- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.941
Çok geçmiş olsun canım .Kızlar yaz ortasında Grip oldum.Bogaz ağrısı burun tıkanıklığı halsizlik ve ateş mahvetti beni.Acildeydim bütün gün doktor bi şey yapamayız bitkisel şeyler yapıp için dedi.Naptiysam geçmiyor, onerebileceginiz bi şeyler var mı?
Bi daha cocuk dogurmicam her yerim yamuldu bende gittim güya agriyan ne varsa bakilsin dedim kanal uaptirdim sonuc sahlam olanda dolgulu olanda agriyor tek temennim gebelikten kaynakli agrimasi cunku hic bu denli disimin agridigini bilmembu kadar bile bekledi ya :) tam 1 haftan var sayılı gün çabuk geçer
var mı alacağın yapacağoın bişiler
ahh ben kuzum
mahvoldum 28 sene çekmedim dişimden şu 3-4 ayda çektiğimi
kimi insan şanssız oluyor demek ki
gebelikten de 2 ay önce falan
kanal tedavisi yaptırdım
diğer dişlere film çekildi doktor hiç bişi yok demişti
Sağol bitanem. Yok ya geçmiyor artık yemek borum yanmayı geçti ağrıyorGeçmiş olsun canım yediğin birşeymi dokundu acaba
Bi daha cocuk dogurmicam her yerim yamuldu bende gittim güya agriyan ne varsa bakilsin dedim kanal uaptirdim sonuc sahlam olanda dolgulu olanda agriyor tek temennim gebelikten kaynakli agrimasi cunku hic bu denli disimin agridigini bilmem
Geç kalmışımdır canım ama rabbim bebeğe de annesine de sağlık sıhhat versin.Kizlar su saatlerde hala oluyorum gelinimiz dogumu gitmis hamisleein duasi kabul olur bir avazda saglikli bir sekilde dogursun insallah
Attım cnm buradan yazınca reklam diye sorun olurmu bilemedim özelden yazdım 12 tanesi kargoyla 15 tl olduKadehleri hangi siteden aldin bana mesaj atabilirmisin canim
Bizim denk dusuyor epeyce bir kac kaybimda var :) esim hicbir sekilde istemiyor 3. Bende zaten cok sikintili iki hamilelik gecirdim onuda gorunce esim benden once hevesli bu duruma :) cunku aldirmak secenek degil bizde o duruma gelmektense alalim onlemini dedi ozelde spiral (ria) 300-400 tl ye takiliyor ona verip aklim kalacagina kesin cozum 500 verip dogum sirasinda halledecegiz bakalim.Bende aslında yapsakmı diye düşünüyordum ama eşim karşı niye öyle bişey yapalım diye yaşım 38 zaten düşünmem pek üçüncüyü Allah olanlara sağlık versin isteyenlere nasib etsin. Hoş nerdeyse 4-5 yılda bir tane anca denk düşüp tutuyor bizim ama belli olmaz bu işler
bence de gebelikten hayatımda diş ağrısına ilaç içmedim ben yaa
genelde çürüdü gibi hissedip dişçiye gitmişimdir
ama bu kız beni sömürdü :) kanal yapılan dişim de gitti
doğuma dişçiyle gircem büyük ihtimallehepsinden bi anda çözüm olsun diye
Geç kalmışımdır canım ama rabbim bebeğe de annesine de sağlık sıhhat versin.
Benimde daha bir ay olmadı, burdan bir arkadaş almıştı 15 güne geldi demişti ama benimki daha yolu yarılamadı bile 15 gündeBir ay olmadi daha cnm sipariş vereli. Takip numarasından takip ediyormusun
Sağa yaslanmış olabilirmi canım? Bende genelde vücut sağ tarafta oluyor ,elleri ayakları solda geziyor.Kızlar bu bikac gúndûr bebegim hareket ettiginde sag kasigima bi sizi giriyo anlamadim neden oluyo b9yle bisey yasayan varmi cuma gùnù randevum var erken gitmek istemiyorum neyapmaliyim
Aynen bana olanlarda boyle normalde hicbirsey yok ama bu kuzu hareket ettiginde fena oluyo birde nezaman yúrúyuse ciksam ayaklariyla tepiyo yukardan ben anlamadim bu sipalar ne istiyoSağa yaslanmış olabilirmi canım? Bende genelde vücut sağ tarafta oluyor ,elleri ayakları solda geziyor.
Bir de hareket ettiğinde bazen alttan böcek ısırır gibi oluyor
Daha dur, ileri haftalarda hıçkırınca dışarıdan bile belli olacak belirli aralıklarla sallanması , çok komik oluyor ya ))Canim bende bu hickirik olayindan bi haberdim.1 haftadir benimm bebiste de basladi.aksamlari yemekten 1 saat sonra hele,yklasik 10 dk hickiriyor.mesela karnimin sabit bi tarafinda araliksiz pit pit atiyor.yerim ben onuu:)) anasi onun hickiran agzini yesin :)) hickirinca insanin bütün vucudu sallanir bence,benim bile oyle.yavrularimizin da oyledir
Aman kaptırma sakın sıranı burdaki hatınlar ufacık bir dalgınlığında kapıveriyolar sırayıbak Nesrinay86 kaptırdıda kaptırdı orta sıralara geriledi garibim :) ben sondan üçüncülüğe talibim bakalım.
İnadınıza aniden doğuracam bakBence bu gidisle @nesrinay en sonuncu olacak gibime geliyo orta siralarda gidiyo sankim
Cok sukur diyelim canim ates dusurucuyle idare ediyoruzinteriorarchitect canım geçmiş olsun. Oğluşun şimdi daha iyidir umarım
Bizim de bugun üniversite hastanesinde kontrolümüz vardı. Buradaki doktorum da haftaya çarşamba beboşu alırız beklemeye gerek yok dediÇok heyecan yaptık ana kız.
İnadınıza aniden doğuracam bak
İnadınıza aniden doğuracam bak
Bak sen ne gyzel sirani bekliyorsun nesrinaycim bi doguramadi ay boyle diyomusum aksama doguruyormus ay ne kötû olurumkiz sus bozintuya verme doguracaz deyip deyip beceremedik seninle bir turlu bari sesimizi cikarmayalim
Canim normal dogum dusunuyorsan baska bir doktorda daha bas cevresini olcturmeni tavsiye ederim ama sezaryense zaten sıkıntı yok :)kılomuz aynı hemen hemen 2850 ydı benımde cuma gunu, masallah önde gıdıyorlar. genel olarak onde ve erkek oldugu ıcın bas cevresı suan 9 cm mı gectı , 38 haftayı doldurursak normal dogum olmayacak bakalım beklıyorum bende
Canim cok gecmis olsun insallah tez gecer agrisiBi daha cocuk dogurmicam her yerim yamuldu bende gittim güya agriyan ne varsa bakilsin dedim kanal uaptirdim sonuc sahlam olanda dolgulu olanda agriyor tek temennim gebelikten kaynakli agrimasi cunku hic bu denli disimin agridigini bilmem
Canim bugun bende yaniyorum alev alev soguk sut ictim biraz iyi gelir insallah icebiliyorsan sende 1 cay bardagi icSağol bitanem. Yok ya geçmiyor artık yemek borum yanmayı geçti ağrıyor
gozunuzaydin canimm Allah anali babali buyutsunSaol canim benim dogdu zeynep mevamiz rabbim anali babali hayirli evlat eylesin yigenimi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?