzı kapalı dedi, kafasini doğum kanalına sokmuş çok fazla ayakta durma dedi erken gelmeye kalkmassa 15 gün sonra artık doğum saati tarihi netlesicekmis ameliyat hazirligimizi yapıcaz dedi şimdilik 1 agustos gorunuo dogum tarihi artık hayırlısı

Ayy heycanlandmmmmm rabbbim sağlıkckla kucagina almayi nasip etsn ins.

Bnmmde geriden geliyoe bu gidsle bayramda dogum yapicam bn.. hakkinizda hyrksi olsun saglicjsla kucağina almayi nnasi etsn ins..

Kızlar çok giremiyorum ama herkes iyidir inşallah, yeni doğum yok herhalde gördüğüme göre , dün hastanenin içinde kadın doğum hocamı gördüm diyor ki yanındakilere , bu kız bu zamana kadar doğurmadıysa biz hiç doğurtamayız diyor :) çok merak ediyorum doğum ne zaman olacak , 36 hafta olsa da sağlıkla gelse , nefes almam bile çok zor oluyor her geçen gün

tarihlerimiz aynı gozukuyor , alalım mı dedı kac kılo kı anam bana da derler mı :)

Nisan olabilirmis.alt muayeneden sonra eldivenini gosterdi bak kan yok dedi ok dedim bende.nabzim ve atesim biraz yuksekti.bekletip onlari olctu tekrar.yogun kanama, su gelmesi, 3 ila 10dakikaya dusen duzenli kasilma olursa gel dedi.
Doğurana kadar bekle yani :) çok şükür bu zamanları da gördük canım. 37 doldurmuşsun zaten artık korkacak bir şey yok hadi hayırlısı

Cahilligime verin kizlar. Smdj bnm ,40 hafatya gore hesaplandığnda bayramij ikinci gunune denk gliyor tabiki normal dogum olursa... Normal doğum 40 haftalık mi oluyr daha erkn olmaz mi..

Cahilligime verin kizlar. Smdj bnm ,40 hafatya gore hesaplandığnda bayramij ikinci gunune denk gliyor tabiki normal dogum olursa... Normal doğum 40 haftalık mi oluyr daha erkn olmaz mi..
Bence o senin sipaya bagli canim bak grup patir patir doguruyo banada sezeryan gùnu verdi doktor bende gununu beklemezde normal gelirse diye dûsünüyom

senın bu halınde mı eve mısafır cagrmaya calısıyo
la ılaheeeeeee
aynen öyle canım gelen misafirde kendi Ananem akıl edipte aman gelmeyelim diyen yok Doğumdan sonra gelirse ayıp olurmuş yeni taşındım da ben bu evime buraya hiç gelmemiş merak yani amaç ev gezmesi düşündükçe afakanlar basıyor

Kadehleri hangi siteden aldin bana mesaj atabilirmisin canim

bende az önce sipariş verdim
şeffaf aldım ayaklarını
resmin üstünde site sayfa adı yazıyor
ayrıyeten yıkaması zor olacak diye de kağıt bardak da aldım :)

Eklentiler

• plastik-sarap-bardagi-renkli-ayakli-kadeh-6-adet__0663274318225878.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 44
Bugün 2800 dedi doktorumuz. Bizim suyumuz az olduğu için bebeği tehlikeye atmak istemedi doktorumuz. O yüzden erken gelecek sıpa. Sana alalım demezler
kılomuz aynı hemen hemen 2850 ydı benımde cuma gunu, masallah önde gıdıyorlar. genel olarak onde ve erkek oldugu ıcın bas cevresı suan 9 cm mı gectı , 38 haftayı doldurursak normal dogum olmayacak bakalım beklıyorum bende

bu kadar bile bekledi ya :) tam 1 haftan var sayılı gün çabuk geçer
var mı alacağın yapacağoın bişiler

Anneler herkesin disleride benimki gibi cürüdu mu ben mi cok fazla etkilendim 3 disim dibinden cürüdü resmen bi anda dogimdan sonra birde dis hekimine abone olucam tabi

ahh ben kuzum
mahvoldum 28 sene çekmedim dişimden şu 3-4 ayda çektiğimi
kimi insan şanssız oluyor demek ki
gebelikten de 2 ay önce falan
kanal tedavisi yaptırdım
diğer dişlere film çekildi doktor hiç bişi yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…