2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim dert yaniyorum ama herkeste var mi diye merak ettim benimki kroniklesti cunku

Sagol canim dert yaniyorum ama herkeste var mi diye merak ettim benimki kroniklesti cunku
Canim benimde disim kirildi gecenlerde Allahtan kucuk kirildi ki oyle sert bi sey yememistim bebisler bizdeki kalsiyumlari hupletince disler dokulmeye basladi bi doktora goster sen yinede iltihap varsa gecmez agrisi tedavi sart ama iltihap yoksa curukse sadece caresine sonrasinda bakilir

Curuk canim ya gozle gorulur sekilde ortada kalsiyumuda ekstradan 4. Aydan bu yana ilac olarak kullandim hep yinede depodan gitmis

Benımde sızınle aynı bugun 35+3 gecen hafta gıttıgımde benımde dogum kanalında kafası 2 haftayı bıtırırse ıyı olur dedı ama hıc ayakta kalma falan demedı

Pasaya bak o da niyetlenmis ufaktan :) sabirsiz bebeler bu agustos bebeleri :) saglikla gelsin insallah vaktiyle gelsin

Benımde sızınle aynı bugun 35+3 gecen hafta gıttıgımde benımde dogum kanalında kafası 2 haftayı bıtırırse ıyı olur dedı ama hıc ayakta kalma falan demedı
Cnm benimki 35+3 le aynı gitmio ultrasonda 36+6 gorunuo oyuzden birazda nstde sancı görünce çok ayakta durma dedi

Cnm valla niyetlenmis genital kısımda kemiklerim çok agri ypio ayağa kalkinca bugün çok sıklaşti oglan kafasını dayaDigi icinmi anlamadım
Ondandır canim baski yapiyor simdi ve oradaki kemiklerde geriliyor.kilosu falan nasildi pasanin yerindeyse artik istedigi zaman da gelebilir :)

Ayni benim demir ilaci misali iciyorum iciyorum yine de duzelmiyor kan degerim. Demek ki sana da kalsiyum etki etmemis
Yani bencede etki etmedi vitaminde var zaten kalsiyum ayriyeten sancilar icinde verdi duzenli kullandim aman erken dogmasin falan diye surekli et yogurt sut agirlikli beslendim olmayinca olmuyormus demekki onu anladim

Yanıyorum ben,soğuk su içiyorum+küp küp buz yiyorum sıfır fayda maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…